Hogy lehet elérni erős orgazmust egy nőnek

A női orgazmus összetett és változékony dolog, és számos tényezőtől függ. Ebben a cikkben körüljárjuk a témát és válaszolunk a kérdésre: hogyan lehet fokozni a női orgazmust.
A tudósok még mindig nem jutottak konszenzusra a női orgazmus típusainak osztályozásában. Hüvelyi, csikló, méh, orgazmus a G-pont stimulálásából, mellkasi, orgazmus az egész testből – ez a lista hosszú ideig folytatható. Minden verziónak megvannak a támogatói és ellenfelei. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan kaphat egy nő erős orgazmust az egyéni játékok során, és ajánlásokat adhat partnereinek arra vonatkozóan, hogyan lehet egy lányt erős orgazmusba hozni szex közben.

A szituáció hatása a női orgazmusra
Romantikus vacsora. A legtöbb tudós és szexológus egyetért abban, hogy a női orgazmus a fejben születik. Ezért a szerelmi játékok előtt gondosan mérlegeld a helyzetet, a lehető legkényelmesebbnek és pihentetőbbnek kell lenned. Romantikus vacsora gyertyafényben, kirándulás egy étterembe, elegáns virágcsokor, kellemes ajándék ok nélkül – mindez felkészítheti a nőt egy későbbi szerelmi játékra. A gyertyák vagy a masszázsolajok nem lesznek feleslegesek. Ez segít a romantikus hangulat megteremtésében, amelyet egy intim masszázs követ.

Néhány lány jobban be van kapcsolva, ha a szex “tiltott” helyeken történik, de ezt külön kell megbeszélni a partnerével. A tisztességes nemek ilyen képviselői számára a spontaneitás lesz a legjobb. Annak érdekében, hogy a legfontosabb pillanatban minden zökkenőmentesen menjen, ne felejtsük el előre feltölteni a kenőanyagot, ez kellemesebbé teszi a szexet, és kiküszöböli a szárazság érzését a váratlan intimitás során (végül is lehet, hogy nincs idő egy hosszú előjátékra).

A napszak hatása a női orgazmusra
Szex reggel! A szex meglehetősen energiaigényes folyamat. Egy kemény napi munka vagy egy munkahét után a nőknek egyszerűen nincs erejük viharos szexre és erős orgazmusra. A szex legjobb ideje a nap első felében van, amikor a testnek elegendő ereje és energiája van. Ezenkívül a reggeli szex pozitív hangulatot teremt, és segít jobban megbirkózni a munkahelyi stresszel.

Az esti szex nem lehet túl hosszú. Este és éjszaka a szexmaratonok számára nem a legjobb idő. A szerelmi játék előtt hagyd, hogy a nő felszívja magát a fürdőben vagy a zuhany alatt, adj neki egy pihentető masszázst. Így segítesz neki enyhíteni a feszültséget és pihenni egy kicsit, majd folytatod a könnyű simogatást, a pikáns harapásokat és az előjáték egyéb elemeit.

A partnerek közötti bizalom, mint az orgazmus megszerzésének egyik tényezője
Valószínűleg minden nő álmodik néhány szerelmi forgatókönyvről, de fél beismerni. Hozza létre a szükséges feltételeket szexuális vágyainak megvalósításához. Talán össze akar kapcsolni téged, talán már régóta álmodott arról, hogy más pozíciókat próbál ki – támogassa kezdeményezéseit és tegye változatosabbá a szexet. Nagyon sok olyan szexuális pozíció van, amelyben egy nő számára sokkal könnyebb örömet szerezni. Az olyan pozíciók, mint a lovas, a kutyus stílusú, az “oldalsó” a lehető legnagyobb mértékben stimulálják a partner hüvelyét, G-pontját, csiklóját és szeméremajkait, és ezek minden nő legalapvetőbb erogén zónái.

Tehát ne felejtsen el nagyobb figyelmet fordítani az erogén zónák stimulálására, hozza létre a szükséges környezetet, és kérdezze meg a nőt, hogy mit szeret a legjobban – ezek az egyszerű tippek segítenek abban, hogy partnerének több örömet szerezzen a szexből.

