Így szexel egy leszbikus szőke pár felcsatolható dildóval és kétvégű pénisszel

Amikor két nő közti szexben játszik szerepet és a felcsatolható eszköz egy péniszt pótol, akár mindkét fél számára. Ezek az eszközök, lehetnek simán csak egy pénisszel vagy kettővel felszereltek hogy mindkét félnek jó legyen, amikor is két irányú a két pénisz. Van olyan, hogy egy irányú a két dildó, ekkor a dupla behatolást ad földöntúli élvezetet.
Természetesen heteroszexuális pároknak is megfelelő lehet abban az esetben, ha a páros női tagja szeretne egy picit férfi szerepbe bújni. A vibrációs funkció segítségével fantasztikus módon ingerelhető a prosztata, ami korábban soha nem érzett örömöket okozhat.
Így szexel egy leszbikus szőke pár egy felcsatolható dildóval és kétvégű pénisszel A teljes galériát itt nézheted meg:

A dildó az műpénisz, műfarok, műfasz. A felköthető, vagy felcsatolható szerszámoknak két fajtája van. Az egyiket nők tudják csak felkötni, a másik pedig belül üreges, és férfiak is használhatják: ezzel méretet lehet növelni a még nagyobb örömszerzés céljából. Ebben az esetben válogasson az üreges felcsatolható eszközök között, itt is megtalálhatók vibrátoros és a vibrátor nélküli termékek.

A kétvégű, dupla dildók
Valami igazán új és merész megoldást próbálnál ki? A kétvégű, vagy dupla műpéniszt? Ezek a zömével szilikonos és zselés megoldások a kialakításuknál fogva, valóban dupla élvezetet jelentenek, akár egyedül, akár pároddal használod őket! Nézd meg kínálatunkat és vásárolj dupla, vagy kétvégű dildót:

A kétvégű dildo segítségével az örömszerzés egyedül vagy kettesben is felülmúlja majd a korábbiakat. Kombinálható vibrátorral is, de a csiklóizgatók is izgalmas lehetőségeket rejtenek magukban.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!

A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!