Hogyan lehet biztonságosan beöntést csinálni anális szex előtt?

Manapság minden eddiginél többen vesznek részt anális szexben. Az anális szexjátékkal kapcsolatos attitűdök drasztikusan megváltoztak az elmúlt évtizedben. Ennek ellenére, amikor a fenékjátékról van szó, sok ember van odakint, akik megtapasztalják azt, amit szeretek “kaki szorongásnak” nevezni. A székletbe való belefutás ésszerű elvárás, amikor a fenek felfedezéséről beszélünk (ez is teljesen természetes!), de néhány ember számára a kaki szorongás hatalmas akadályt jelenthet, amely az anális játék élvezetének útjában áll.

Ez az oka annak, hogy egyesek úgy döntenek, hogy szánnak egy kis időt a csikkes dolgok előtt, hogy olyan gyakorlatokat folytassanak, amelyek segítenek minimalizálni a kaki megjelenésének lehetőségét. Ezek a gyakorlatok magukban foglalhatják a tisztító beöntést.

Tehát beszéljünk arról, hogy mi a beöntés, hogyan kell otthon végrehajtani, hogyan lehet biztonságban tartani, és mit várhatunk az élménytől!

Mi az a beöntés?

Vegyünk egy másodpercet, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mindannyian ugyanazon az oldalon vagyunk. Mi is pontosan a beöntés? A beöntés magában foglalja a folyadék befecskendezését a végbélbe, és bár ennek számos oka lehet (például az egészségügyi szakemberek bizonyos orvosi eljárások előtt elvégezhetik az úgynevezett báriumbeöntést), ma arról beszélünk, amit “tisztító beöntésnek” nevezünk. Ez egyfajta beöntés, amelyet a belek kiürítésére használnak, és valami, amit fel lehet használni az anális szexre való felkészüléshez.

Ezt a fajta beöntést úgy tervezték, hogy segítsen kiüríteni a beleket minden olyan székletből, amely odalent lóghat. Ez általában olyan vízalapú oldatot foglal magában, amely olyan összetevőket tartalmazhat, mint a nátrium és a foszfát, az ásványi olaj, a biszakodil vagy a sós beöntés oldata – egy vízkeverék, amely megfelelő mennyiségű nátriumot és elektrolitot tartalmaz, hogy megfeleljen annak, ami a szervezetben van.

Amire szükség lesz

A beöntési kellékek összegyűjtése valójában meglehetősen egyszerű, mivel a legtöbb gyógyszertárban kaphatók az elkészített beöntési készletek, amelyekhez előretöltött palack és kenhető fúvókahegy tartozik a könnyű behelyezéshez.

Ha azonban a rendszeres beöntés a rutinod részét képezi, akkor érdemes lehet megfontolni valami újrafelhasználhatót. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, az alaptól, mint például a PinkCherry Ultimate tisztítórendszer, az erősebbekig, mint például a Clean Stream Beöntési fecskendő, a teljes körű elkötelezettségig, mint például a zuhanyra szerelt Clean Stream Diszkrét zuhanybeöntési készlet. Minden kényelmi szinthez van egy beöntés és anális zuhany.

Ezen opciók mindegyike saját utasításokkal rendelkezik. Feltétlenül olvassa el az adott beöntési készlethez mellékelt utasításokat, és kövesse őket szorosan.

A biztonságos beöntés

A béltisztító beöntés elvégzése otthon nagyon egyszerű. Íme a lépések, amelyeket követnie kell. Mielőtt megpróbálná a béltisztító beöntést, a következőket szeretné:
– Ne egyen még körülbelül fél órát előtte.
– Igyon legalább 8 uncia szűrt vizet.
– Kényelmesen elhelyezkedhet a WC közelében. Takarót vagy kényelmes törülközőt hozhat a fürdőszobába, hogy lefeküdjön.
– Olvassa el az utasításokat. Komolyan, csinálja.
– Mossa meg a kezét.

Ne felejtsd el a síkosítót
Fáj a beöntés? A végbélnyílás jellemzően elég szűk, a bőr finom, és nem keni meg önmagát. Számos oka van annak, hogy a kenőolaj abszolút kötelező, amikor bármilyen anális behatolást kísérel meg. Beöntés végrehajtásakor mindenképpen meg akarja kenni a beöntési fúvókát, hogy zökkenőmentesen becsússzon anélkül, hogy fájdalmat, súrlódást vagy sérülést okozna, például rektális vérzést. Az eldobható készletekhez általában előre kenhető beöntött csőcsúcs tartozik.

