Hogyan lehet először análisan szexelni, lépésről lépésre

A megfelelően zajló anális szex csak kellemes érzéseket ad. Hogyan kell felkészülni, hogyan kell gyakorolni, hogy ne sérüljön meg? Egyszerű tippek segítenek a szórakozásban és az új érzések felfedezésében.

Mikor jó popsiba szexelni?
Az anális szex nagyon intim folyamat, és megvalósításához fontos a megfelelő idő és hangulat kiválasztása. Ennek gyakorlásához fontos több feltétel betartása:
Kölcsönös vágy. Csak akkor, ha mindkét résztvevő készen áll a kísérletekre, érdemes kipróbálni ezt a fajta kapcsolatot. Nem kell nyomás alatt megállapodni, ha a párnak csak egy tagja mutat vágyat. Az elutasítás bármely személy joga, és nincs szükség arra, hogy meggyőzzék.
A fogadó partnert az érzéseik irányítják. Ha kellemetlen érzés van, ha az elmúlt 5-7 órában nem volt bélmozgás, akkor érdemes egy másik pillanatot választani. A folyamat csak akkor lesz örömteli, ha semmi sem vonja el a figyelmét.

Kell megfelelő előkészítés, az érintkezéshez speciális kenőanyag és óvszer használata szükséges. Ha a tartozékok nincsenek kéznél, jobb, ha elhalasztja a kísérletet.
Bármely életkorban kipróbálhatja a végbélnyílásba való behatolást.  De fontos a megfelelő előkészítés és a helyes mozgás.

Hogyan készüljünk fel a popsiszexre?
A felkészülés folyamata nagyon egyszerű: előzetesen el kell mennie a WC-re, hogy kiürítse a beleket. És közvetlenül a szex előtt zuhanyozzon. Ezek az eljárások elegendőek ahhoz, hogy minden jól menjen.

Szükségem van beöntésre?
A belek mosása nem szükséges. A beöntést meg lehet tenni, hogy magabiztosabbnak érezzük magunkat, segít eltávolítani az ürítés maradványait.
A beöntés 200-300 ml víz lehet, amely tisztára mossa a vékonybelet. Ez nem bonyolult eljárás, hanem egyszerú és gyors, hiszen csak 10-15 percet vesz igénybe. Célja a pszichológiai megnyugvás. A terjedelmesebb beöntés nem ajánlott. Ez provokálhatja a széklet mozgását, majd az eredmény ellentétes lesz.

Le kell borotválnom a szőrszálakat a végbélnyílásom körül?
A szőr a végbélnyílás körül nő. De szex közben nem zavaró. Nem kötelező eltávolítani őket az esemény előtt.

Piszkos az análszex?
Az ujjakat, a péniszt vagy más tárgyakat a végbélnyílásba dugva előfordulhat minimális “szennyeződés” . De ha óvszert használ, mindez nem lesz olyan szörnyű. A folyamat során a széklet elvesztése nem valószínű. A szag jelen lehet az “eltávolítás” idején, de a zuhanyozással megszűnik. A szex nem perverzió, hanem egyfajta intim élmény, amely sok kellemes pillanatot adhat. És ha mindkét partner számára elfogadható az ilyen kapcsolat, akkor érdemes megpróbálni.

Kiegészítők a végbélnyílás szexhez

A popsiszexhez további dolgokra lesz szüksége. Kellemessé és biztonságossá teszik a kapcsolatot, segítenek pihenni, szórakozni. Nélkülük nem szabad elkezdeni gyakorolni!
Kenőanyag. Speciális kenőanyagra van szükség, javítja a csúszást, védi a finom bőrt a repedésektől. Több száz különböző kenőanyag létezik, bármelyiket választhatja. A szilikon alapú opciók víz alatt is használhatók.
Óvszer. Nemcsak a betegségek ellen védenek, hanem higiéniai célokra is szolgálnak. A pénisz nem érintkezik a bél tartalmával, véd a húgycső gyulladása ellen. Az óvszer legyen vastagabb, mint a hüvelyi szex esetében, mivel a súrlódási erő nagyobb, de az érzések nem csökkennek.

Szexuális játékok. Használatuk segít felkészülni a behatolásra, kellemesebbé teszi az érzéseket. Nem kötelező tartozék, de velük az anális élvezet mindig érdekesebb.
Minden elemet kéznél kell tartani, hogy ne rabolja az időt a keresés.

