A szerelmi készletek a BDSM összeállítások is kedveltek

Nem tudod kiválasztani azt a segédeszközt, amellyel elkezdhetnéd a szexjátékszer használatot? Nem tudod mit vegyél ajándékba? Ne hezitálj feleslegesen a döntés meghozatalával, nézd meg a szex szetteket, amelyeket a számodra készítettek el a legjobb gyártók!

SM szettek és BDSM segédeszközök – Érdekelnek az SM és BDSM praktikák, de nem tudsz dönteni? Válassz készletet! Előnyük, hogy egy csomagban mindent megtalál, amire szüksége van egy nagy adag adrenalinnal teli és erotikus szórakozáshoz.

A készletek ízlésesen vannak csomagolva, ajándékként is alkalmasak. Az INTIM CENTER szexshop BDSM szex készletei mindkét nemnél felkapottak.

Először is, egy szexjátékszer szett alternatíva a legkönnyebb egy kezdő számára: Így megtanulja a játékok minden gyönyörét, és megtudja, melyikre van szüksége, ha gyors és sokoldalú hatást szeretne. Ilyen dolog megvásárlásával megtalálhatja a legérdekesebbet, a legkülönfélébbet és a legnépszerűbbet. Végül is minek erőlködni és gondolkodni, ha készen vehető és élvezhető. Az ilyen gyűjtemények férfiak, nők és párok számára vannak felosztva. A különbség természetesen a tartalomban rejlik, mert a különböző neműek igényei eltérőek.

Szeretnéd halmozni az élvezeteket? Most könnyedén megteheted, ugyanis olyan szerelmi készleteket állítottunk össze számodra, amelyekkel garantált lesz az élvezetek egyidejű halmozása.

Ezekben a szexkészletekben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! A felcsatolható szexkellékek között is vannak szettek.

A nemhez illő készlet is fontos
A férfiak számára a különféle gyűrűk jellemzőek a közösülés meghosszabbítására és ennek megfelelően a legkellemesebb érzésekre. Mellékletek, amelyekkel kényeztetheti partnerét, a szokásosnál nagyobb megelégedést biztosítva számára. Egyesek vákuumszivattyúkkal is rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a pénisz megnövekedéséhez, valamint jobb funkcionalitáshoz.

A nők azonban hatalmas választékot kapnak dildókból, vibrátorokból és hihetetlen stimulátorokból minden pontra. Mindegyikük egyedi felülettel rendelkezik, amely sokrétűségével lenyűgöz. Az ilyen dolgokat értékelni tudják, ha a hangulatnak megfelelően használjuk, és tetszés szerint megváltoztatjuk a játékokat és az eszközöket, például a ruhákat.

Ennek megfelelően azok a típusok, amelyek pároknak vannak létrehozva, mindkettő kombinációját tartalmazzák, hogy minél több orgazmust juttathassanak el egymásnak, és ne tagadjanak meg semmit. Mindezt azért hozták létre a gyártók, hogy minden nap élvezhessen, remek hangulatban legyen, mert semmi sem emeli a test általános hangulatát, mint az ügyes és szenvedélyes szex, ami új oldalról ismerheti meg önmagát!

Általános szexkészlet minta – A szerelmi készletek közül ez egy élethű, úgynevezett cyber anyag, ami olyan selymes és puha, mint a valódi bőr. A szenzációs anyagnak köszönhetően a természetes bőr jellemzői mostantól bármikor elérhetőek: bársonyos, rugalmas, kellemesen meleg és lágy, gyengéd és simulékony.
Példának egy 5 részes készlet tartalma: Állítható rezgéserősségű, enyhén erezett vibrátor ami 17 cm hosszú és 3 cm átmérőjű. Golyós füzér vaginális és anális örömökhöz, 28 cm hosszú, átmérője 2 cm. Kéjgolyók Nature Skin borítással, átmérőjük 3 cm.
A szexkészletek sikeresek az összetettségük miatt. Rücskös erekciógyűrű, a belső átmérője kicsi, de  ne tévesszen meg, mert nagyon rugalmas. Rücskös péniszmandzsetta az eszméletlen szexhez, átmérője rugalmas.

A szerelmi készleteteket budapesti szexshop üzletünkben megvásárolhatod. Többféle készlet közül választhatsz, attól függően milyen élvezetek felé szeretnél orientálódni.