Női orgazmus és szexeszközök

Különféle szexuális női kiegészítők segítségével diverzifikálhatja a szexet, amelyek fokozzák az érzéseket és segítenek a nőnek gyorsabban elérni az orgazmust. A vibrátorok és szexuális termékek piaca ma már olyan hatalmas, hogy nem nehéz megtalálni a megfelelő kiegészítőt. A párok számára a leggyakoribb játékok a két vibrátorok, amelyek közvetlenül használhatók szex közben.

Az ilyen játékok stimulálják a hüvely és a csikló elülső falát, így egy nő maximális érzést tapasztal. Az orgazmus fokozására más, érzékenységet fokozó termékek (a csikló masszírozói, a pénisz fúvókái, a mellbimbók stimulánsai és más játékok) is alkalmasak.

Az orgazmus fényesebbé tételének másik módja az afrodiziákumok. Ezek olyan gyógyszerek, amelyeket a vágy fokozására hoztak létre; segítenek mind az orgazmus fokozásában, mind a két partner közötti vágy felkeltésében.

Fokozza a női orgazmust önmagában (ha nincs partnere)
Hogyan lehet erős orgazmust szerezni egy olyan lány számára, akinek nincs partnere a szexuális játékokhoz?
A maszturbáció természetes módja a szexuális öröm megszerzésének partner nélkül. Ha korábban csak a kezeket és a legprimitívebb szexuális játékokat használták erre a célra, akkor most már van hol járni. Vibrátorok,, csiklós stimulánsok – ez nem a szexuális játékok teljes listája egy nő számára.

Elhiszed, hogy van egy G-pontod, de nem igazán tudod stimulálni? E célra vibrátorok használata a G-ponthoz, amelyek kialakítása kizárólag erre a célra készült.
Szeretné a csikló és a hüvely egyidejű stimulálását? A nyúlvibrátorok örömmel kényeztetik a hüvelyt és a csiklót szeretetteljes és gyengéd érintésekkel. Szeretne szórakozni a munkahelyén, a moziban, a közlekedésben? Vibromasszázs vagy csikló pillangók a te választásod! A ruhák alatt láthatatlan, csendes motorok és távirányító lehetővé teszi, hogy még az értekezletek során is orgazmusod legyen.
És természetesen ne felejtsük el a nők stimuláló gyógyszereit, beleértve a csiklóra alkalmazott krémeket is, hogy fokozzák az érzéseket.

Erős orgazmusra való alkalmasság
A sport erősíti a testet és megnehezíteni. Miután megfeszítette az erős izmokat, változatosabbá teheti a szexet, mert hozzáférhet olyan pozíciókhoz, amelyek korábban nem rendelkeztek nyújtással, rugalmassággal, karok és / vagy lábak erejével. A pilates, a jóga és a nyújtó órák tökéletesen szolgálják ezeket a célokat.

Van egy másik típusú fitnesz, az osztályok, amelyek fokozzák a női orgazmust – méhépítés. A méhépítés egy speciális gyakorlat a hüvely izmainak erősítésére. Az intim tornák javítják az urogenitális rendszer funkcióit, a hüvely izmainak vérkeringését, és lehetővé teszik a fogyást a fenékben, a combokban. Az otthoni méhépítés fő eszköze a hüvelygolyók, amelyek szűkítik a hüvely izmait, érzékenyebbé és erősebbé teszik őket.

Összefoglalva a fentieket, szeretném megjegyezni, hogy számos módja van a női orgazmus fokozásának, de ahhoz, hogy megértsük, hogyan lehet erős orgazmust elérni az Ön számára, nem kell félnie kísérletezni és megismerni magát, érzékiségét és testét. És akkor világossá válik, hogyan lehet egy lányt kellemessé tenni a szexben.

A női orgazmus rejtélye: mit tudnak róla a szexológusok?

A női szexualitás, a G-ponttól a többszörös orgazmusig, egykor zavarba ejtette a tudósokat, de most, ahogy a BBC Future felfedezte, a radikális kísérletek segítenek megtalálni a válaszokat.