Kényelmesen elhelyezkedhet
Van néhány olyan pozíció, amely népszerű a beöntés során. Ezek közé tartozik a háton feküdni, behúzott térdekkel, négykézlábra kerülni a mellkassal a földön és a fenekével megemelkedve, vagy magzati helyzetben feküdni a bal oldalon.

Lassú beillesztés
A beillesztések kulcsszava a fokozatosság. Amikor behelyezed a beöntési táska hegyét, menj lassan, légy szelíd és állj meg, ha egyáltalán ellenállást érzel.

Engedje el a folyadékot
A beöntések abban különböznek, hogy pontosan hogyan jut el a folyadék a szervezetébe. Sokuknak egyszerű szorító izzója van, de bármilyen típusú beöntést is használ, a folyamat alapvetően e lépés körül forog. Kövesd a beöntésed utasításait, hogy a folyadékot kijuttasd a beöntésből és a testedbe. Miután ezt megtette, eltávolíthatja a beöntést a fenekéről. Mindaddig azonban, amíg ésszerűen jól érzi magát, ugyanabban a helyzetben kell maradnia, amíg el nem jön a következő lépés megtétele.

Várjon, amíg mennie kell
Végül – valószínűleg néhány perc múlva – úgy fogja érezni, hogy ki kell ürítenie a beleket. Amikor készen áll az indulásra, óvatosan lépjen a WC-be.

Miután elmentél, okos dolog a következő néhány órában a fürdőszoba közelében maradni, mivel előfordulhat, hogy többször is ki kell ürítened a folyadékot a WC-be, mielőtt a tested mindent elengedne, amire szüksége van. Ezenkívül jó ötlet egy kis időt adni a szervezetének a gyógyulásra, mielőtt anális stimulációba kezdene.

Tippek a beöntés sikeréhez

Ne feledje, hogy a beöntés soha (komolyan, soha nem) nem lehet fájdalmas, de ez kissé kényelmetlen lehet, különösen az első, amikor ideges lehetsz, és az érzések mind újak és ismeretlenek. Van azonban néhány lépés, amelyet megtehet, hogy enyhítse ezt a kellemetlenséget. Tehát olvassa el kedvenc tippjeimet a beöntés sikerének maximalizálásához:

Legyen hűvös, mint egy uborka.
A feszültség miatt a végbél összeszorulhat, és ez sokkal kevésbé kényelmessé teszi a beöntést, így bár tudom, hogy nehéz lehet megtenni, ha ideges vagy, próbálj meg egy kicsit lazítani. Valami olyan, mint egy forró fürdő, szép lehet, mivel egyszerre ellazítja a testet és megnyugtatja az elmét.

A lazulásért lélegezz!
Amikor idegesek vagyunk, sokan ösztönösen visszatartjuk a lélegzetünket. Ne tedd ezt, ez tényleg nem fog segíteni. Valójában hasznos lehet a hosszú, mély lélegzetvételekre összpontosítani, mivel ez segít megőrizni a nyugalmat, és elvonja az agy figyelmét, ami hasznos lehet, ha szorong. Íme egy technika, amely segíthet a beöntési folyamat során belélegezni: Ha készen áll a (kenett) beöntési fúvóka behelyezésére, vegyen egy mély belégzést a 10-es számra. Ezután, amikor a beöntést behelyezik, vegyen egy hosszú, lassú kilégzést a 10-es számig. Ismételje meg ezeket a hosszú, lassú belégzéseket és kilégzéseket, miközben a folyadékot beviszi a testébe, és betartja.

Hagyja figyelmen kívül az intuíciót.
Általában soha nem tanácsolnám, hogy hagyja figyelmen kívül az intuícióját, de egy nagyon konkrét esetben ez jó ötlet lehet. Miért? Mert amikor a beöntés hegyének kényelmes behelyezéséről van szó (különösen, ha ellenállást érzel), a legjobb, amit tehetsz, hogy valójában egyfajta ellentmondásos: viseld le. Így van, úgy akarsz leereszkedni, mint egy bélmozgás során. Ez segíthet az izmok ellazításában, lehetővé téve, hogy a beöntés hegye kényelmesen becsússzon a végbélbe. Tehát ha nehéz dolgod van, próbáld ki, de ne feledd, biztosan nem akarod erőltetni.

Tehát ezt kell tudnia a beöntések biztonságos otthoni végrehajtásáról. Teljesen biztonságos és kényelmes otthoni beöntéseket adhat be, amíg betartja az utasításokat, mindent tisztán tart, és nem vigye túlzásba (legfeljebb heti 2-3 beöntés).

