Vákuumos klitorisz stimulátorok, érintésmentes csiklóizgatók a mennyei kéj eszközei

A léghullámos csiklóstimulátorok vagy az érintésmentes vibrátorok egyedülálló szexuális játékok, amelyek garantálják a női orgazmust. Az elmúlt néhány évben a vákuumvibrátorok komoly népszerűségre tettek szert, és fokozatosan dominálnak a hagyományos vibrátorokkal szemben. Ezek a vákuumos csiklóstimulátorok nem újdonságok a piacon, de az utóbbi időben a felhasználók széles tömegei pozitívan értékelték őket. A vákuumos csiklóstimulátor érdekes lehetőséget kínál hogy bővítsük a női szexuális élvezetről alkotott ismereteinket.

A vákuumos csiklóstimulátorok egyedülálló szexjátékok, amelyek anélkül izgatják ezt az erogén zónát, hogy hozzáérnének. A stimulációt a vákuum biztosítja – a levegő szívása kellemes hullámokat hoz létre, amelyek hatással vannak a csiklóra, és hihetetlen izgalmat adnak egy nőnek, akár többszörös orgazmusig. A szex kütyü egy sor stimulációs hullámmódot ad: az ugrató szívástól az erőteljes vákuumos forgószélig. Az ilyen kiegészítők legnépszerűbb gyártói: Womanizer, Satisfyer, We-Vibe, Baile, LELO stb.

Miért jó beleszeretni a vákuumos csiklóstimulátorokba?

Mindig hihetetlen élmény. A levegőstimuláció több, mint a szokásos orális szex egy partnerrel vagy a vibrációs hullámokkal történő izgalom. Ha még soha nem próbált ilyen örömet, feltétlenül kísérletezzen – 100% -ban elégedett lesz!

Megszokás nem alakul ki.
A csiklóra gyakorolt ​​mechanikai hatás hiánya miatt ennek a zónának az érzékenysége nem csökken. Nem számít, hányszor használja a készüléket, a csikló továbbra is élénken reagál a léghullámokra;

Sokoldalúság.
Vásárolhat vákuum csiklóstimulátort, és használhatja szex előtt, önkielégítés közben, szeretkezés közben, más erotikus játékkal együtt stb.;

Mindig más érzések.
A vákuum-stimulátorok kellemes érzéseket keltenek mind a kezdő, mind a haladó erotikus kütyük használói számára. Nincsenek korlátok és valamilyen keret – egy játék a lehetőségek és az érzelmek palettáját adja;

Egyszerű használat.
A kütyü kényelmes ergonómiával készült, miközben nemcsak a csiklót stimulálja, hanem a hüvelycsatorna érzékeny végződéseit, a periklitorális zónát is. A szexeszköz még a legnagyobb sebességnél sem csúszik ki a kézből, vízálló, használható zuhany alatt, fürdőkádban;

Csodálatos anyagok és sok funkció.
A játékok puha és selymes szilikonból készülnek (vinilből, műanyagból, PVC-ből is), vannak típusok cserélhető fúvókákkal, további lehetőségek a hüvelybe vagy a végbélnyílásba történő behelyezéshez.
A vákuum-stimulátorok szinte minden esetben segítenek elérni az orgazmust, változatossá teszik intim életét, ellazítanak.

Vákuumos csiklóstimulátor nőknek

A vákuumvibrátorok valószínűleg a legjobb orgazmus-stimulátorok, sok formában és színben kaphatók, bár választékuk nem olyan nagy, mint a hagyományos csiklómasszírozóké. Ezek az eszközök könnyen használhatók, bár első alkalommal kissé trükkösek, és nehézkesek lehetnek.

Hogyan működik a vákuumklitorisz vibrátor?
Persze ez magától a készüléktől is függ. Vannak játékok, amelyek a szívófej pereme segítségével légmentesen lezárják a csiklót, és a szívás vérbőséget koz ezen a területen, ami erőteljes izgalmat ad. Lehet szájsimogatások formájában is, a vákuums stimulátor beszívja és elengedi, ezáltal serkenti az izgalmat és az orgazmust.

