Bilincsek kötözős és BDSM szerepjátékhoz

A világ nem áll meg, és ezért az emberek hobbija egyre nagyobb lendületet kap. A szex egyébként nem marad el ebben az ügyben. Az egyik utolsó fejlemény a BDSM szerepjáték. Szinte mindenkit érdekelt, hogy mi az, és mi olyan vonzó mások számára. Fém bilincs, plüss bilincs, puha plüssel borított pajzán bilincs rosszalkodáshoz, bőr bilincs, ezek mind színesítik a szexualitást.

Értsük meg röviden, hogy a többség választása miért esett ilyen örömökre. Ajándék ötletek karácsonyra, Valentin napra, születésnapra, névnapra, vagy az esti szexcsatához

BDSM és FETISH, mint a legsokoldalúbb szórakozás

Ennek a szexkultúrának a megjelenése mélyen benyúlik a történelembe. Az emberek már régóta megértették, hogy az öröm és a fájdalom párhuzamosan mozog, és ha metszik egymást, az ilyen hobbi érzelmei nem skálázódnak. A lényeg az, hogy szex közben nem sok fájdalmat okozhat a partnernek, és ez azt eredményezi, hogy az egész folyamat élvezete sokszorosára nő. A fájdalmas érzések keverése az izgalmi szeretővel vagy szeretővel olykor a szokásos fúziót meghaladó elégedettséget nyújthat.

Természetesen mindenki megtalálja a megfelelő pontokat a hatáshoz, a kérdés egy másikban van, mi a jobb használat, ami a lehető legközelebb hozná a képzeletet az eredményhez. Szexshopunk készen áll arra, hogy segítsen ebben az ügyben, és számos különböző tulajdonságot biztosít az ilyen szórakozáshoz. A különböző elemek minden ízlés örömére, mert még soha nem látott ilyen. Nézd meg most mindenféle kiegészítők az Ön számára.

BDSM kellékek és leírások beszerzése

A legfényesebb és legnépszerűbb a bilincs és az ostor. Mindenki tudja róluk, illetve, hogyan kell őket, csak nem találja nehéz kitalálni. Itt agresszívabb kialakítású modelleket talál, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon aranyos és még szelíd nézeteket is.

Az ostorok sokfélék lehetnek. Hasonló funkciót látnak el, a különbség csak a megjelenésben, a merevségben és a formában van. Kihasználva az ilyen játékokat, könnyen egyedi érzéseket kaphat. Hála nekik, a kapcsolat kiderül egy új oldalról, még mindig olyan feltáratlan és titokzatos. Próbálja ki őket, és ugyanakkor nézze meg a másik oldal intim kapcsolatát.

De a rajongók számára, hogy mozgásképtelenné tegye őt vagy a bilincsét, minden nem korlátozott. Ugyanez a helyzet a rabság és a rögzítők esetében is. Az ilyen attribútumok segítenek megtanulni bízni, engedelmeskedni vagy leigázni. Velük képes lesz arra, hogy teljes mértékben szórakozzon, anélkül, hogy bármit is megtagadna magától. A poénok és a maszkok is várják a tulajdonosaikat, mert nemcsak megfoszthatják a beszéd képességét, hanem az érzések élességét is!

Különös figyelmet fordítson a BDSM készletekre, amely összegyűjtötte az összes lényeges mind a kezdők és a párok, akik már sokat próbáltak, és szeretné bővíteni a határokat. Vessen egy pillantást magába, és hallja álmait, amelyek arra várnak, hogy megvalósuljanak!

Sok vásárló érdeklődik a BDSM sokk tulajdonságai iránt. Az indítékaik különbözőek. Lehet, hogy ajándék. Lehet, hogy ez egy vásárlás magadnak. Ez egy további humoros ajándék lehet. Ez lehet egy fotózás kelléke. A kiválasztási kritériumok minden esetben eltérőek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fém szex bilincset?

A bilincs kiválasztása nem könnyű. Egy egyszerű első pillantásra történő eszköz megvásárlása örömet és fájdalmat is okozhat. A szexuális bilincsek kiválasztásakor ügyeljen a következő pontokra:

Anyag. Fémnek kell lennie. A műanyag könnyen eltörik, és éles élekkel vágja a kezeket. Ne vásároljon műanyag bilincset még ajándékként sem, nem akarja, hogy ajándéka mély vágásokat okozzon?

Lánc. Ha a lánc nagyon vékony, akkor elszakad a kezek véletlenszerű mozgásától. És biztosan nem lesz értelme az ilyen bilincseknek. Az erős lánc garantálja a bilincsek kényelmes és helyes használatát. Ezenkívül a lánc általában azonnal megmutatja a fém minőségét a bilincsekben. A gyenge láncokkal rendelkező modelleket azonnal el kell hagyni, mivel nem felelnek meg az alábbi kritériumok egyikének sem.

A fém vastagsága. A vékony fém veszélyes, mert könnyen levághatja a kezét. Ezenkívül a vékony bilincsek rögzítésének mechanizmusa gyakran eltörik, valamint a kulcsok.
Rögzítő mechanizmus. Minél vékonyabb a fém, annál körültekintőbben kell ellenőrizni a bilincs rögzítésének mechanizmusát. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a bilincsek rögzítő mechanizmusát. A bilincset világosan le kell zárni. Csúszás és elakadás nem megengedett.

Élminőség. Ha van szőrme él a bilincsen, számítani kell rá, hogy a szálak kitépődhetnek használat közben. Becsípődnek és darabokra hullhatnak. A szőrme puhasága is fontos. Mindenki örömmel érzi a puha és bársonyos anyagot, és nem a kemény és tüskés valamit.
Ezekkel a pontokkal felfegyverkezve elkezdi megérteni, hogy a szőrme szélének megválasztása egyáltalán nem egyszerű. De ez az egyetlen módja annak, hogy jó bilincseket válasszunk, amelyek nem ártanak, és kívánatosak lesznek az ágyban.