Melyik felcsatolható szexjáték a jobb, és hogyan válasszuk ki azt egy kezdőnek?

Megtapasztalni egy korábban ismeretlen örömöt, kipróbálni azt, amiről már régóta álmodtak, hogy szexuális játékok segítségével eljussanak az öröm felderítetlen csúcsaira. Az ilyen strapon eszközök segítenek az intim élet diverzifikálásában, lehetővé teszik, hogy új szenvedélyekkel és szexuális tűzzel töltse ki. És a valódi érzelmekkel teli szex erősíti a családi uniót.

Melyik felköthető szexjáték heveder jobb, és hogyan válasszuk ki azt egy kezdőnek?
Ahhoz hogy jól dönthessen, milyen intim játékot vásároljon a szexuális igények kielégítésére, ismerje meg a játékszer tulajdoságait! A szexuális játék neve az angol strap-on szóból származik, ami azt jelenti, hogy “a hevederen”. Egy vagy több pántszalag, amelynek köszönhetően a játék a testhez rögzíthető.

Starponsex és Pegging: A terminológia megértése
Hiba azt hinni, hogy a heveder egy olyan játék, amelynek egy kizárólag leszbikus pár arzenáljában kell lennie. Bár a történelmi adatok szerint a nők találták fel a hevedert. Egy ilyen szexuális játék a matriarchátus korában jelent meg – egy olyan időszakban, amikor a nők kivétel nélkül uralták az élet minden területét. És még a saját fajtájukkal is szexeltek. A férfiakat csak egy funkció – a megtermékenyítés – elvégzésére engedték be az ágyba.

Ma a felcsatolható szexjáték hevedereket sikeresen használják bármilyen szexuális irányultságú párok. Lehetővé teszik a férfiak és a nők számára, hogy megvalósítsák a legmerészebb erotikus fantáziákat, könnyen szexuális játékok passzív résztvevőjéből aktívvá váljanak, hogy erőteljes orgazmust tapasztaljanak meg. Lehetővé teszik az ágyban lévő mindkét résztvevő számára, hogy szexuális elégedettséget szerezzenek.

A férfi szemtanúk azt mondják, hogy a pántos szexből származó szexuális tapasztalatok sokkal erősebbek, mint a szokásos nemi közösülésből. A hagyományos szex orgazmusa csak néhány másodpercig tart. A varázslatos pillanatban úgy tűnik, hogy a sperma kilövell a péniszből. A heveder-szex csúcspontja 1-2 percig tart. Ezen a ponton a sperma nem lő ki a péniszből, hanem folyamatos áramlásban áramlik. A strapon szex arra készteti a férfiakat, hogy egy időre szó szerint kiessenek a valóságból.

Az ilyen strapon játékokat leggyakrabban olyan partnerek vásárolják meg, akik között hosszú és bizalmas kapcsolat jött létre. Végül is a bizalom segít eldobni a szégyent és a zavart, ami megakadályozza, hogy teljes mértékben élvezze a szexuális életét.

Az ilyen strapon szexi eszközök köre gazdag és változatos. A játék kiválasztása és megvásárlása izgalmas kaland lehet, amely varázslatos leleplezéshez vezet. Ahhoz azonban, hogy a hevederrel ellátott játékok szexuális elégedettséget nyújtsanak, szakszerűen kell megközelítenie az eszköz megszerzésének folyamatát.

A hevederek a következőkre oszlanak

Férfi pántszalagok – A férfi pántja a férfi azon eszköze, amivel kényezteti barátnőjét. A férfi hevederek két változatban készülnek. Az első, üreges, amibea férfi nemi szerv be van helyezve. Az ilyen termékeket péniszprotéziseknek nevezik. Egy üreg van a rendszerben, hogy kényelmes legyen a férfi számára a tartozék viselése. A készüléket a férfiasság méreteinek növelésére használják. Az erekció szimulálására, a nemi közösülés idejének meghosszabbítására szolgál, amikor egy nő hosszan tartó szexre vágyik.
A férfi heveder másik változata a saját pénisz mellé rögzíthető. Ezt a modellt kettős behatolásra használják.

Női felcsatolhatók – Az emberiség gyönyörű felének képviselői használják, amikor egy barát vagy barát szexuális fantáziáit akarják megtestesíteni. Az ilyen hevederek cserélhető dildőval rendelkezhetnek. Így lehetővé válik egy vastag vagy vékony, hosszú vagy rövid, rezgéssel felszerelt, texturális felületű és egyéb jellemzőkkel rendelkező hatás megtapasztalása. Az ilyen multifunkcionalitás lehetővé teszi a szerelmesek számára, hogy minden alkalommal megtapasztalják a leghihetetlenebb érzések extravagánsát. Itt nő dug férfit, vagy nő dug nőt.