Anális közösülés pozíciók
Lehet-e gyakorolni a szexet bármilyen helyzetben? Igen. Igaz nem mindig kényelmes. A gyengébb  nem számára legmegfelelőbb pozíciókról fogunk beszélni.
Térd-könyök. A fogadó partner letérdel és a könyökén nyugszik. Az aktív partner hátul van. Enyhén döntve megváltoztathatja a belépési szöget. A passzív résztvevő hátán lévő elhajlás nem lesz felesleges. Annak érdekében, hogy mindenki számára kényelmesebb legyen, egy párnát helyeznek a térd alá.
Misszionárius párnával. Amikor a befogadó a hátán van, a fenekéhez való hozzáférés nem túl kényelmes. De a fenék alá párnát helyezhet, így a helyzet megváltozik. Az ilyen elhelyezés előnye, hogy képesek megfigyelni egymás arckifejezéseit, az akciót kontrolállhatják. És a lábak emelésével meg lehet változtatni a belépési szöget.
A klasszikus “kanál” póz szexre is alkalmas. Az aktív partner hátulról telepedik le, zökkenőmentesen belép a végbélnyílásba. A mozgások amplitúdója kicsi, a sérülés valószínűsége minimális.
Szexelhet ülve, fekve, állva. Gyakorolhat a padlón, az ágyon, egy széken, az ablakpárkányon. Több száz kényelmes póz létezik, és könnyű kísérletezni velük.

A behatolásnál fő dolog a belépési szög. Könnyen beállítható a párnák elhelyezésével a test alatt. Megváltoztatva kellemesebb érzéseket lehet tapasztalni. Például a K-pont stimulálása egy nőnek orgazmust okozhat. A férfiaknak tetszeni fog a prosztatára gyakorolt hatás.

Hogyan lehet először análisan szexelni, lépésről lépésre

Vannak egyszerű szabályok – hogyan lehet először megfelelően részt venni a szexben. Ezeknek a tippeknek a betartása megvédi a sérülésektől és segít a szórakozásban.

1. A játék a végbélnyílás kívülről történő stimulálásával kezdődik. A partnernek lazulnia kell és izgatottnak kell lennie. Az előjáték lehetővé teszi a félelem csökkentését, a feszültség enyhítését. Néha helyénvaló egy erotikus masszázzsal kísérletezni, hogy a figyelmet a külvilágról a belső érzésekre irányítsuk.

2. Kenőanyagot alkalmaznak a végbélnyílásra és a kézre vagy a szexuális játékra. A kenésnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy ne sértse meg a bőrt. Néha hozzá kell adni a folyamathoz. A vízalapú készítmények elpárologhatnak, így a folyamatos pótlás hasznos lehet.

3. A merítés első szakasza az egyik ujj bevezetése. A körkörös csavarozó mozgások simán merítik az ujj egyik falanxát. Aztán van egy megálló, hogy pihenés legyen, majd további mozgás mélyebben. Két záróizom van, amin át kell haladni!

4. Amikor az ujj könnyen csúszik, nincs izomgörcs, hozzáadhatja egy második ujját. És ismét óvatosan lépjen be és vegye ki! A hirtelen mozgások tilosak!

5. Az ujjak számát 3-4-re kell növelni. Ez a pénisz átmérőjétől függ, amelyet a jövőben a lyukba terveznek meríteni. Minél nagyobb a méret, annál szélesebb a lyuk kell.

6. Amikor az ujjak könnyen áthaladnak, elkezdhet behatolni a pénisszel. Ezen a ponton 100% -nak kenőanyagot kell hozzáadnia. A pózt megfelelőbbre változtathatja, hogy mindkettőjüknek kényelmes legyen.

7. A pénisz óvatosan elkezd süllyedni a lyukba. Fontos, hogy mindkét záróizmon áthaladjon, de lassan tolja előre a péniszt! Az ujjak és a pénisz különböző tárgyak, így a lassú, óvatos behatoláskor fontos a megszokás.

8. Ezután elkezdheti a transzlációs mozgásokat kis amplitúdóval. Először simán, majd egy kicsit gyorsabban, a ritmust tartva. Nem ajánlott teljesen eltávolítani a péniszt, mivel a végbélnyílás akaratlan összezáródása előfordulhat, és a belépés előtt újra meg kell nyújtania a lyukat!

