Nyuszis vibri, hogyan használd a nyúl vibrátort?

A klitorisz stimulátor vibrátor nagyon ügyes szexuális játék, amely percek alatt a boldogság tetejére visz. És ha ezt a vibrátort szeretett partnere, esetleg partnere vezérli, és másik kezével simogatja, az érzések egyszerűen leírhatatlanok lesznek! Egy ilyen vibrátor nemcsak élénk orgazmusban részesül, hanem a szexuális élet új aspektusait is megnyitja.

A teljes cikket csiklókaros vibrátor tudnivalók témában olvashatod el.

Néhány funkció
A klitoris stimulátorral ellátott vibrátor leggyakoribb formája egy speciális henger csiklókarral ellátott vibrátor. Ez a folyamat kímélő vagy erős rezgésével viszi el az orgazmusok világába. A folyamat lehet simán lekerekített, vagy különféle antennák vagy dudorok, amelyek további stimulációt biztosítanak. Minden szokatlan szerelmesei kedvelni fogják a vibrátorokat, amelyekben a klitoris stimulátor delfinek, macskák és nyuszik formájában készül. A vibrátorok a nyuszival nagyon népszerűek.

  • Anna vagyok a cikk írója, szex blogger és influencer! Ukrajnából jöttem, ott újságírást tanultam és szexuálpszichológiai képzést végeztem. Szexshopban is dolgoztam több évig, az erotika a kedvenc témám. A cikkben a magyar fogalmazásom és nyelvtan még nem tökéletes. A tegeződés, magázódás még gond.

Ezenkívül sok nő szereti a nyúl vibrátorokat, amelyek csiklófolyamata pillangó alakú, és amelynek antennái és szárnyai ügyesen simogatják a csiklót és a szeméremajkakat. A klitorsz stimulátorral ellátott vibrátor törzse lehet egyenletes és sima, vagy számos megkönnyebbüléssel rendelkezik: bordák, dudorok stb.

Az ilyen domborművek stimulálják a hüvely falát, lehetővé téve a fényesebb érzést. Különösen népszerűek a vibrátorok, amelyek csomagtartójában rezgő gyöngysorok sorakoznak, amelyek körben vagy akár felfelé és lefelé mozognak, és izgalmas rezgést hoznak létre, amely a boldogság csúcsára visz.

Ezenkívül egy klitorsz stimulátorral ellátott vibrátoroknak lehet görbült alakja és egy speciális feje, amely a G-pontra hat, valamint a vibrátornak lehet egy folyamata az anális zóna stimulálására. A szex shop széles választékát kínálja a csikló vibrátorok stimuláció: kiválaszthatja a vibrátort a kedvenc színe, vagy válassza ki a kívánt méretet – egy kicsi, kecses vagy hatalmas vibrátor, ami egy kellemes borzongás az első pillantásra. Választhat egy vízálló vibrátort, amely lehetővé teszi a víz és a szexuális “eljárások” kombinálását.

A szexuális játékokkal való maszturbáció sokkal érdekesebb, mint ugyanaz a folyamat, de kizárólag kézzel. Az intim eszközök könnyen kezelhetők és nem igényelnek bonyolult gondozást. De a lényeg az, hogy ezek a kis dolgok valóban fantasztikus orgazmusokat adnak. Nyúl vibrátor – mi ez? Ahhoz, hogy maximális élvezetet szerezzen a maszturbációból, egyszerre több erogén pontot kell használnia. Ezt egy nyúl vibrátor végezheti el.

A szexuális játék egy mesterséges fallosz, kicsi, de hasznos függelékkel. Amikor a fallosz a hüvelybe merül, a folyamatot a csiklóhoz nyomják. Ezután kezdődik a rezgés – és a nő gyengéd, de ugyanakkor aktív hatást érez azonnal a hüvely falára, annak bejáratára és a csiklóra. Az ilyen stimuláció általában hihetetlenül erős és édes orgazmushoz vezet. Hogyan lehet szórakozni? Először is kiváló minőségű intim kenőanyagot kell vásárolnia egy szexboltban. Kenőanyag nélkül az aktív stimuláció kényelmetlenséget okozhat. Ha a vibrátor szilikon, akkor a kenőanyag csak víz alapú lehet.

Az orgazmus típusai Clitoris. A klitorális orgazmus eléréséhez elegendő, ha a rezgést csak a folyamaton kapcsolja be. Ezután az erotikus hatás elsősorban a csiklóra megy. És a hüvelyben lévő fallosz kellemes érzést ad a belső töltésnek. Hüvelyi. Ebben az esetben valamikor ki kell kapcsolnia a csikló stimulátor rezgését. Kezdetben kívánatos mindkét motort használni (mind a hüvely, mind a csikló expozíciójához). Amikor az orgazmus már közel van, csak a fallosz rezgését kell hagyni.

A női orgazmus legérdekesebb típusa könnyen elérhető egy nyúlvibrátor segítségével. A lépések itt egyszerűek – a maszturbáció kezdetén teljes rezgést kell indítania, hogy stimulálódjon minden erogén pont, amelyet a szexuális játék megérint. Ezután meg kell várnia az első orgazmust. Amikor ez megtörténik, ki kell kapcsolni a folyamat működéséért felelős motort. A második orgazmus elérése után a rezgést meg kell változtatni – most csak a fallosznak kell rezegnie. És ezt addig kell megtenni, amíg el nem éri a kívánt szexuális elégedettséget. Tintasugaras. Kívánt esetben nyúlvibrátorral elérheti ezt a szokatlan típusú orgazmust. Itt gondosan figyelemmel kell kísérnie az érzéseket, a csikló stimulációjára összpontosítva.

A leggyengébb rezgési sebességgel kell kezdenie, fokozatosan növelve a tempót. . Az orgazmus eléréséhez további szexuális játékszerre lesz szüksége. A legjobb, ha fenék vibrációs dugót használ. Ebben az esetben a nyúlvibrátor csak a maszturbáció kiegészítése lesz. Nincs szükség a nyúl rezgésének megkezdésére, hagyja, hogy csak a parafa rezegjen. Ezután a kapott orgazmus érzései nagyon szokatlanok és őrülten kellemesek lesznek.