Szerepjáték ötletek és szabályok az ágyban

A szerepjáték a legegyszerűbb, de rendkívül hatékony módja a szexuális élet változatosabbá tételének. Ha félénk vagy nem bízol a színészi képességeidben, ne ess kétségbe higgy nekem, ez nem követelmény! Csak egy kis képzelőerő és humorérzék kell hozzá. Olvasd el, hogyan hatnak a szerepjátékok a szexualitásra, mire van szükséged, és milyen cselekményt válassz!

Miért van szükségünk erotikus játékokra?

A hosszú távú kapcsolatok és az együttélés sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a problémák kezdik kioltani a szenvedélyt, és idővel a szex is azzá a „csütörtöki szokássá” válik. Ez gyakran azért történik, mert a napi ügyek és az élet nehézségei sokkal többet foglalkoztatják a gondolatainkat, mint a romantikus közös esték, mint ahogy a kapcsolat rózsaszínű időszakának első hónapjaiban történik. A szexuális élet igazi nehézségei akkor kezdődnek, amikor még egy olyan hatékony és kellemesnek tűnő módszer, mint a szex, már nem vonja el a figyelmet a személyes vagy általános problémákról.

Kimondatlan elégedetlenség, megoldatlan problémák vagy felgyülemlett agresszió – mindezeknek nincs helye a családi életedben, mert veszekedések, sértődöttség, hideg és érzéketlen ágy követi őket. A szexjátékok gyakorlása egy módja annak, hogy megszabadulj a napi stressztől, örömet szerezz, támogasd az érzékiség és a szexualitás megtapasztalását, ugyanakkor ne sértsd meg partnered, hanem éppen ellenkezőleg, “lángra lobbantsd”. Az ágyban játszható szerepjátékok lehetőséget adnak arra, hogy karakterré változz, és úgy viselkedj, ahogy a hétköznapokban soha nem mernéd megtenni. Egy ilyen átalakulás lehetővé teszi, hogy ne légy félénk, ne válassz szavakat és cselekedeteket, mert ez csak egy játék.

Az ágyban játszható szerepjátékok megoldhatnak néhány családi problémát.
Hogyan működik? A játék szerepei nagyon különbözőek lehetnek, sokkal fontosabb a cselekmény. Például minden párban mindig egy partner dominál. Egy szerepjátékban lehetőséged van helyet cserélni: ha a férjed dönt a hétköznapokban, akkor légy szigorú tanár és büntesd meg a rossz viselkedésért! A párkapcsolatokban is gyakori probléma, ha a napközben felgyülemlett dühöt, elégedetlenséget a partnerünkön vezetjük le, holott a munkahelyi vagy az élet más területein elszenvedett kudarcokért nem a szeretett személy okolható. Annak elkerülése érdekében, hogy az otthonon kívüli problémák megjelenjenek a kapcsolatodon, vidd át őket a játékba!

Felkészülés egy szerepjátékra: forgatókönyv, szabályok és felszerelés
Először is gondold át, milyen nehézségek vannak a pároddal való életedben! Ha még soha nem játszott erotikus játékokkal, ez a megközelítés segít kiválasztani az első szerepeket, és oldja a feszültséget a kapcsolatok síkján. A rossz szerepek vagy forgatókönyv mindent tönkretehet. Képzeld el, hogy a partnered depressziós attól, hogy az utóbbi időben okkal vagy ok nélkül káromkodsz rá (nekünk, lányoknak vannak ilyen időszakai az életben), majd felajánlják neki, hogy játssza el az úrnőt – a ugyanaz a helyzet, mint a valóságban. Még ha a férfi beleegyezik is, akkor ez a játék valószínűleg nem okoz neki örömet.

Próbáld meg óvatosan rávezetni partnered arra, mondja el, mi aggasztja, azonosítsa a fájdalmas pontokat, ragadjon ki véletlenszerű kifejezéseket, de ne beszéljen erről nyíltan, mert fennáll annak a veszélye, hogy minden botrányba fordul nem pedig egy szórakoztató játékba! Ezután válassz olyan szerepeket, amelyek lehetővé teszik a „megtérülést”! Nem lenne felesleges tájékozódni a fantáziáiról, hiszen mindenkinek vannak. Annak érdekében, hogy a játék ne jusson zsákutcába, vagy ne menjen rossz irányba, írj le egy egyszerű, forgatókönyvet! Nem szükséges az összes párbeszédet a legapróbb részletekig végiggondolni, elég meghatározni az általános irányt.

