Amit budapesti lakosok vásárolnak a szexboltokban

Az emberek nem szívesen beszélnek “erről”, zavarba jönnek, elpirulnak, a padlóra hajtják a szemüket. De 10 félénk ember között biztosan lesz legalább egy, akinek a szex nyitott téma, a szexboltokban való vásárlás pedig olyan, mint a piacra járás.

Kipróbálásra vásároltam
– Elég gyakran benézek a szexboltba: vettem hüvelygolyót, vibrotojást, vibrátort, többféle óvszert és síkosítót, vibrobugyit és fehérneműt, erotikust. A vásárlások listája meglehetősen nagynak bizonyult. De mindent amit vásároltam, kipróbáltam. Most sok közülük tétlenül hever.
Amikor először futottam be egy szexboltba, lesütött szemmel, zavarba jöttem a világon mindentől. Féltem még a termékekre is nézni – nagyon kínos volt. De hamar rájöttem, hogy nincs ebben semmi szégyenletes, nincs mit szégyellnem. Mondhatni, éppen ellenkezőleg, büszke voltam a felnőtt boltokban tett látogatásaimra. Először csak érdeklődésből futottam be, aztán rájöttem, hogy szeretném kipróbálni a szortiment nagy részét.

Kiderült, hogy sok érdekesség van szex shop boltban. Mindemellett mindig nagy szerencsém volt tanácsadókkal: olyan fiatalokkal, akik mindenben jártasak, és sokszor személyes tapasztalattal rendelkeznek számos termék használatáról. Általában egy hozzáértő eladó egy szexboltban még egy szentet is meg tud győzni az éjjeliszekrényben lévő vibrátor hasznosságáról, hidd el!

Gyakran rendeltem új játékokat az interneten keresztül, és elmentünk a szexboltba egy sráccal. Változatosságot viszünk az intim életbe. Bár őszintén szólva elég ritkán használunk játékokat – kivételként. Nálunk minden rendben van, csak kíváncsiságból ki akartam próbálni néhány dolgot. Szerintem nagyon fontos, hogy megvalósítsd erotikus fantáziádat, erre ma már minden lehetőség megvan.

Egy férfi döntött, leláncolja a lányt
– Meg akartam lepni a barátnőmet, de finoman, hogy ne kapjon sokkot. Mert akkor megutál, vagy akár elhagy. Ezért úgy döntöttem, hogy a szexuális kísérleteimet egy nagyon egyszerű dologgal kezdem a bilincsekkel. Nem, nem gondoltam semmiféle BDSM-re, csak egy kis újdonságra – semmi durvára.

Bementem egy szexboltba, és az ajtóból, anélkül hogy bármire is néztem volna, azt mondtam: Bilincsre van szükségem. Aztán az eladó egyszerűen közölte hogy a hétköznapi bilincsek sorában is több típus közül lehet választani. Voltak valósághű fémből készültek, és rózsaszín bolyhos – játékszerűek, meg kemény bőrrögzítők és valamilyen láncos bilincs. Egy kicsit megdöbbentem, és csak néhány percig hezitáltam. Rájöttem, hogy egy ilyen vásárlás is tájékozottságot igényel.

Megvettem a bilincseket, de a szexboltba már nem mentem: párszor jól jöttek, aztán csak feküdtek a fiókban feleslegesen. Szerintem sokakkal ugyanez történik. Menőnek és szokatlannak tűnik, de valójában nagyon hamar unalmassá válik. Én magam is kaptam egyszer egy ajándékot: egy faliórát, amelyen számok helyett szexuális pozíciók voltak. Nos, igen, jó móka volt: “Hány óra van?”- ” 15 Misszionárius” vagy “Félkutya-stílus”, vagy akár “Negyed hátra”.