Ne feledje, hogy a beöntés nem olyan dolog, amit meg kell tennie, amikor az anális játékra való felkészülésről van szó, de a lehetőség megvan, ha extra tiszta lesz, az segít kényelmesen élvezni magát.

Kíváncsi vagy a fenekedre? Hagyja, hogy az INTIM CENTER felnőtt szexuális játékok, anális játékok (beleértve az anális edzőkészleteket és a kezdőjátékokat!), kenőccsel, anális zuhanyokkal és beöntési termékekkel segítsenek.

Hogyan csináljunk jól beötést? A beöntés az egyik módja annak, hogy szex előtt tisztítsa meg a beleket. Az eljáráshoz speciális szerszámokat használnak (körte beöntéshez vagy Esmarch bögre), kenőanyagot és különböző megoldásokat: önállóan elkészítve vagy gyógyszertárban vásárolva. De hogyan kell beöntést végezni a szex előtt, és mi szükséges még ehhez?

Az INTIM CENTER a legjobb szexshop
az első az országban. Ha férfiaknak ajánlott termékeket szeretnél vásárolni, akkor Budapesten az Astoriánál található a legjobb szexbolt. Ha az Intim Center szexshop webáruház kínálatából rendelsz, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Személyes vásárlás az üzletben: Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek is kaphatók!

Az intim zuhany előkészítésének jellemzői – Sokan nem zavarják az előkészítést, és csak a zuhanyt használják. Csavarja le az öntözőkannát, és a tömlőt a végbélnyíláshoz nyomja. De ebben az esetben lehetetlen meghatározni az elfogyasztott víz mennyiségét: egy kicsit – nem lesz hatás, sok – fennáll annak a veszélye, hogy a napot a “titkos szobában” tölti. Ugyanakkor a nagy nyomás károsítja a bélfalat és a záróizmot, ami hosszú ideig elfelejti a szexet.

Javasoljuk, hogy menjen szexshopba vagy gyógyszertárba, és vásároljon körtét a beöntéshez. Jobb választani egy 0,5 liter vagy 1 liter térfogatú körte. Só vagy szóda. Az első a mérgező anyagok gyengéd eltávolítására és a bélüreg fertőtlenítésére szolgál. A főzéshez hígítson egy teáskanál sót 1,5 liter forralt vízben. Ezután feszítse meg a folyadékot több réteg gézzel, és használja az utasításoknak megfelelően.

A szódaoldatot úgy tervezték, hogy lágyítsa és eltávolítsa a székletet a testből. A főzéshez oldjunk fel két evőkanál szódát 1,5 liter meleg vízben. A maximális hatás egy evőkanál glicerinolaj hozzáadásával érhető el.

Mangán. A kálium-permanganát jó munkát végez a belek tisztításában és a kellemetlen szagok kiküszöbölésében. 5 kálium-permanganát szemet kis mennyiségű vízben kell hígítani, várni a teljes feloldódást, majd a kapott koncentrátumot az eljáráshoz szükséges folyadék teljes térfogatába öntjük. Javasoljuk, hogy az oldatot több réteg gézzel feszítse meg: az oldatlan kristályok égési sérülést okoznak a bélnyálkahártyán.

Kamilla. A terápiás készítmény enyhíti a gyulladást és baktericid hatású. A főzéshez vegyen be 4 evőkanál apróra vágott kamillát, öntsön két liter hideg vizet, és forralja fel. Ezután várjon 20 percet, feszítse meg és hűtse le szobahőmérsékletre.

Ez fontos! Miért kell a kész oldatnak a beöntés végrehajtásakor csak szobahőmérsékleten lennie? Ennek oka a végbél egyedi jellemzőiben rejlik. Túl meleg víz felszívódik a bélfalba és a székletbe, ezért nem lesz hatás. Minél hűvösebb a megoldás, annál jobb. De a túl hideg folyadék káros: fennáll a testhőmérséklet csökkentésének veszélye, és ennek következtében biztosan nem lesz szex. A beöntés optimális vízhőmérséklete 25-30 ° C.

Az intim zuhanyozáshoz a készülék műanyag kanüljét kenőanyaggal kell kezelni: egyszerű vazelinnel, növényi olajjal, bébi krémmel vagy kenőanyaggal.

