Az anális játékok élvezetesebbé teszik a szexet és maszturbálást

Anális játékok. Mik azok? Hogyan válasszuk ki? Hogyan kell használni? Az análszex játékok olyan speciális eszközök, amelyek segítségével ösztönözhető az anál terület, és helyesen használhatja őket mind az előjáték, mind a szex során.

Szinte minden férfi számára a szex a legerősebb és leggyakoribb erotikus fantázia. És gyakran azoknál a pároknál, ahol a nők nem hajlandók ilyen szexuális kísérleteket végezni az ágyban, a partnerek úgy döntenek, hogy más megoldást keresnek igényeik és vágyaik megvalósítására a párjukon kívül. Mindez elkerülhető, de ehhez le kell győzni a félelmeket, és el kell kezdenie a játékok használatát.

Valójában egy nő kezében hatalmas hatalom van, amit ha helyesen használ, sikeresen vonzza, kiválasztja és megtartja az abszolút férfit. A modern szexuális játékok használatával jelentősen javíthatja az intim élet minőségét. Munden férfinak van  prosztata mirigye a végbélnyílásában,amit helyesen megérintve, a legerősebb orgazmusokat élheti meg.

Melyik anál játékot válasszuk és használjuk
Nagyon fontos a megfelelő játék kiválasztása, mert ez teszi lehetővé, hogy örömmel használja és elkerülje a fájdalmat a szex során. Ha még nem ismeri a végbélnyílás stimulálását, akkor azt tanácsoljuk, hogy válasszon kis szexeszközöket, és tanulja meg, hogyan kell helyesen használni őket.

Vibrátoros anális eszközök
Anális eszközök vibrátor nélkül
Prosztata stimulánsok
Fenékdugók tágítók
Anál golyók, füzérek

Az anális szexjátékok különböző átmérőjűek és kivitelűek. Nagyon könnyű kiválasztani egy modellt, és kényelmesen használni nem csak szex közben.
Vibrátor. Kényelmes párban használni, mivel az ilyen vibrátorokat a partner páros szex közben is használhatja. A méret, a szín és a további funkciók alapján választhat.
Golyók a végbélnyíláshoz. Különböző átmérőjűek, méretűek és különböző rezgési módokkal rendelkezhetnek. Az ilyen golyók bármikor beilleszthetők a végbélnyílásba: szex előtt, közben vagy utána.
A gyöngyök kis golyók láncolata. Amelyet merev tengely köt össze. Az öröm csúcsát a lánc megfelelő kivonásával érik el.

Prosztata stimulánsok. Ez az egyetlen eszköz, amelyet csak férfiak használhatnak. Ha kellemesen meg akarja lepni partnerét, prosztatamasszírozót választhat.

Az eszközök helyes használata

A legfontosabb dolog, amire emlékezni kell ezeknek az anális eszközöknek a használata előtt, a síkosító alkalmazása. Nem ajánlott „improvizált eszközöket” használni nyál vagy vazelin formájában, mivel nem nyújtanak kellő csúszást, így gyakran fájdalmas repedésekhez és fertőzésekhez vezet a száraz játékszer használata.. Ezért azt tanácsoljuk, hogy csak speciális, szexre tervezett kenőanyagokat használjon!

A játék első használatakor ne felejtsük el, hogy azt megfelelően kell fertőtleníteni! A jövőben ezt az eljárást minden alkalommal végre kell hajtani, amikor a modult használja!

Minden eszközt helyesen kell bevezetni a végbélnyílásba – lassan és óvatosan, kissé oldalról a másikra fordulva. Csak a gyakorlat segít kiválasztani a megfelelő adagolási sebességet és megtanulni, hogyan kell használni. A lényeg az hogy ne legyen fájdalom.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a végbélnyílás stimulálásához csak azokat a játékokat szabad használni, amelyek erre a célra szolgálnak, és a végén dugóval, fogantyúval vagy ütközővel kell rendelkezniük!

Azt is javasoljuk, hogy megfelelően készítse elő a beleket és a testet a játékok használata előtt és közvetlenül a szex előtt! Ehhez speciális zuhanyzót vagy beöntést használhat.