A szexi ruhák fontos szerepet játszanak az erotikus játékokban
Egy másik lehetőség a szerepek eldöntésére, ha elmélyedsz magadban, gondold át, mit szeretnél kipróbálni, milyen erotikus fantáziák érdekelnek, milyen öltözködési vagy légköri forma hoz izgalomba!

Az öltözék.
Vagy a saját szekrényedben turkálsz megfelelő ruhák után (például biztosan találsz valamit tanári vagy főnöki szerepre), vagy nézz be egy szexboltba (nem minden shopban van nővérköpeny vagy pilóta egyenruha). Amikor kitaláltad a jelmezeket, gondold át, milyen felszerelésre lehet szükség, készítsd elő, hogy ne kelljen keresgélni a lakásban a játék közben mutatót, sztetoszkópot keresve – mindennek kéznél kell lennie!

A szerepjáték kötelező szabályai

A játék néhány órával az akció előtt kezdődik. Küldj egy aktuális üzenetet a partnerednek (például: “Doktor úr, fáj a fejem, kérhetek időpontot ma késő este?”) – ezen a ponton már játszik, ezért zárja ki a mindennapi “Vegyél kenyeret” üzenetet. Hasonlóképpen dobhatsz egy titkos feljegyzést a partnerednek, de gondoskodnod kell róla, hogy megtalálja.
Ne kezdd el, ha nem vagy biztos abban, mikor fejezi be a munkát! A legrosszabb az, ha napközben üzenetekkel ugratjuk egymást, és az utolsó pillanatban meggondoljuk magunkat. Az ilyen fordulatok nem tesznek jót a kapcsolatodnak.
Már teljes egyenruhában kell először találkozni, különben nem fog működni a “varázslat”.
Játssz teljesen a végéig! Egyik partner sem veheti le az öltönyét a játék közepén és nem hagyhatja el a szerepet! Először is, a szex azzal a kockázattal jár, hogy szokás szerint elmúlik, és nem tölti be azt a pszichológiai szerepet, amiért minden elkezdődött. Másodszor, megsértheti a partner erőfeszítéseit, ami csak súlyosbítja a kapcsolat problémáit.

Rögtönözz
Ha kezdetben nem volt kész forgatókönyv, vagy nehezen valósul meg, a játék lelassul, de semmi esetre se izgulj!. A következő mondatok: „Nem tudom, mi lesz ezután”, „Gondolj magadra”, „Talán játszol velem?” – ez tabu! Jobb előre átgondolni, hová mehet a cselekmény, és mit kell tenni ilyen esetekben! Mindenesetre, még ha a játék közben találta is az interperszonális kommunikáció problémáját, ne koncentrálj rá, sürgősen fordítsd figyelmed arra, amely kellemesen izgat ebben a helyzetben, ne összpontosíts a zavaró részletekre! Különben a játék lelassul, hangulata leül. Később, egy alkalmasabb légkörben elgondolkodhatsz és finoman megbeszélheted az összes javítandó pontot.Ne próbálj meg nagy színész lenni! Hamlet monológjait a partner előtt olvasni teljesen felesleges. Koncentrálj a játék fő céljára – a minőségi szexre! Ha túl- vagy aluljátszod, hidd el, a partnered ezt valószínűleg nem veszi észre, és biztosan nem fog kritizálni.
Ne vállald el valaki más szerepét! Ha a forgatókönyvet a partner uralja, ne húzza magára a takarót! Ugyanígy, ha te dominálsz – ne hagyd, hogy a párod átvegye az irányítást, akkor keményebbnek kell lenned, de ne menj túl messzire – a tapasztalatlan játékosok számára ez buktató lehet. A legjobb, ha előre tisztázzátok a szabályokat.
Ne vetkőzz le idő előtt! Ha már a legelején letéptetek egymásról a ruhát, máris kudarcot vallott a játék, mert a csajozás legérdekesebb szakasza elmarad.
Bármilyen elcsépeltnek is hangzik, egyes éjszakai játékok, különösen a BDMS-játékokat használó szereplők, stopszavakat használnak. A szó legyen egyszerű, de atipikus a forgatókönyvre! Ha például egy klinikán játszol, akkor ne válaszd a „cseppentőt” stopszónak! Valami szokatlan kifejezés jobb, például a „torreádor” – nem valószínű, hogy te és a barátod megbeszélnétek a bikaviadalt a forgatókönyv szerint.

