N ő k n e k | kényeztetők szexhez és maszturbáláshoz

Elmúltak azok az idők, amikor a szexuális játékok hangosak és ügyetlenek voltak. Ma stílusosak, elegánsak és diszkrétek: kiemelkedő fontosságú, ha növelni akarja a párjával való intimitás érzését, vagy tízszeresére javítja a maszturbációt. Valamit, amit mindannyiunknak prioritásként kellene kezelni, köszönhetően annak, hogy stimulálja az oxigéntermelést, javítja a kognitív funkciókat, fokozza a hangulatát és természetes fájdalomcsillapítóként működik.

Vibrátor kiválasztása

A vibrátor egy felálló pénisz szimulátora (nem tévesztendő össze egy vibrátorral nem rendelkező dildóval). A vibrátorok kínálatának segítségével mind a közvetlen nemi kapcsolat, mind az erogén zónák különféle stimulálása lehetséges. A vibrátor felülete különbözhet alakjában, színében és méretében, a lehető legközelebb állhat a pénisz valódi megjelenéséhez, vagy HI-TECH stílusban hajtható végre, valamint különböző domborulatokkal rendelkezik: pontok, erek, bordák, antennák stb. hogy fokozza a szenzációt.
A vibrátorok tapadókoronggal rendelkezhetnek, amelyet egy felülethez rögzíthetnek. A vibrátorok kibernetikus bőrből, latexből, gélből, műanyagból stb. (további részletek a termék vonatkozó szakaszaiban).

Nem nehéz kiválasztani a megfelelő vibrátort , csak el kell döntenie a vágyakról, meg kell néznie a fényképeket, véleményeket, árakat és figyelembe kell vennie néhány árnyalatot:
– határozza meg a tevékenységi területet, vagyis tervez-e vibrátort bevezetni belsejébe, vagy csak a külső stimulációra korlátozódik;
– a belső munkához nem lesz nehéz kiválasztani a méretet, mert már tudja, mi áll pontosan Önnek (vagy mit szeretne kipróbálni), a felszínen végzett manipulációkhoz pedig jobb, ha kisebb a vibrátor, és egy nagyobb hosszúság a kéz kényelmes elhelyezéséhez;
– gondolja át, milyen színűnek kell lennie a vibrátornak, és milyen közel kell lennie egy valódi szervhez?
– mennyire kell rezegnie, és szükséges-e a sebesség és az intenzitás beállítása, a beállítást a távirányítóról kell végrehajtani, vagy közvetlenül a maga a vibrátor?
– válassza ki a vibrátor anyagát és határozza meg az összeget, amelyet hajlandó vásárolni.

Női strapon kiválasztása

A felcsatolható szexjátékszer a heveder népszerű játék, amely egy hevederekhez vagy speciális bugyihoz rögzített vibrátor. A hevedereket szexuális játékokban mind az azonos neműek, mind pedig az ellenkező neműek használják, ezeket női és férfi straponokra osztják. A nők aktív helyzetben lehetnek szexuális kapcsolatban ( leszbikus pántolás ), a férfiak pedig kettős behatolással ( anális pántolás ). Merevedési problémákkal küzdő férfiak számára a felhelyezés lehetővé teszi, hogy közösülésbe lépjen, vagy beállítsa a pénisz méretét. Ehhez falloprotéziseket alkalmaznak, üreges belsejében, valamint hosszabbító fúvókákat. A strapon kemény, kettős, vastag lehet …

A női hevederek hüvelyi és anális, domború és sima felülettel. Rendelkezhetnek vibrációval felszerelt vibrátorral, valamint klitorális vibrátorral (pillangó) vagy anális stimulátorral, amely mindkét fél számára nagyobb izgalmat biztosít. A hevederek különféle anyagokból készülnek, sokféle színben. A szíj vásárlása előtt javasoljuk, hogy olvassa el az értékeléseket, tekintse meg a fotókat és az árakat.

A felcsatolható dildókhoz és vibrátorokhoz kenőanyagok és kenőanyagok használata szükséges, ezért azok megvásárlása után használjon speciális, víz vagy szilikon alapú termékeket, attól függően, hogy milyen anyagból készül a heveder (latex, gumi, számítógépes bőr, műanyag, szilikon) gél). A felhordás után célszerű a hevedert meleg vízzel és szappannal kezelni és / vagy fertőtleníteni. Váltson szerepet és örömet szerezzen egymásnak!

A dildó kiválasztása

A fallosz imitátort, a dilót a pénisz másolatának nevezhetjük, leginkább annak alakját és méretét reprodukálva. A dildókat megkülönböztetjük:
– kialakítás szerint: tapadókoronggal;
– anyag szerint: gél, latex, szilikon, üveg, cyber, stb.
– alkalmazási módszer szerint: anális, hüvelyi, bilaterális, speciális célú, például öklözéshez stb.