9. Az aktív mozgások megengedettek az utolsó szakaszban, ha a fogadó félnek tetszik.Ezután el kell távolítania a péniszt a testből, simán és óvatosan!

Hogyan lehet popsiba szexelni? Egyszerű biztonsági szabályok.
A műveletek sorrendje egyértelmű. De mi van, ha valami nem a tervek szerint alakul? Vannak egyszerű szabályok, amelyeket fontos betartani.
Ha a fogadó partnernek fájdalmai vannak, abba kell hagynia! Néha fizikai érzés, néha félelem. Mindenesetre szünetre van szükség. Nem szükséges kimenni, fagyaszthatja, elkezdhet simogatni más területeket. Ha a görcs elmúlt – folytassa, ha nem – fejezze be a folyamatot!
Ha a pénisz nem illeszkedik, akkor a lyuk nem készült el. Például az ujjaival mindent jól csinált, de miközben óvszert tett fel, kenőanyagot alkalmazott, a záróizmok összeszorultak. Ez gyakran megtörténik, és újra meg kell dolgoztatnia a kezét, hogy újra megnyissa a végbélnyílást. Kevesebb időt vesz igénybe, de mindenki elégedett lesz.
Ha vér van, meg kell állnia! Ez akkor lehetséges, ha repedés alakult ki. Ebben az esetben gondosan vegyen ki mindent, menjen a zuhanyozni! Tilos folytatni! Egy kis seb meggyógyul, egy nagy repedést proctológusnak kell kezelnie.
Kenés és előkészítés nélkül nem léphet be! Elfogadhatatlan, hogy a szex közben összekeverjük a lyukakat. Ez fertőzéssel és sérüléssel járhat. Fontos, hogy előzetesen megvitassuk a szex lehetőségét a partnerrel.
Utána el kell mennie a zuhanyozni!. Ne menjen lefeküdni anélkül, hogy meglátogatná a fürdőszobát!
A szabályok betartása lehetővé teszi, hogy rossz következmények nélkül szexeljen.

Milyen érzéseket köszönhetünk az análszexnek?
A végbélnyílás a test nagyon érzékeny része, több ezer idegvégződése van. És a stimuláció sok kellemes élményt adhat. Ha sikerül pihenni és megszabadulni a félelemtől, kiderül, hogy az érzések új világát nyitja meg a kapcsolattal. A végbélnyílás stimulálása izgató. Simogatás kívülről, majd nyújtás és ritmikus súrlódások – ez új érzéseket ad. Ha minden lassan történik, az érzések csak pozitívak. De a helytelen kezdéskor, az első kísérleteknél kellemetlen érzés lehet.

Az első análszexnél úgy tűnhet, hogy a folyamat során “WC-re akarok menni” érzést tapasztal. Ez a test reflex reakciója a végbélnyílásban lévő tárgyra. Csak az, hogy a test megpróbál megszabadulni egy idegen dologtól. Fontos megérteni, hogy bélmozgások nem fordulnak elő, nem kell félni! 5-10 alkalom után a fenékbe való behatoláskor ez az érzés teljesen eltűnik. Ez átmeneti jelenség.

Az orgazmus bárkivel megtörténhet. De időbe telik, amíg ezt elérjük. Meg kell tanulnia pihenni, abbahagyni a félelmekre való odafigyelést, és meg kell találnia a megfelelő pontokat a stimulációhoz. Idővel ezek a feladatok megoldódnak. De ha azonnal orgazmust akarsz, okozd más területek stimulálásával.

Miért fordul elő fájdalom szex közben?
A szex közbeni fájdalom a hiba jele. Egyáltalán nem szabadna jelen lennie. Milyen cselekedetek okoznak kellemetlenséget?
Nincs elég kenőanyag! A bejárat nincs előkészítve, a záróizmok nem nyúlnak a kívánt méretre. És több időt kell töltenie a felkészüléssel! A fogadó félmég nem lazult el, de már nagy tárgyakat elkezdtek bevinni.
Túl hirtelen mozdulatok. Zökkenőmentesen és lassan kell mozogni, figyelve a vevő érzéseit.
Ha fájdalom jelentkezik, azonnal abba kell hagynia! Ha a fájdalom a megállás után folytatódik, le kell állítani a műveleteket, és el kell halasztani a kísérleteket!