Hogyan készítsünk beöntést szex előtt? Az eljárás árnyalatai!
A beöntés végrehajtása nem bonyolult folyamat. De a következő ajánlások nem fognak fájni:

Beöntés körte. A tartályt szokásos forralt vízzel vagy az elkészített oldattal kell feltölteni, kenje meg a körte műanyag csúcsát, és óvatosan helyezze be a végbélnyílásba. Kissé előrehajolhat. Ezután nyomja össze a tartályt úgy, hogy a víz elkezdjen folyni. Fontos megérteni, hogy nem lesz “Niagara-vízesés”. Az eljárás után ajánlatos 5-7 percig járni, hogy a belek működjenek.

Beöntés Esmarch bögre segítségével. A készüléket állványra kell helyezni, vagy horoggal kell lógni. Ebben a formában a víz jobban belép a testbe, és a kezek szabadon maradnak. Szükséges a jobb oldalán feküdni, megpróbálva a magzati helyzetbe. Vagy négykézlábra áll, és döntse le a fejét. Továbbra is be kell helyezni a kanült a bélbe a jelre, és várni. Az eljárás körülbelül 15 percig tart. A víz testbe áramlásának befejezése után óvatosan fel kell kelnie és járnia kell.

Egy beöntés standard térfogata 0,5 liter. Különösen gyanús és szelídnek kell növelnie az értéket 2 literre. A beöntés után zuhanyozni kell, testápolót kell használni, és el kell mennie a szeretőjéhez azzal a javaslattal, hogy használja a “tiltott gyümölcsöt”.

Ez fontos! Az ürítés többször történik. Ezért nem ajánlott a hálószobába menni közvetlenül az első WC-látogatás után. Várjon 30-40 percet.

A gyakori beöntés káros?
Igen! A gyakori beöntés káros. Az a tény, hogy a bél nagyon trükkös szerv. Szereti, ha a munka egy bizonyos részét elvégzik neki. A túl gyakori eljárások a perisztaltika, a székrekedés és a duzzanat romlásához vezetnek.

A beöntés kimossa a hasznos növényeket, ami dysbiosishoz vezet. Az eredmény az, hogy a szex kellemes érzései helyett székrekedést, hasmenést, repedéseket, aranyéreket kaphat. Mindennek mérsékelten kell lennie.

Szükség van-e beöntésre?
Sok “horror történet” van a szexről. Például – a fertőzés lehetősége és a leginkább kellemetlen betegségek megszerzése. De egy kis titkot fel kell tárni: a beöntés nem szükséges. Ennek oka a következő:

a belek ürülékkel való feltöltése hosszú folyamat (kb. 24 órát vesz igénybe), és ha reggel WC-re megy, kövesse a szigorú étrendet (enni mérsékelt mennyiségű növényi ételt), akkor nincs szükség beöntésre;
a férfi nemi szerv hossza nem mindig éri el azt a helyet, ahol az emésztett reggeli található;
Ha a pénisz könnyedén megérinti a területet hulladéktermékekkel, akkor csak a WC-re való hívás érezhető, és nem a vágy a szex folytatására. Vannak enyhébb alternatív módszerek a belek tisztítására.

A beöntés alternatívája
Jó alternatíva az étrend, a tiszta étkezési rend vagy a hashajtók. Gabonaféléket és leveseket, hőkezelt zöldségeket kell enni. Ha követi az étrendet, a WC-vel való kirándulások rendszeressé válnak, és egy bizonyos időpontban fordulnak elő. Például a reggeli bélmozgás után három órán belül szexelni lehet, beöntés nélkül. Fontos, hogy ne felejtsük el az óvszer használatának aranyszabályát.

És hogyan készülnek fel a pornószínésznők a szexre?
Sok lány meglepődik, amikor erotikus jeleneteket néz a képernyőn. Végül is a színésznőknek még gyakrabban és gondosabban kell figyelniük a feneküket. Itt azonban nem minden olyan sima. Az a tény, hogy a forgatás előtt szifonszerűen mélyen megtisztítják a beleket (egy speciális erős beöntés).

Ez az eljárás károsítja a testet, de a színésznőknek elegendő pénzügyi forrásuk van a gyógyuláshoz. Különböző aromás kenőanyagokat is használnak, amelyek elfojtják a borostyánt a végbélnyílásból.

A beöntés megfelelő elvégzéséhez körte vagy Esmarch bögre, kenőanyag, speciális megoldás és egy kis idő szükséges. Fontos, hogy válassza ki a legkényelmesebb helyzetet, és várja meg, amíg az összes folyadék bejut a testbe. Felejtsd el a gyakori beöntéseket, mivel ezek a vastagbél pusztulásához vezetnek. A legjobb, ha eldobja az összes “bajt”, figyeli a higiéniát és óvszert használ.