Pánt anyagai, a minőség számít

A modern szexboltok polcain található hevederek minden modellje kényelmes és praktikus a maga módján. A tökéletes játék kiválasztásakor figyelni kell arra az anyagra, amelyből készült. Végtére is, ez az, ami érintkezik az élő hússal. Tehát a minőségétől függ, hogy milyen érzések örvénylését tapasztalhatja meg egy szexpartner. A legjobb választás a következő lehet:
Szilikon. Az anyag teljesen biztonságos az egészségre, könnyen kezelhető, tartós. A szilikon falloszok rugalmasak és kellemes tapintásúak, lehetővé teszik, hogy a merész erotikus fantáziákat valóra váltsa.
Gél. Ebből a nyersanyagból különböző formájú és színű kiegészítőket állítanak elő. A gél tagjai rugalmasak és műanyagok, gyorsan felmelegednek a testtel érintkezve, így kényelmesek és biztonságosak.
A hevederek falloszai műanyagból, latexből, gumiból is lehetnek. Ezeknek az anyagoknak jelentős hátrányai vannak: nehezen kezelhetők, idegen szagot bocsáthatnak ki, allergiás reakciókat okozhatnak, patogén fertőzések hordozóivá válhatnak.

A bőr. Tartós, praktikus, biztonságos anyag. Az ilyen nyersanyagok hosszú ideig tartó rögzítőszerkezete lenyűgözőnek és tiszteletreméltónak tűnik.  A bőrhám bármilyen ideig viselhető anélkül, hogy aggódnia kellene a bőrön fellépő kopások és kiütések kialakulása miatt. Az egyetlen árnyalat, amelyet figyelembe kell venni a bőrelemekkel ellátott heveder vásárlásakor, az, hogy egy ilyen természetes anyag idővel kissé nyúlik.
Gumi. Nagyon megfizethető áron. Ezért a szexuális eszközök modern gyártói gyakran használnak ilyen nyersanyagokat a hevederek rögzítéséhez. A gumi elemekkel kiegészített eszköz kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy a gumi nem engedi át a levegőt. Hosszú ideig ilyen bugyiban lenni kényelmetlen lehet. A testtel érintkező gumi allergiás reakciókat okozhat.
A vinil. Kellemes tapintású, nagyon puha anyag. A vinil hámja szorosan illeszkedik a testhez. Ez kiküszöböli a kopások előfordulását a készülék viselése során. A vinil hám könnyen kezelhető. A vinil, valamint a gumi azonban nem teszi lehetővé a levegő áthaladását. Ezért lehetetlen hosszú ideig ilyen ruhában maradni.
Rezgéssel felszerelt. Ez olyan lehetőség, amely jelentősen javítja a szexuális élményeket.
Kiegészítve az ejakuláció funkciójával – olyan lehetőség, amely a lehető legvalósághűbbé teszi a szexuális kapcsolatot a heveder használatával. Az ilyen eszközök finom benyomást keltő természetűek lesznek. Az ejakuláció szimulálásához egy kicsi tartály van felszerelve, amikor megnyomják, víz szabadul fel.
A strukturált felület lehetőség a felejthetetlen pillanat megtapasztalására. A nemi szervek belseje ezer idegvégződéssel van tele. A mesterséges pénisz bordázott vagy szegecses felületével rendelkező gyengéd foltok stimulálása fokozza a heveder használatának élményét.
A legvalósághűbb teljesítmény. A külső szempont fontos szerepet játszik a szexuális élvezet megszerzésében. Végül is, a test nemcsak a szelíd és szeretetteljes érintésektől, hanem a nemi szervek szemlélődésétől is izgatott.

A hevederek tervezési jellemzői. A heveder kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a rögzítésének típusára.
– Egyszerű
Az ilyen típusú hevederek vékony, rugalmas szalagok segítségével vannak rögzítve a testhez, a fallosz és a hevederek egyrészes szerkezetét képviselik. Vizuálisan az ilyen termékek tanga bugyinak tűnnek. Az egész hevederek rosszul működnek, mivel nem tudják megváltoztatni a mesterséges pénisz helyzetét. Ez leszűkíti a szexuális játékok használatának lehetőségeit. Végül is nem lesz képes kipróbálni egy másik méretű, színű, textúrájú, design falloszt. Az ilyen eszközök tagadhatatlan előnye megfizethető ár. Ezért ajánlható kezdőknek, akik meg akarják érteni, hogy egy ilyen játék megfelel-e nekik vagy sem. Miután tapasztalták az erotikus eszköz jellemzőit, komolyabb játékot lehet vásárolni.
– Vegyület
Az ilyen típusú kiegészítők fontos jellemzője a mesterséges pénisz megváltoztatásának képessége. Ez azt jelenti, hogy miután élvezte egy adott fallosz képességeit, nagyobb vagy kisebb méretű, hosszabb vagy rövidebb péniszt telepíthet a rögzítőelemre.