Szex idegennel
Létezik a szerepjátékok változatlan klasszikusa, olyan helyzetek, amelyek már csak említésükkor is megmozgatják a képzeletet. Forgatókönyvek felnőtt játékokhoz egy ismerős cselekmény alapján
Valószínűleg sokat hallottál ilyen játékról, ki akartad próbálni, de nem merted. Rengeteg kérdés motoszkál a fejemben: hol vegyek jelmezt, hogyan viselkedjek, miről beszéljek. Tekintsük az erotikus játékok klasszikus szerepeit és megvalósításuk néhány jellemzőjét.

Test ellenőrzés
A nővér a szerepjátékok egyik klasszikus karaktere. Ebben az esetben a szerepek variációi sokak lehetnek. Egyikőtök lehet orvos vagy ápolónő, a másik pedig beteg. Mindig a fehér köpenyes dominál, aki fontos szerepet játszik, nélküle nem ugyanaz a játék. Vagy rendezhetsz egy jelenetet, ahol a tapasztalt orvos flörtöl egy fiatal nővérrel, majd a férfi „vezet”. Kezdje a játékot délután időpont egyeztetéssel. A játék során alapos orvosi vizsgálatot végezhet, a páciens általános vizsgálatával kezdheti, és a vizsgálati folyamatot intimebb területekkel fejezheti be. A pongyola alatt a nővér egyáltalán nem viselhet fehérneműt, és nem vehet fel szexi melltartót, bugyit, harisnyakötőt vagy harisnyát.

Iskola
A tanár mindig dominál. Hogy melyikőtök próbálja meg ezt a szerepet, közös döntés kérdése. Szigorúbb tanárképhez a felső gombbal begombolt blúz, hosszú szabású szoknya és a magassarkú cipő. Egy merész iskoláslánynak viszont sztereotip módon túl rövid szoknyát és csíkos harisnyát kell viselnie. Kezdheti azzal, hogy elhívja a tanulót egyéni órára vagy „komoly” beszélgetésre a viselkedéséről.

Rendőrség
A szexüzletekben találhatsz tematikus jelmezeket lányoknak és férfiaknak egyaránt
Ebben az esetben nem nélkülözheti a rendőri egyenruha és a bilincset. Természetesen a rendőr dominál, és a fogvatartottnak teljesítenie kell minden kívánságát. Kezdjük a bûnnel. Lehet, hogy ez az elkövető súlyos szabálysértése, de ez a lehetőség a tapasztaltabb “játékosok” számára megfelelő, hogy a szexből ne fajuljon botrány. Először jöhet egy komikus krimi, például elfelejtett reggel kimosni egy csészét. Brutális letartóztatás, kihallgatás és szexuális büntetés következik.

Első randi
Idővel sok pár kezdi észrevenni, hogy a kapcsolatok túlságosan hétköznapivá válnak. Ez azért történik, mert a férj és a feleség hozzászoktak egymáshoz. Ne feledd, az első randevúkon, amikor még semmi sem világos, nagyon szeretsz valakit, de még mindig nem mered megölelni vagy megcsókolni, mit is mondj a szexről. Érdemes néhány napon belül felkészülni egy ilyen játékra. Otthon tiltsák el egymásnak az ilyen ismerős érintéseket: ölelést, búcsúzó puszit, stb. Egy hét múlva kezdesz megőrülni a másikért, és itt az ideje, hogy meghívj egy partnert egy „első” randevúra.
Mindennek tényleg olyannak kell lennie, mint egy randevún, de a legjobb, hogy ne a kedvenc kávézójában, hanem valami új helyen. Amikor találkoztok, kérdezzétek meg egymást olyan dolgokról, amelyekről száz éve nem esett szó: kedvenc filmek, hol voltatok, mi a hobbijatok stb. És persze az úriembernek haza kell vinnie a hölgyet, meg kell csókolnia az ajtóban, és el kell időznie egy újabb csésze teáért.