Egy nő teste hegedű, és nagyszerű zenésznek kell lenned ahhoz, hogy megszólaljon. Ha megnyomja a megfelelő gombokat, és ügyesen simogatja, akkor egy nő olyan extázisba kerülhet, hogy néhány másodpercre az egész világ megszűnik számára. De ha helytelenül közelíti meg az ügyet, akkor ennek eredményeként fájdalmat, frusztrációt vagy hülye közömbösséget okozhat. Egy emberben minden teljesen más: ha erekciót tud elérni, akkor néhány perc aktív stimuláció általában magömléshez vezet.

Miért ad az orgazmus ilyen akut örömöt? Hogyan sikerül a nőknek többszörös orgazmust átélniük? Tényleg van közmondásos G-pont? Az orvostudomány már régóta küzd ezekkel a rejtélyekkel. Repülhetünk a Holdra, de nem tudunk eleget a saját testünkről. Az elmúlt években ő és hasonló szexuális guruk egy sor tanulmányt végeztek ezekről a témákról, és végre elkezdtek egyértelmű eredményeket elérni.

Talán az egyik legfontosabb készség a kutatók számára ezen a területen az a képesség, hogy meggyőzzék a nőket arról, hogy dobják el az előítéleteket és maszturbáljanak (vagy akár szexeljenek) a tudósok figyelő szeme alatt, beleértve a mágneses rezonancia képalkotó gépezetet is, amely nem a legromantikusabb eszköz.

Közvetlenül az orgazmus után a női agy, a hímtől eltérően, továbbra is bekapcsol. Kiderült, hogy az érzések különbsége ellenére mind a nők, mind a férfiak esetében az orgazmust megközelítőleg ugyanaz az idegrendszer kíséri. Sokkal több hasonlóság van a férfiak és nők orgazmusa között, mint amennyi különbség van. Általában megfigyeljük az agy általános aktiválódását, mintha minden egyszerre be lenne kapcsolva.
Ez megmagyarázhatja, hogy az orgazmus miért olyan mindent felemésztő: ha az egész erdő ég, nehéz nyomon követni azokat az egyéni tüzeket, amelyekből a tűz kezdődött. Az orgazmussal minden egyszerre aktiválódik, és ez kiküszöböli a finom különbséget a különböző folyamatok között. Úgy tűnik, ezért nem tudunk másra gondolni.

Az érzelmek ezen tégelyében azonban meg lehet különböztetni a különösen forró fókuszokat. Az egyik az agy mag accumbense, az az osztály, amely felelős az örömért és a jutalom érzéséért a dopamin nevű neurotranszmitter felszabadulása révén. A kísérletekben a patkányok, akik képesek voltak stimulálni ezt az osztályt a hozzá csatlakoztatott elektródákon keresztül, előnyben részesítették ezt a tevékenységet az élelmiszerrel szemben – olyan mértékben, hogy túlzásba tudják venni és éhen halni. Ezt a zónát a szex mellett a kokain, az amfetaminok, a koffein, a nikotin és a csokoládé is aktiválja. Tehát nincs semmi meglepő abban a tényben, hogy az orgazmus is szokást okoz.

Az orgazmus után azonban némileg eltérő folyamatok fordulnak elő a nők és a férfiak agyában, részben megmagyarázva a két nem posztkosztális viselkedésének különbségét. Közvetlenül az orgazmus után a férfi agy bizonyos területei nem reagálnak a nemi szervek további érzékszervi stimulációjára, míg a női agy továbbra is bekapcsolva marad: úgy tűnik, hogy ez az oka annak, hogy egyes nők képesek többszörös orgazmust tapasztalni, a férfiak pedig nem.

Az öröm anatómiája
Még az agyi vizsgálatok eredményeinek ez az elemzése is némi vitát váltott ki – mit mondhatunk az orgazmus anatómiájának meghatározására tett kísérletekről. A pénisznek csak egy csatornája van az érzések agyba juttatására, míg a női nemi szerveknek három vagy négy. A női szexualitás alapja a csikló. Aki először kitalálta ennek a szervnek a fontosságát, nem ismert: de még az egyik legrégebbi figurában is megtalálható, amely arctalan nőket ábrázolt nagy mellekkel, kerek hassal és kifejezett szeméremajkakkal.