A dildók legnépszerűbb anyaga a számítógépes bőr, amely hasonlít a természetes emberi bőrre, kívül nagyon puha és belül rugalmas. A reális és nagy falloszok általában természetes hússzínből készülnek, néha herék vannak, és szinte mindig részletesen kidolgozzák őket (hangsúlyos vénás rendszer, a fityma ráncai, ritkábban a haj növekedésének utánzása). Használjon szokatlan dildókat egyedül vagy partnerével.

Használat előtt tanácsos vízzel és szappannal lemosni a terméket (bizonyos esetekben egy ideig megmarad az anyag szaga, amelyből a terméket készítik, amelyet a feldolgozás után sikeresen eltüntetnek), majd antiszeptikummal (klórhexin vagy miramistin).

Anális játékok kiválasztása

A különféle játékok és stimulánsok segítenek megkezdeni a számukra való „helyes” függőség kezdőinek, akik először próbálják ki az anális szexet, lehetővé téve számukra, hogy tanulmányozzák testük reakcióját egy újfajta örömre, örömet és elégedettséget adnak a tapasztaltaknak. A felhasználók új árnyalatokat adnak a szexuális partnerek szexuális érzéseinek palettájára, megvalósítva számukra a legvadabb szexuális fantáziákat.

Az anális vibrátorok, dugók, labdák, prosztata masszírozók, különféle anyagokból készült phaloimitátorok , amelyek gyakran furcsa formájúak , erőteljesen stimulálják az anális terület erogén zónáit, amelyek az anatómiai elhelyezkedésük miatt gyakran felülmúlják a hagyományos hüvelyi közösülés érzéseit. örömközpontok (a prosztata stimulálása férfiaknál és a G-zónák nőknél).
Az análszex játékok kialakítása kizárja annak lehetőségét, hogy ez utóbbiak nyom nélkül eltűnjenek a belekben: egy széles alap vagy egy speciális lyuk az ujjak számára segít abban, hogy a stimulátor kívül maradjon.

Speciális anális kenőanyag használata víz vagy szilikon alapon könnyű csúsztatást és akadálytalan behatolást biztosít az öröm titkaiba és mélységébe, abszolút fájdalommentesen.

Kegel golyók kiválasztása

A gésagolyók vagyis hüvelygömbök, a hasznos és kellemes kombinálásának klasszikus példája, a fő női izmok kiképzésére jöttek létre, amelyek állapota meghatározza a nő és a férfi örömének mértékét. Növelik a hüvely izomfalának rugalmasságát, és biztosítják:
– a hüvely irányításának és térfogatának szabályozásának képessége: keskenyebbé, szorosabbá, hullámszerű mozdulatokká válni, szorosan összekapcsolni a péniszt stb., ami minőségileg növeli a szexuális érzéseket és az orgazmus erejét
– holt zónák masszírozása és a kismedencei torlódások megelőzése, a szexuális partnernél fellépő erekciós problémák megoldása, a hüvely gyors visszatérése a “prenatális” méretre a szülőknél
annak lehetősége, hogy a nő hüvelyi és méh orgazmákat kapjon.

A hüvelygolyókat gyakran zsinórral kötik össze, hogy edzés után könnyen eltávolíthatók legyenek a hüvelyből. Vannak olyan hüvelyi gömbök, amelyek elmozdult súlypontjával vannak súlyozva, vagy vibrátorral ellátott változatok . Készülhetnek műanyagból, fémből, fából, műanyagból, orvosi gumiból vagy latexből, sima vagy dombornyomott felülettel. Az átmérő általában 3-4 cm között mozog.
Jobb, ha a Kegel edzést nagyobb átmérőjű, durva felületű és elmozdult súlypontú golyókkal kezdi, és az izomtónus növekedésével váltson át kisebb átmérőjű sima, súlyozottakra, mert sokkal nehezebb a hüvelyben tartani őket.

Hogyan kell használni a kegel golyókat
Az első használat előtt antiszeptikus oldattal kezelje (miramistin, klórhexin vagy antiszeptikus kenőanyag), majd meleg szappanos vízzel öblítse le.
– kenje be az intim kenőanyagot az injekció beadása előtt;
– fekve vagy hátradőlve helyezze be a golyókat a hüvelybe, hagyja a szálat kívül
– a Kegel-edzés célja megtanulni, hogyan mozgassa a labdákat a hüvely belsejében, miközben függőleges helyzetben vannak
– a használat befejezése után mossa le meleg szappanos vízzel;