  • A megfelelő modellek kiválasztásához el kell döntenie:
    – A méret és az átmérő, amelyet kényelmesen használhat.
    – További funkciók, például különböző rezgésmódok jelenléte.
    – Az anyag, amelyből az eszköz készül.

Az anális stimulációhoz használt játékok a következő anyagokból készülhetnek:
Üveg. Ez egy meglehetősen gyakori anyag, amelyet a biztonság és a könnyű kezelhetőség érdekében érdemes választani.
Fém. A fémből készült gyöngyöket bizonyos merevség jellemzi. Nagyon hosszú ideig használhatja őket, ami nagy előny. Fémjátékok segítségével játszhat a hőmérsékletek kontrasztjával. A végbélnyílás hideggel vagy hővel való érintkezése hihetetlen érzéseket ad, amelyek azonnal orgazmushoz vezethetnek.
Szilikon. A szilikon a leginkább hipoallergén anyag a szexeszközök számára, kiválasztva, hogy melyik lesz nagyon kellemes tapintási érzés. Ezek a játékok kiegészíthetők rezgéssel és a test belsejében mechanikusan táguló képességgel. A lányok szilikon szexeszközöket választhatnak, mivel gyakran strasszokkal és erotikus lófarokkal díszítik őket.
Most már érthető, hogyan kell helyesen használni a játékokat, és mit kell tenni ahhoz, hogy biztosan sok örömet szerezzenek, és diverzifikálják a szexuális életét!

A popsi játékok érzései

Sokak számára ellentmondásos érzéseket okoz. Valaki számára szokatlan és nagyon kellemes érzés, gyakran orgazmust ad, és valakinek – obszcén és piszkos foglalkozás. A nem hagyományos nemi típusokkal szembeni negatív hozzáállás, amely különösen a kapcsolat, azon az előítéleten alapul, hogy bizonyos anomáliákkal rendelkező emberek részt vesznek ebben. Pl.: akik inkább a homoszexuális kapcsolatot részesítik előnyben a heteroszexuális kapcsolatokkal szemben. Ez a cikk heteroszexuális párok számára készült, akik fel akarják emelni a szex titkosságának fátylát.

Szóval, miért van szükség rá
Először is, a stimuláció örömet okoz a legtöbb férfinak, függetlenül szexuális irányultságuktól a reproduktív rendszer szerveinek anatómiai elhelyezkedésének sajátosságai miatt (az érintkezés során a prosztata stimulálódik). Sok férfi nem ismeri el a bennük felmerülő vágyakat, félve a partner félreértésétől.
Másodszor, a stimulánsok és a játékok általában megoldhatják a partnerek nemi szerveinek anatómiai eltérésének problémáját. Ha a partner például a szülés után gyengítette a hüvely izomfalát, és az intimitás során már nem öleli át olyan szorosan a férfi péniszét, akkor sem a nő, sem a férfi már nem kapja meg a szexből származó érzések teljességét. Ez a probléma könnyen megoldható, ha a partnerek egy kis dugót használnak a nemi közösülés során. A végbélnyílásba helyezett stimuláns kiterjeszti azt, ezáltal jelentősen szűkíti a hüvelyt.
Harmadszor, a stimulánsok használata egyszerűen szükséges, ha a partnerek úgy döntenek, hogy szexelnek, mert a pénisz bejuttatása a végbélnyílásba anélkül, hogy ezt a zónát előzetesen előkészítenék (relaxációt) az ilyen típusú érintkezéshez, nagyon fájdalmas érzésekhez és akár sérülésekhez is vezethet.

A stimulátor kifejezetten ánusz szexre tervezett termék. A nemi közösülés során az érzékenység növelésére szolgál a végbélnyílás és a hüvely falainak konvergenciája (érintkezése) miatt a nőknél, valamint a régió erogén zónáinak stimulálása (mind a nők, mind a férfiak esetében). Minden análstimulátor úgy van kialakítva, hogy a teljes felcsúszás ki legyen zárva.. A termék összetettségétől és a férfi nemi szerv reprodukciójának pontosságától függetlenül minden stimuláns egyfajta szimulátor szerepét tölti be, amelynek manipulálása lehetővé teszi saját szexuális reakcióinak tanulmányozását, a leghihetetlenebb szexuális fantáziák megvalósítását, szexuális játékokban való felhasználását partnerrel.