Az a tény azonban, hogy a csikló egy külön anatómiai egység, amely minden nő számára közös és felelős az örömért, a szakértők csak a XVI. Században kezdtek írni. Egy olasz anatómus 1559-ben megjelent De re anatomica című könyvében a csiklót a női gyönyör melegágyaként jellemezte. A következő évszázadokban azonban a női öröm témája elhalványult a háttérben, és a csiklót szinte elfelejtették. Legalábbis az anatómusok és az orvosok. Században ismét emlékeztek rá, de különös figyelmet nem fordítottak. Sigmund Freud, bár felismerte, hogy egy nő képes orgazmust tapasztalni, de úgy vélte, hogy a felnőttkori csiklóérzékenység elhalványul a háttérben a hüvelyhez képest. A hüvelyi orgazmus megtapasztalásának képtelenségét a pszichoszexuális éretlenség jelének tekintette.

A nők és a férfiak agyában némileg eltérő folyamatok fordulnak elő, részben megmagyarázva a két nem posztkotális viselkedésének különbségét. Ha azonban ez igaz lenne, kiderülne, hogy túl sok nő van a világon, akik nem képesek felismerni szexuális potenciálját. A nők 30-40%-a azt mondja, hogy soha nem volt képes orgazmusra csak a hüvelyi behatolás miatt – bár sokkal többen tudják ezt elérni a csikló stimulálásával.

Azok a javaslatok, amelyek szerint a hüvelyi orgazmusnak van néhány előnye, sok feministát irritálnak. Úgy hangzik, mintha azok a nők, akik nem élik meg, egyszerűen nem próbálkoznak elég keményen. A hüvelyi orgazmust kivétel nélkül minden nő számára egyfajta átjárási rítusnak kell-e tekinteni, vagy csak néhány kiválasztott számára? Lehet-e átélni az orgazmust anélkül, hogy egyáltalán csiklónk lenne?

A térképen lévő kincset G betű jelzi
Hosszú ideig a fő célpont a hírhedt G-pont volt, amely az 1980-as évek elején ilyen nevet kapott Ernst Graefenberg német nőgyógyász után. 1950-ben leírt egy erogén zónát, amely a húgycsővel szemben a hüvely elülső falán található (a fal másik oldalán található). A későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy ebben a zónában van egy csomó véredény és idegvégződés, valamint a prosztata női kezdetlege. A tudósok azt sugallták, hogy a nők kisebbségében – különösen az erős kismedencei membrán izmokkal rendelkezőknél – ennek a zónának a stimulálása erős orgazmust okozhat, és kis mennyiségű folyadék felszabadulását a húgycsőből, amely összetételében különbözik a vizelettől.

Hamarosan a hüvely elülső falán lévő mágikus pontról szóló információk szélesebb körben terjedtek. Sok pár megpróbálta megtalálni őt, gyakran sikertelenül. Egyes feministák eközben azt állították, hogy a G-pont körüli hype állítólag a férfiak kísérletét jelentette a hüvelyi behatolás fontos szerepének helyreállítására – miután az 1960-as és 70-es évek szexuális forradalma a közvélemény figyelmét a csikló egészére irányította.

A G-pont jelenlétére vagy hiányára vonatkozó bizonyítékok meglehetősen töredékesek, és gyakran nem érdemlik meg a neki tulajdonított jelentést. Az egyik tanulmány, amely elutasította jelenlétét, csak egy nő MRI-vizsgálatának eredményein alapult. A kérdést bonyolítják azok a viták, amelyek arról szólnak, hogyan lehet helyesen megnevezni a női nemi szervek különböző belső részeit, és hol kezdődik egyesek, mások pedig véget érnek.

Úgy tűnik azonban, hogy valóban vannak bizonyos fizikai különbségek a nők között, akik képesek, és azok között, akik nem képesek megtapasztalni a hüvelyi orgazmust. 2008-ban közzétett tanulmány eredménye, amelyben kilenc nő vett részt, akik hüvelyi orgazmust éreztek, és 11 nem. Az ultrahang azt mutatta, hogy az előbbiek vastagabb szövetekkel rendelkeznek, amelyek a hüvely és a húgycső között helyezkednek el. Egy bizonyos szervre gondolok, amely vagy létezik, vagy nem. De senki sem volt képes világosan leírni egy ilyen szervet vagy egy ilyen pontot.”