A vákuumklitorális vibrátorral lassan, érzékien építheti fel erotikus fantáziáját, és gyors és vad orgazmust érhet el. Egy ilyen eszköz fejlesztője szerint “az emberek kreatívabbak, nyitottabbak lesznek, és ez lehetővé teszi számukra, hogy erősebb érzéseket érezzenek, és szexuális élményeket szerezzenek.” A szívójáték megtöri a képzeletünket arról, hogy milyennek kell lennie a szexuális kielégülésnek. Hiszen még mindig nem tudunk mindent testünkről és annak erogén pontjairól. Keresd magad egy ilyen vibrációs masszírozó segítségével, sok új és egyedi dolgot fedezhetsz fel tested számára.

Az érintésmentes vákuum csiklóstimulátor kifejezetten a szép nem számára készült. Hatékony működésüknek köszönhetően a vákuumhullámú csiklóstimulátor egyre népszerűbb. Mivel kis méretűek, könnyen elférnek egy női táskában. Ez olyan előny, amelynek köszönhetően egy nő bárhol és bármikor használhatja. A vákuumhullámú csiklóstimulátorok tökéletes választást jelentenek minden nő számára, aki szereti az érdekes erotikus szerkentyűket, amelyek hatékonyan és gyorsan orgazmushoz vezethetnek.

A csiklóstimulátor vibrációs masszírozóra és érintésmentes csiklóstimulátorra van felosztva, amelyek nem vibrációval, hanem levegőszívó hullámokkal garantálják az élvezetet. Nem számít, melyik csiklóstimulátort választja, 100%-ban elégedett lesz! Mi a különbség a csiklómasszírozó és a stimulátor között? A csiklóstimulátor olyan kütyü, amely különböző fokú rezgéssel garantálja az élvezetet. Megfelelően megformázva sikeresen masszírozzák a csikló minden zugát, és az egész test masszírozására is hasznosak lesznek. A női érintésmentes masszírozók a léghullámok hatásának köszönhetően pontosan masszírozzák a csikló kiválasztott pontját. A masszírozók mindkét változata kellemes és egyedi érzeteket garantál, amelyeket szívesen megismétel.

A vákuumos csiklóstimulátor nagyon népszerű
A vákuumos csiklóstimulátor az egyik leggyakrabban vásárolt erotikus kellék. Bármely nőt sokféleképpen képes villámgyors orgazmusra ösztönözni. A csikló rendkívül érzékeny a stimulációra és mindenféle simogatásra. Sok nő számára ez a legerogénebb pont, és stimulációja lehetővé teszi hogy fantasztikus orgazmusokat éljenek át. Érdekes módon a csikló sokkal nagyobb, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A szeméremajkak között látható és elrejthető rész valójában csak egy kis része annak. Becslések szerint a csikló testben megbúvó része akár több tíz centiméter nagyságú, idegvégződések ezrei nyúlnak be mélyen a testbe, az is lehet, hogy ez a G-pontnak köszönhető.Ez a szerkezet ismerete a csikló lehetővé tette a vákuumstimulátorok gyártói számára, hogy nagyon érdekes eszközöket fejlesszenek ki.

Vákuumos vibrátort szeretne vásárolni a top szexboltban?
A vákuumvibrátorok széles választékban kaphatók az INTIM CENTER online áruházban. A nők számára készült csiklóstimulátorokat jól ismert márkák és gyártók mutatják be.
Hasonlítsa össze a vákuumvibrátor árakat, olvassa el a műszaki adatokat és a vásárlói véleményeket!

Minden termék leírása tartalmazza az összes tulajdonságot, kiváló minőségű fényképeket és adatokat, valamint vásárlóink ​​véleményét. Az oldal cikkeket és videókritikákat is bemutat, amelyek segítenek a választásban.