A stimulánsok típusai
Dugó: A butt plug behelyezve a végbélnyílásba, kibővíti azt, ezáltal jelentősen szűkítve a hüvelyt. Ha a partnernek gyengítette a hüvely izomfalát a szülés, az intimitás során már nem öleli át olyan szorosan a férfi péniszét.
Dilatátor: egy dugó formájú termék. Felszerelhető vibrátorral is, távirányítóval vagy beépített kezelőpanellel. A végbélnyílás falainak izomrostjainak edzésére szolgál. Két-három hétig tartó állandó használat esetén kiküszöböli a kellemetlen fájdalmat a szex során.
Golyósor –  merev tengelyen, golyók formájában készült stimulátor, amelynek célja a végbélnyílás stimulálása. A terméknek lehet merev alapja, gerince, amely lehetővé teszi a termék kényelmes helyzetben történő rögzítését, és kapható vibrátorral, amelyet beépített vagy távirányító panel vezérel. Mind a nők, mind a férfiak számára tervezték a nemi közösülésre való felkészülés érdekében, hogy elérjék a maximális szexuális ingerlékenységet, valamint stimulálják a végbélnyílás erogén zónáit a nemi közösülés során. A golyókat az intimitás előtt, alatt vagy után helyezik be, az egyéni igényektől függően.
Prosztata masszírozó – nemcsak prosztataproblémák kezelésére, hanem örömszerzésre is ajánlott! A prosztata mirigyének stimulálása férfiaknál kellemes érzéseket okoz és serkenti az orgazmust!

Előkészítés és használati eljárás
Ha először használja, javasoljuk, hogy olvassa el a cikket -szextechnika-! Az első használat előtt győződjön meg róla, hogy a műanyagból készült termék sértetlen, és ép!
Bőven kenje meg a stimulánst kenőanyaggal (a fájdalom enyhítésére ajánlatos kenőanyagot használni lidokain hozzáadásával)!

 

Óvatosan helyezze be a végbélnyílásba a kívánt mélységig. Bármilyen eszközt használ a stimulációhoz, győződjön meg róla, hogy annak egy része a testen kívül marad, különben jó esély van arra, hogy orvosi segítség nélkül nem tudja eltávolítani!
a) golyók – a végbélnyílásba való behelyezés után vissza kell húzni (masszázs és a végbélnyílás erogén zónáinak gerjesztése);
b) dugja be a végbélnyílásba, a behelyezés után viszonzásos mozgásokat produkál (a végbélnyílás izmainak relaxációja a pénisz bevezetésekor), vagy a végbélnyílásban marad, és a pénisz bejut a hüvelybe (a hüvely szűkebb, a pénisz szorosabban körbevéve a hüvely izmai által, a partnerek nemi szerveinek fokozott az érzékenysége).

Tippek a használathoz
Az anális szex terméke bármilyen anyagból készült, amikor először használják vagy átadják egy másik személynek, fertőtlenítőszerrel (pl. miramisztinnel, klórhexidinnel vagy ezeket az anyagokat tartalmazó kenőanyaggal) kell kezelni, és meleg vízzel és szappannal le kell öblíteni!
A leghigiénikusabb az óvszerrel ellátott termék használata, ha a térfogata lehetővé teszi.
Használat előtt a terméket vizes vagy szilikon alapon bármilyen intim kenőanyaggal kell kezelni, amivel elkerülheti a kényelmetlenséget a használat során, és csökkentheti a sérülés valószínűségét (a nyálkahártya kopásának és mikrotraumáinak előfordulása). A szexhez a legmegfelelőbbek a speciális kenőanyagok, valamint a szilikon alapú kenőanyagok.
– Ne használja a terméket egyszerre hüvelyi stimulációra! Ez fertőzéshez vezethet.
– Ne használjon kenőanyagként zsíralapú anyagokat (vazelin, növényi olajok, krémek) és más, nem kifejezetten erre a célra szánt anyagokat, ez károsíthatja mind az anyagot, amelyből a termék készül, mind az egészségét! –
– Az Intim Center szex shopban kenőanyagok széles választékát találja, beleértve a kifejezetten az análszexre tervezett kenőanyagokat is.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!