Bróker vásárol
– Egy szexboltban csak erotikus fehérneműt vettem ajándékba egy lánynak. Kétszer rendeltem az interneten – minden rendben volt. Nekem és a lánynak is tetszett. Harmadszor nem voltam szerencsés. Jól állt fehérnemű a képen látható csábító ázsiai nőnek, így egy fekete csipke bodyt vettem a lánynak, abban a reményben, hogy hasonló eredményt láthatok. Egy takaros kis dobozt hoztak, egy ázsiai nővel a csomagoláson – semmi baja nem volt.
Egyszer a beígért luxuscsipke helyett a legrosszabb minőségű rongy volt benne. A képen egy stílusos minta – de a valóságban “nagyi virágok”. Gyakorlatilag semmi köze nem volt az ígéretes képhez.

Eddig még nem vásároltam szexboltban, de egy rossz tapasztalat nem ok arra, hogy teljesen visszautasítsam az ilyen vásárlásokat. Véleményem szerint nincs semmi különös abban, ha az emberek valami újat keresnek szexuálisan. A lényeg, hogy mindketten jól érezzék magukat.

Malacot vettem
– Egyetlen szexboltban vásároltam egy gumimalacot a szerelmi örömökért. Természetesen nem magamnak vettem, hanem születésnapi ajándéknak egy barátomnak – bosszúból a vicceiért. Nem, van barátnője, és az ajándék nem kegyetlen gúny. Csak egy szórakoztató szuvenír.
Kezdetben magában az üzletben vettem észre egy bárányt: még gyapjúja is volt, és nagyon vicces. A legviccesebb a csomagoláson lévő felirat: A szerelem lyukak száma 1.

Ez végül megnyerte a tetszésemet. Az ajándékot még nem adtam át, de már sejtem a reakciót. Nem hiszem, hogy a barátom komolyan, rendeltetésszerűen fogja használni, de legalább nevetni fog.
Nekem úgy tűnik, hogy sokan csak ilyen vicces ajándékok miatt mennek el egy szexboltba. Személy szerint nekem már többször is mutattak mindenféle dolgot, például pozíciós kockákat. Az ilyen furcsa szexjátékok olcsók, és a társaságban kirobbanó sikert okoznak.


Az Intim játékok használata miért jó?

Nem számít, milyen nemű vagy, a szexuális játékok egyre népszerűbb témává válnak – ahogy annak lennie kell. Gyakori tévhit, hogy csak a nők használnak intim játékokat, de sok közülük élvezetes mind a férfiak, mind a párok számára, bármilyen orientációval és preferenciával.
De mi másra lehetnek hasznosak a szexuális játékok az öröm mellett? Hogy őszinte legyek, sok szempont van. Összegyűjtöttünk több okot, amiért érdemes ezeket a dolgokat intim életének bármely szakaszában használni, egyedül vagy párban.

Lehet, hogy évek óta együtt vagy a partnereddel, és jó szexuális életed van, de ez házimunka. Más szóval, unatkozol. Nincs vágyad arra, hogy megváltoztasd a partneredet, hanem csak a vágy, hogy feléleszd a helyzetet. Ezután vásároljon magának egy játékot pároknak, hogy megváltoztassa a szokásos módot.
Legyen szó péniszgyűrűről vagy teledildonikus játékokról, kísérletezhet és valami újat hozhat a hálószobába.

Tényleg tudod, mi kapcsol be? Komolyan? Kevesen tudják, mi kapcsolja be őket, amíg el nem kezdik felfedezni és kipróbálni az új témákat az ágyban. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal ki kell próbálnia a játékokat.

De kezdheti erekciós gyűrűvel vagy egy kis vibrátorral, hogy belépjen a szexuális játékok csodálatos világába. A szexualitás tanulmányozásával megtudhatja, mi kapcsol be igazán.

A mentális egészség széles téma, és intim egészségének sok köze van hozzá. Amikor önkielégítést vagy szexet folytat egy partnerrel, és orgazmusa van, valójában javítja a psziché állapotát. Ki gondolta volna ezt? Segít kommunikálni szeretteivel, önmagával és elősegíti az egészséges jólétet.

Életünk manapság egyre stresszesebbé válik, de ez nem jelenti azt, hogy ennek befolyásolnia kell a szexet. Az orgazmus fontos szerepet játszik a mentális egészségben és a boldogságban.

