Hogyan használjuk partneremmel a szexuális játékokat?

A szexuális játékokat már régóta nemcsak az önkielégítésre használják, hanem a partnerrel való örömszerzésre is. Az eszközök képesek lesz sokszínűséget hozni a párok szexuális életébe, kapcsolatokat létesíteni, segítenek visszatérni korábbi szenvedélyükhöz. A legjobb szexuális játékok vásárlása egy pár számára nagyszerű ötlet, amely megmentheti a házasságot.

Mielőtt szexuális játékokat vásárolna, meg kell állapodnia partnerével, hogy mit és mire fog használni.

A következő dolgok segítenek egy férfinak és egy nőnek, hogy szórakozzanak az ágyban

Az Intim Center szex shop pároknak készült szexjátékai közül, az alábbiakat ajánljuk ajándékba, közös vásárlásra, szex vagy maszturbáció alatti használatra.
– Vibrátorok;
Erekciós gyűrűk;
– Erotikus fehérneműk;
Síkosítók;
Játékok, társasjátékok;
– BDSM kellékek.

A hálószobában sokféleképpen lehet vibrátort használni. Először is, mind a nők, mind a férfiak erogén zónáinak ösztönzése. A nyak, a mellbimbók, a has, a belső combok stimulálása kiváló előjáték. Másodszor, a vibrátor közvetlenül simogathatja a csiklót a közösülés során a további élvezet érdekében. Harmadszor, a hagyományos szex során a végbélnyílás stimulálása és a behatolás is felejthetetlen élményt nyújt.

A vibrátor másik alkalmazása a közös maszturbáció. Ez egy nagyon izgalmas és kellemes akció, bár sokan zavarban vannak. Ezenkívül a partner cselekedeteinek megfigyelése lehetővé teszi, hogy jobban tudja, mit szeret.

Melyik szexuális játékot érdemes megvásárolni?

Manapság gyakrabban vásárolnak futurisztikus kialakítású vibrátort mint realisztikust. Sokan az ujjrahúzható vibrátorokkal kezdhetnek. Kicsik és könnyen kezelhetők. Csak az ujjára kell helyeznie a készüléket, és a legérzékenyebb helyekre kell tartani.

Az ilyen játékok tökéletesen közelebb hozzák egymáshoz a partnereket, és felejthetetlen érzéseket adnak.

Szokatlan erotikus jelmezek
Fűszert adnak a kapcsolatnak, és lehetővé teszik, hogy különböző szemekkel nézzen lelki társára. A statisztikák szerint a nőket leginkább a férfiak izgatják a zsaruk, tűzoltók, katonák, kerékpárosok és mentők jelmezeiben. Az emberiség erős fele inkább az ápolókat, tanárokat, iskoláslányokat, apácákat, szobalányokat és rendőröket részesíti előnyben. A ruházaton kívül a különféle kiegészítők sem zavarják az összképet – bilincsek, mutatók, porkefék stb.

Az erekciós gyűrűk
Olyan eszközök, amelyek kissé összenyomják a péniszt az alapnál, ezáltal megakadályozzák a vér kiáramlását és meghosszabbítják az erekciót. Sok modell vibrációs rendszerrel van felszerelve, amely további örömet nyújt mind a férfiaknak, mind a nőknek. A használat maximális időtartama 20-25 perc.

Az anális szex szerelmeseinek
Vásárolhat szexuális játékokat két fő részére. Az anális játékok közül leggyakoribbak a golyók és a dugók. Annak érdekében, hogy a játékok örömet szerezzenek, kenőanyagot kell használni! Ne felejtsük el, hogy a kenőanyag kiválasztásakor az alkalmazási területet és a további hatásokat kell szem előtt tartani! Például érzéstelenítővel ellátott kenőanyaggal, melegítős vagy hűsítős hatással.