A kompozit hevederek hevederei tanga bugyi formájában készülhetnek. Ez lehetővé teszi, hogy a termék a lehető legszorosabban illeszkedjen egy nő nemi szerveihez, további csiklón stimulálva, kellemes érzéseket adva a szépségnek. És harisnyakötő formájában is előállítható. Ez azt jelenti, hogy a rendszert a csípőn és a lábakon található hevederek tartják. Ezért nem zárja be a hölgy intim varázsaihoz való hozzáférést.

Kétirányú heveder nélküli  verzió. Az egyik vége rövidebb, a befogadó fél tartja magában erősen, ő helyettesíti a hevedert. A hosszabbat a partner nyílásába tolhatja. A kétirányú strapon megtartásához a nőnek edzett hüvelyi izmokkal kell rendelkeznie. Hasznos a Dr. Kegel által kifejlesztett gyakorlatok elvégzése. Vagy használjon hüvelyi golyókat, amelyeket Kegel edzőknek is neveznek! Folyamatos edzéssel a kívánt eredmény néhány hónap alatt elérhető.

A kezdők a hevederrel felszerelt dildókat vagy vibrátorokat vásárolják. Ne feledje, hogy a hám egy méretben készül. A rögzítők lehetővé teszik, hogy a test paramétereihez igazítsa. A vinilből készült hám jól nyúlik, bármilyen test méretéhez alkalmazkodik.

Ajánlások azok számára, akik megvásárolják az első hevederüket
Ügyeljen a tervezésre! A terméknek mindkét partnert meg kell szólítania, erős vágyat kell keltenie arra, hogy kipróbálja az eszközt működés közben, felébresztse a szexuális fantáziát.
Ajánlások azok számára, akik megvásárolják az első hevederüket
Válasszon szabályozható övvel, rögzítővel felszerelt hevedert! Ezután különösebb nehézség nélkül állítsa be a “ruhát” az alakjához. Az állítási mód és rögzítőelem lehetővé teszi, hogy maximális kényelmet tapasztaljon a készülék használata során. Minél szorosabban ül a heveder a testen, annál ritkábban kell megfogni, megigazítani ami elvonja a figyelmet a fő folyamatról – a szexuális élvezet megszerzéséről.
A női heveder kialakításának hozzáférést kell biztosítania a pikáns női helyekhez – csiklóhoz, hüvelyhez, végbélnyíláshoz. Egy ilyen “ruhában” az aktív oldal sok izgalmas pillanatot képes lesz túlélni.
Különös figyelmet kell fordítani az anyag kiválasztására, amelyből a termék elemei készülnek. Minél jobb és praktikusabb az anyag, annál tartósabb, biztonságosabb, kényelmesebb lesz a játék.

Előnyben részesítse a nem túl nagy és nem túl vastag mesterséges tagokat. Ez különösen igaz a szexuális eszköz kiválasztására. Amikor a lyuk megtanulta fájdalommentesen elfogadni az ilyen vendéget, a vastagság és a hossz növelhető.
A heveder kiválasztásakor ne felejtse el kiválasztani a kenőanyagot! Ez a játék nem használható speciális kenés nélkül. A hevedert, mielőtt belemerülne a kiválasztott intim lyukba, és magát a lyukat is, óvatosan meg kell kenni intim kenőanyaggal.
A pántszalag olyan játék, amely a szexuális élvezet új aspektusait nyitja meg minden szerelmes előtt. Talán először egy kicsit zavarba jön, hogy ilyen eszközt használ. De amikor a test és az elme “megismerkedik” a pánt-szex orgazmusával, a kínosság és a szégyen elhalványul a háttérben.

Melyik heveder a jobb?

Nehéz egyértelműen megmondani melyik hevedert válasszuk, rezgéssel vagy anélkül, vékony rugalmas szalagokon vagy hevederek nélkül.

A modellek gazdag választéka közül a legigényesebb fogyasztó képes lesz kiválasztani egy olyan eszközt, amely megfelel a személyes preferenciáknak. A játék kiválasztásakor érdemes előnyben részesíteni a jól ismert gyártók termékeit.

Vélemények a hevederek hevedereiről
“A hevederekkel ellátott kialakítás könnyen használható… A hevederek könnyen beállíthatók a test alakjához… Az első teszt “kiváló” volt.
“A pántszalagok klassz játék. Minden kezdőnek ajánlom.”
Vélemények a hevederek nélküli hevederekről
“bugyi és pánt nélkül elég kényelmes használni… a nagy alap lehetővé teszi, hogy felesleges megerőltetés nélkül tartsd a játékot…”
“A pánt nélküli pánt egy csoda. A bordázott részt behelyezik a hüvelybe, és mindent elfelejtek…”

Mint látható, a bdsm, a domina és minden más opciónak hűséges rajongói vannak. Egy ilyen játékkal a szex sokkal forróbbá és fényesebbé válik!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!