De ha ez nem gomb, akkor mi ez? Egyre több tudós támogat egy egyszerű hipotézist: ez a csikló. A legtöbb ember úgy véli, hogy a csikló borsó a bőr felszínének közelében, de a legújabb MRI-vizsgálatok azt mutatják, hogy valójában egyáltalán nem kicsi. A képeken egy nagy, terjedelmes, körülbelül kilenc centiméter hosszú szerv látható. A hüvely elülső fala mentén helyezkedik el, párhuzamosan a húgycsővel.

Alapja a fej: a külső rész, amelyet a legtöbb ember a csiklónak tart, szintén a legérzékenyebb elem. De a szerv szétválasztott folyamatai körbejárják a hüvelyt, és a szeméremajkakba mennek.

Ez a szerv villás péniszként is leírható. Mind a csikló, mind a pénisz ugyanabból az embrionális szövetből jön létre: a tuberkulzus tuberkulzusból, amely a magzati fejlődés korai szakaszában jelenik meg, majd a lányok csiklójává és szeméremtestévé, vagy a fiúk péniszévé és herezacskójává fejlődik. De van egy fontos különbség: amikor a pubertás véget ér, a pénisz megáll a növekedés olyan hormonok hatására, mint a tesztoszteron, és a csikló folytatódik. Ez nem csak egy kis pénisz. A hüvely reagál a hormonokra is, beleértve az ösztrogén női nemi hormont is, ami segít megmagyarázni azt a tényt, hogy a nők szexualitása az életkor előrehaladtával változhat.

Nehéz bizonyítani vagy cáfolni a G-pont jelenlétét pontosan a női nemi szervek ilyen összetett eszköze miatt: meglehetősen problematikus a hüvely elülső falának külön-külön történő stimulálása, mert ebben az esetben valószínűleg a csikló és a húgycső belső részeit is stimulálják.

A tudósok három nőt győztek meg arról, hogy vagy kenje meg a hüvely elülső falát kenje megkent tamponnal stimulálja, vagy ujjaikkal stimulálja a csikló külső részeit. Az ultrahangot használó kutatók megfigyelték, mi történik a bőr alatt. A hüvelyi behatolással a csikló belső részei és a húgycső körüli szövet elkezdett mozogni és megduzzadni, és az ujjakkal való maszturbáláskor a hatást csak a külső részén hajtották végre.
Vannak összetettebb esetek is: egyes nőknél a hüvelyi behatolás egyidejűleg stimulálhatja a csikló külső és belső területeit.

Számít a csikló mérete?

A csikló mérete és elhelyezkedése befolyásolja-e az egészséges nők orgazmusának elérésére való képességet. A kutató és kollégái 10 nőt találtak, akik azt állították, hogy soha vagy szinte soha nem volt orgazmusuk a nemi közösülés során, és 20 nőt, akiknek szinte minden alkalommal volt ilyen. A tudósok MRI-szkennerek segítségével részletesen megvizsgálták csiklójuk szerkezetét, és megállapították, hogy minél kisebb a csikló feje, és minél távolabb van a hüvelytől, annál nehezebb a tulajdonos számára elérni az orgazmust.

Ha ezeket a vizsgálatokat együtt vesszük, arra a következtetésre juthatunk, hogy a nők különböző módon tapasztalhatják meg az orgazmust: a csiklótól, a hüvelyi stimulációtól vagy a kettő kombinációjától. Komisaruk további kutatásai azt mutatták, hogy a női nemi szervek különböző részeiből (és a mellbimbókból) származó jelek az agy megközelítőleg azonos területére érkeznek, bár annak kissé eltérő részein. A különböző típusú orgazmusoknak és a különböző érzéseknek szilárd neuroanatómiai alapja van. És ez megmagyarázhatja, hogy a csikló, a hüvely és a méhnyak egyidejű stimulálása mellett miért fordulnak elő a nők által leírt intenzívebb, összetettebb és kellemesebb orgazmusok.

Ne csak a szexet, hanem az önismeretet is élvezd, megértsd, mi vagy ma, mert holnap megváltozhatsz. És ne becsülje alá a természetes sokféleséget. Ne tekintse a női testet olyan gépnek, amely képes ugyanazt az eredményt újra és újra megadni.