Az idegvégződések aktiválása
A végbélnyílást “alvó” zónának nevezhetjük a testen. Az emberek ritkán érintik ezt a területet, és gyakran nem itt keresik az izgalmat. De ha elkezdi ezt csinálni, minden nap a terület kellemesebb élményeket ad. Ezért érdemes gyakorolni a maszturbációt. Simogathatja a bejárat körüli finom bőrt, meríthet plugokat, vagy teljes értékű stimulánsokat használhat.

A legérzékenyebb területek aktiválásához érdekes vibráló szexuális játékokat használn. A testbe süllyednek anélkül, hogy zavarnák a mozgásokat. És bármelyik pillanatban a tulajdonos bekapcsolja a rezgést. Az eszközök csendben működnek, senki sem fogja tudni a dugó jelenlétéről. A vezérlés távirányítóról vagy okostelefonról történik. A szórakozás lehetőségét zsúfolt helyen is érdemes kipróbálni!
Kenőanyagok érzéstelenítővel
A fájdalomcsillapító kenőanyagok nem ajánlottak kezdőknek, hogy megtanulják a lazítást és az óvatos análszexet. Az érzéstelenítéssel ellátott kenőanyagok krémek, gélek vagy spray-k formájában kaphatók. A behatolás előtt 10-15 perccel kell alkalmazni, hogy az összetevők elkezdjenek működni.

Izgató kenőanyagok a szexhez
A speciális hatású kenőanyagok intenzívebbé és vonzóbbá teszik a simogatásokat. A stimuláló krémek vért pumpálnak az intim területre, ennek eredményeként a szokásos mozgások másnak tűnnek, érdekesebbek. A készítmény alkalmazható a végbélnyílásra, a vulvára, a pénisz fejére. Alkalmas bármilyen szexuális élményre.

Melegítő és hűtő kenőanyagok
A kenőanyag hőmérsékleti élményt nyújthat. Enyhe hideg vagy kellemes melegség egészíti ki a simogatást. A kenőanyagot a végbélnyílásra és a bőrre alkalmazzák, és nemcsak a csúszást javítja, hanem megváltoztatja az összes manipuláció benyomását is. Megengedett, hogy ilyen alapokat használjanak hüvelyi szexre.

A végbél szex káros az egészségre?
A tudósok nem jutottak konszenzusra – gyakran szexelhet vagy sem. De minden évben több gyakorló van, az ilyen kapcsolatok iránti érdeklődés növekszik. Ha minden helyesen történik, a sérülések megelőzése érdekében, akkor a folyamat nem okoz kárt. De fontos, hogy mindig emlékezzünk arra, hogy van némi veszély, és a következmények negatívak is lehetnek.

A mikroflóra megsértése. Ha az análszex után a péniszt behelyezik a hüvelybe, dysbiosis és gyulladás lehetséges. A bél tartalma soha nem kerülhet a hüvelybe!  A hüvelyi szexre való áttéréshez mossa le az összes játékszert és a péniszét!.
Pszichológiai trauma. Ha a partner ellenzi, akkor nem szabad erőltetnie! A zsarolás, a meggyőzés és más manipulációk nem segítenek neki ráhangolódni, hanem csak gyűlöletet okoznak az ilyen kapcsolatok iránt. Fontos, hogy bízzunk és kölcsönösen vágyjunk az ilyen simogatásokra, hogy minden jól menjen!
Nem kell elhinni a mítoszokat, hogy utána inkontinencia vagy ellenőrizetlen gázkibocsátás lesz! Ezek olyan mesék, amelyeknek semmi közük a valósághoz.

Szexuális játékok análszexhez

Az intim termékek segítenek felkészülni a szexre. Fájdalom nélkül bővítik a járatot, lehetővé teszik, hogy hozzászokjon a tárgy érzéséhez, megszüntesse a félelmet és az aggodalmat az ilyen érintkezéstől. Különböző termékeket használhat, de kezdőknek a szexboltból a következő elemek hasznosak lesznek:
Kúp alakú eszközök vékony lábbal, plugok. Behelyezéskor a végbélnyílást óvatosan nyújtják. Átmérője 2 cm től lehet, kényelmes méretet választhat. Ha van egy dugó a fenekében, a hüvelyi szex érdekesebbnek tűnik, mivel a hüvely szűkül, mindkét partner intenzívebb stimulációja van.
Stimulánsok. A végbélnyílás transzlációs mozgására tervezték. Speciális korlátozójuk van, hogy ne vesszenek el a test belsejében. A felületen lévő különleges megkönnyebbülés fokozza a masszázshatást.