Hivatal
A szigorú főnök és egy beosztott, pl. egy titkár, a szerepjátékok leggyakoribb fajtája. Megbüntetheti ezt a “lustát” vagy “kerülőt”, vagy megbeszélhet egy egyéni találkozót késő estig. Akaratlan érintések, simogatás a térden és a beszélgetések során fokozatosan kigomboló inggombok. Ha van otthon egy íróasztala, amelyről ledobhatja az összes munkaeszközt, akkor az otthoni jelenet a lehető életszerűbb lesz.

Fedélzeten
A szerepjátékok minden nőnek lehetőséget adnak arra, hogy a legkívánatosabb szakma képviselőjeként reinkarnálódjanak.
Persze senki nem mehet fel csak úgy a gépre, de a szexet pilótával vagy egyenruhás stewardessszel meg lehet oldani. Bármely férfi életében legalább egyszer álmodott egy stewardess meghódításáról, nem hiába, mert ennek a szakmának a lányait a legszexisebbnek tartják. A klasszikus forgatókönyv első osztályú utaskiszolgálást kínál, de javasoljuk, hogy a látványt meghosszabbítsák egy „repülőbalesettel” vagy „terrorista hatalomátvétellel” – bármilyen szerepet is játszik a férfi (kapitány vagy utas) ebben a produkcióban, adjon neki esélyt, hogy megmentse Önt. Ugyanilyen forgatókönyvet lehet kidolgozni a hajó kapitányának és a tengerésznek is.

Kiszolgáló személyzet
A kiszolgáló személyzet gyakran mindkét nem erotikus fantáziájában él.
Nemcsak a szexi öltözékben dolgozó légiutas-kísérők vonzzák a férfiakat: a pincérnők, szobalányok, eladónők a szexüzletekben és más szolgáltatók. De nem csak a férfiak mohóak az ilyen képekre, a nők is néha rápillantanak a dolgozó szakmák férfiaira: erős festőkre, villanyszerelőkre, vízvezeték-szerelőkre stb. a meleg miatt derékig leeresztett munkaruha, vagy overall is megérdemli a figyelmet. Ennek a játéknak a jelenetei nagyon egyszerűek, akár mindennapiak is, de remek motivációt jelentenek a férjnek egy csöpögő csap megjavításához vagy az ajtó kifestéséhez a konyhában.

Nem triviális szerepjátékok
A szerepjátékok bármilyen forgatókönyv szerint alakulhatnak. Kedvenc filmjeid, sorozataid vagy könyveid hősei lehetnek prototípusok, itt sem kell a cselekménnyel bajlódnod. Választhatsz történelmi karaktereket vagy bármilyen más képet, amely megszületett a fejedben – a lényeg az, hogy gondold át a történetet. Néhány szokatlan karaktert kínálunk fantáziájának.

Fitnesz klub
A fitneszklub egy olyan hely, ahol természetes dolog, hogy súlyokat cipelő férfiakat vagy pikáns pózban ülő fiatal hölgyeket látunk. Készíts otthon személyes edzést! Ne feledd, hogy a gyakorlatokat a valóságban kell elvégezni, különben a “só” elveszik/ Az „ügyfélnek” meg kell állapodnia az „oktatóval” az edzés idejéről és helyéről. Az edzői szerepet betöltőnek egy edzésprogramot kell kidolgoznia a rendkívül szexi és meglehetősen összetett gyakorlatokhoz, de úgy, hogy a partnernek elegendő ereje legyen a gyakorlatok elvégzéséhez.

Szultán és ágyasa
A szultán szerepének előadójának a többnejűséget kell utánoznia, az “ágyasának” pedig minden lehetséges módon el kell csábítania, hogy az éjszaka királynője és főfeleségévé váljon. Ilyenkor jól jön a hastánc képessége.

Nyomozó
A nyomozó és gyanúsított játék hasonló a zsaru forgatókönyvéhez, de a kifinomultabb játékosok számára. A bűncselekménynek súlyosnak kell lennie, a nyomozó feladata pedig az, hogy ne nyers erővel, hanem logikus következtetésekkel bizonyítsa az esetet. A gyanúsítottnak pedig a párbeszéd fenntartása mellett mindenképpen el kell terelnie a nyomozó figyelmét. Vegyük például a híres kihallgatási jelenetet az Elemi pösztön című filmből!