Amikor eléri az orgazmust, az oxitocin és a szerotonin hormonok, az úgynevezett “jó közérzet” hormonok felszabadulnak a véráramba. A rendszeres orgazmus, amelyet például rezgő golyóval érnek el, segít kevésbé stresszes életet élni.

Ha problémái vannak a medencefenék izmaival, a szexuális játékok segíthetnek. Például a hüvelygolyók vagy a Kegel-gépek segítenek helyreállítani a medencefenék izmainak rugalmasságát, amelyek támogatják a húgyhólyagot, a beleket és a nemi szervek részeit. Kegel gyakorlatok elvégzésével erősíti a hüvely izmait, és ez intenzívebb orgazmushoz vezet. Ami viszont pozitív hatással van a partnerrel való intimitásra.

Sok nő küzd az orgazmus elérésével, míg néhányan nem is tudják, mi az. Nagyon szomorú, de szerencsére a szexuális játékok segíthetnek. Csikló stimulációt nyújthatnak, ami a nők orgazmusának leggyakoribb módja.
Igen, az orális szex is segíthet, de eltarthat egy ideig, amíg egy nő ellazul és elengedi a helyzetet. Így a csikló vibrátorral történő stimulálására összpontosítva a nők végre megkaphatják azt az orgazmust, amelyre maszturbáció közben vagy partnerrel vártak.

A szexuális játékok elősegítik az orgazmust mind a nők, mind a férfiak számára. Egyes kiegészítők segítenek bizonyos területek, például a G-pont megcélzásában. Kísérletezhet, és megtudhatja, mely területek a legjobbak az ösztönzéshez.

Sokan szenvednek alváshiánytól, de nem könnyű megoldást találni az álmatlanság kezelésére. Bár a probléma megoldása könnyebb, mint amilyennek látszik. A maszturbáció nagyszerű módja az alvás javításának. Nem is beszélve arról, hogy közben egy kicsit szórakozunk. Az önkielégítés ismétlődő mozgásai segítenek felszabadítani a gondolatokat, és amikor orgazmusod van, a tested oxitocint és prolaktint szabadít fel, ami segít biztosítani a mély alvást.

A szexuális önbizalmad és az intim egészséged fontos, és ezekre kell koncentrálnod. És minden a maszturbációval kezdődik. Mindannyiunknak problémái vannak az önbecsüléssel, a kitartással és az önbizalommal, de az önelégedettség lehetővé teszi, hogy partnere nyomása nélkül fedezze fel testét. Azáltal, hogy megnyitod a testedet és megismered, elkezded értékelni magad, és megérted, mi működik neked és mi nem.

A távkapcsolatok már bonyolultak, de a teledildonika lehetővé tette azoknak a pároknak az intimitását, akik nem lehetnek a közelben. A speciális alkalmazásokkal vezérelt szexuális játékok lehetővé teszik a partnerek közötti kétirányú interaktív stimulációt távolról, fenntartva a szenvedély tüzét az unióban.

Jól akarod érezni magad, ha egyedül vagy partnerrel szexelsz. Lehet, hogy találkoztál magas szexuális önbecsülésű emberekkel, és azon tűnődtél, hogyan csinálják. A válasz egyszerű – minden a maszturbáción múlik. Ha gyakrabban maszturbál, az önbecsülése növekedni fog, és nagyobb bizalmat szerez a saját testében és képességeiben.

A szexuális játékok szépsége az, hogy nem korlátozódnak a szexuális preferenciákra vagy orientációra. Akár a vaginális, akár az orális, akár a szex iránt érdeklődik, vannak olyan tárgyak, amelyek megadhatják a keresett örömöt. A szexuális játékok világa mindenki számára elérhető, így mindig van valami az Ön számára.

Mint láthatja, sok oka van a szexuális játékok kipróbálásának, bár nem vesszük őket komolyan. Engedje el a helyzetet, és engedje meg magának, hogy élvezze intim tapasztalatait és önfelfedezési útját azáltal, hogy meglátja önmaga valódi szexuális oldalát.