Szexuális játékok vásárlása pár BDSM szerelmesek számára egyszerű, a választék hatalmas
A szórakoztató partik rajongói értékelni fogják a felnőtt szórakozás eszközeit. Velük szórakozhat este együtt vagy barátok társaságával BDSM szex különféle erotikus eszközökkel.

A szex shop kínálatából szexuális játék nagyszerű ajándék egy partnernek vagy közeli barátnak. A lényeg az, hogy érdeklődjön egy szeretett ember preferenciái iránt, és ne féljen kísérletezni!

Szexuális játékok: hol kezdjem?
Miután úgy döntött, hogy megvásárolja az első szexuális játékot, ne rohanjon drága eszközt vásárolni. Kezdje egy egyszerű, egyértelmű modellel. Vásárlás előtt döntse el, miért vásárolja meg, melyik testrészt stimulálja. Először ne vásároljon túl drága eszközt. Természetesen az olcsó játékok rövid élettartamúak. Ugyanakkor egy olcsó eszköz megvásárlásával lehetősége van arra, hogy felesleges pénzbeli költségek nélkül megértse, hogy ez az eszköz megfelel-e Önnek vagy sem. Több eszköz tesztelése után meg fogja érteni, hogy melyik felel meg a legjobban. Ezt követően megvásárolhat egy drága, kiváló minőségű modellt, amely sok éven át hűséges társ lesz az orgazmus felé vezető úton.

Szexuális játékok, hol kezdjem?

A szexuális eszközök kiválasztásakor előnyben kell részesíteni azokat, amelyek üvegből, szilikonból, fémből, természetes kőből készülnek. Az ilyen termékek a lehető legbiztonságosabbak a használat során, hosszú élettartamúak.

Mielőtt egy játékot az intim életed részévé teszel, beszélj a partnereddel. Egy ilyen eszköz használatának mindkét szerelmes szándékos döntésének kell lennie. Akkor az ágy szórakoztató partnerének nem lesz olyan érzése, hogy nem elégedett a képességeivel és erőfeszítéseivel.

  • Ideális esetben, mielőtt egy szexuális játékot egy közös szexuális játék részévé tenné, annak képességeit önállóan ellenőrizni kell. Ha tetszik az eszköz által nyújtott érzések, nyugodtan ajánlja fel partnerének, hogy tesztelje az eszközt működés közben.

Használat előtt figyelmesen olvassa el a készülékhez mellékelt utasításokat. A szexuális eszközökkel végzett első manipulációknak a lehető legszelídebbnek, tisztábbnak és simábbnak kell lenniük. Annak érdekében, hogy a szexuális eszközök használatával történő szex biztonságos legyen, ne feledje ezeket az ajánlásokat:

A kezeket és a játékokat használat előtt és után alaposan le kell mosni. A játékot használat után száraz, szellőztetett helyen kell tárolni. Egyes eszközök speciális tisztítást igényelnek. Ne hagyja figyelmen kívül az utasításokban megadott ajánlásokat.
– Jobb, ha a készüléket szabadban szárítja. Mielőtt a készüléket egy dobozba helyezné, vagy biztonságos helyen elrejtené, győződjön meg róla, hogy a játék minden része jól száradt.
– Ne használja ugyanazt az eszközt a hüvelyi behatoláshoz. Soha ne dobjon vibrátort, egy másik eszközt a, majd a hüvelynyílásba. Provokálhatja a gyulladásos folyamatok előfordulását a hüvelyben. Ha különféle érzéseket szeretne, használjon óvszert.
– Az óvszer akkor hasznos, ha készüléke porózus anyagból készül, amely kedvező feltételeket teremt a baktériumok szaporodásához.
– Kompetensen válasszon intim kenőanyagokat. Ne feledje, hogy minden anyag esetében egy bizonyos kenőanyag alkalmas.

Mielőtt egy szexuális eszközt egy közös szexuális gyakorlat részévé tenne, beszéljen partnerével arról, hogy mit szabad tenni egy játékkal, és mi nem. Tehát megmenti magát és szeretőjét a zavaroktól és eseményektől.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!