Modell
A művész szerepe kitartást igényel, hiszen az alkotás közben csak nézni lehet, érinteni nem.
Még ha a párod nem is tud rajzolni, az nem rontja el a játékot. Persze jobb, ha valahol keresel egy festőállványt és festékeket, hogy legalább szakszerűen utánozd a festést. A művésznek gyönyörű tájat kell készítenie, amelyben a modell elhelyezkedik. A lány eleinte ruhában pózol, de a művész kérésére és rábeszélésére fokozatosan eltávolítja magáról a dolgot, amíg teljesen meztelen lesz. Hasonló jelenet játszható fotóssal és modellel is.

Szuperhősök
Minden férfi legbelül meg akarja menteni kedvesét a gazemberektől. Add meg neki ezt az esélyt, hiszen szuperhős jelmezek szexboltban és bolhapiacon egyaránt megtalálhatók. Kezdheti SMS-levelezéssel a „gonosz”, aki elfogta szíve hölgyét (itt a „fogolynak” két szerepet kell játszania). Ahhoz, hogy kiszabadítsa, szexuális feladatot kell végrehajtania, majd a pokolba kell vinnie kedvesét a karjában, hogy megköszönje megmentőjének. A forgatókönyv másik változata a szuperhősök klasszikus ellentétét foglalja magában, például Batman és Macskanő, vagy Wolverine és Mystique az X-Menből. A klasszikus összecsapás cselekménye otthonában – miért ne?

Érdekes szexjátékok a változatosság kedvéért

Ha Ön a szerelmi játékok állandó szereplője, minden lehetséges forgatókönyvet kipróbált, és még mindig nincs elég változatosság, javasoljuk, hogy próbáljon ki néhány zsetont, amely bármilyen forgatókönyvbe illeszkedik:

Quest. Ne menj egyből az öltözködésbe, kezdd el a játékot néhány órán belül egy kis küldetéssel, üzeneteket, fényképeket küldj, vagy írj jegyzeteket a párodnak, amiket megtalálhat!
Szüzesség. Az egyik partnernek tapasztalatlannak, nehezen barátkozónak kell tűnnie és ügyetlenül kell viselkednie, a másiknak pedig az a feladata, hogy csevegjen és elcsábítsa. Tökéletes kiegészítője egy iskolai jelenetnek.
Prostituált. A pénzért szexnek megvan a maga sajátossága a férfiak és egyes lányok számára. Add meg kedvesednek ezt a lehetőséget, hogy „vegyen” egy éjszakát veled. A téma illeszkedik a játékba a kiszolgáló személyzettel vagy a korrupt rendőrökkel.
Masszázs. A masszázs előjátékként szinte minden forgatókönyvre alkalmas. Fontos megérteni, hogy ez nem lehet rendszeres 5 perces masszázs a TV előtt. Készítsd elő a hangulatot: gyönyörű ágy, gyertyák, illatos olaj, szemkötő és persze zene. Hogyan válasszunk lejátszási listát a szexhez, olvasd el egy külön cikkben!
Sztriptíz. A sztriptíz önmagában is létezhet, például ha a partner “rendel” egy személyes táncot. Vagy használd a játék kiegészítéseként, például ápolónőként. Ahhoz, hogy a sztriptíz igazán szexisnek tűnjön, javasoljuk, gyakorolj!
BDSM játékok.  A szigorú tanár, főnök, rendőr képének teljessé tételéhez vásárolj szexfelszerelést az Intim Centerben! Emlékezz vissza, hogy az ilyen játékok stopszavakat, valamint pontosságot igényelnek, hogy ne sértsd meg a partnert! Ez különösen igaz például az ostorokra, amelyekhez különleges képességek szükségesek, különben fennáll a veszélye annak, hogy a játék idő előtt véget ér. A BDSM-berendezések megfelelő használatára vonatkozó további információkért olvasd el a témáról szóló cikkünket!
Étel. Egy jól ismert “chip” a szerelmi szórakoztatáshoz. Kenjük meg egymást tejszínhabbal, csokipasztával vagy mézzel, majd nyaljuk le a már „felmelegedett” testeket. Az édesség remek ötlet hárem- vagy modelljátékhoz.
Bármilyen cselekményt és attribútumot is választasz, a lényeg az, hogy mindkét partner élvezze a játékot!