Ajándékcsomag összeállítás karácsonyig az Intim Center termékeivel!

Még nincs meg minden ajándék karácsonyra? Maradt olyan közeli ismerős akinek nem volt időd semmit se venni? Vagy nem tudtál kitalálni semmi ötleteset? Ha elmúlt 18 éves, akkor biztos lehetsz benne, hogy megfelelő ajándékot számára az Intim Center sex shop üzletében is találsz! Legyen szó akár egy szexi fehérneműről, akár egy segédeszközről, vagy vicces kiegészítőről.

Az egyedi széles kínálat közt meglelheted azokat a kiegészítő ajándéktárgyakat is (pénisz vagy mell formájú vicces ajándékok), melyek egyedien a meglepetés mellé a csomagolást is megbolondítják. Ilyen lehet például, ha egy vibrációs tojást, vagy gésa golyót helyezel el a masni helyett a csomagra, vagy egyedi módon egy pénisz formájú felfújt lufiba csomagolsz. Esetleg egy hatalmas üres dobozba egy távirányítós rezgő vibrátort helyezel, majd beindítod, amikor ajándékbontásra kerül a sor.
És ez még mind semmi! Díszítheted a fenyőfát is különböző logó szexi termékekkel. Elrejthetsz a fa nagy tűlevelein egy bilincset, akár egy péniszgyűrűt is. Ha kettesben töltitek romantikusan az estét megannyi méretű és stílusú, színű összeállításból választhatod ki aznapi erotikus öltözéked. Bátran válogass hát!

boldog_karacsonyt

A felcsatolható eszközök kreatívan a csillagszóró meggyújtásával együtt titokban felvehetők, és így kezdetét is veheti a parti! Baráti és nagyobb társasági összejövetelekre a fiatalabb bevállalósabb formák akár guminővel, akár kikötözős szettel, vibrátorral is villoghatnak a többiek előtt.

Az utolsó pillanatokban ezek az apróságok igazi szexis karácsonnyá varázsolják majd a romantikus estéteket. Ne félj hát változtatni a régi családi hagyományokon, valami szexisbe és másba fogni ebben az évben. (Minimum egy masszázsolajat szerezz be, mint különlegességet az alkalomra!)
Viszont vigyázz az időbeosztásoddal, mivel Szentestéig már csak pár napod van! Azt javasoljuk gyere be személyesen hozzánk, és akkor gyorsan le is zárhatod a további keresgélés. Üzletünk könnyen megközelíthető helyen van, Budapesten a Deák Ferenc Tér és az Astoria között, a metrótól csak pár lépésnyire.

Pontos cím: Intim Center szexüzlet, 1052. Budapest, Károly krt. 14. (félemelet)
Ha bármilyen kérdésed van, akár termékkel, akár karácsonyi nyitva tartással kapcsolatosan, nyugodtan keress bennünket telefonon a 06 (1) 3170918 számon. Kedves eladóink segítenek majd neked.

További érdekes ötletekért lapozd végig a szexshop webáruházát!

Ajándékok és ajándéktárgyak

A katalógus ezen része különféle ajándéktárgyakat és ajándékokat tartalmaz szexuális témákban. Itt érdekes és őszinte kulcstartókat és vicceket, valamint különféle játékokat találhat kis, de meglehetősen közeli cégek számára. Az ilyen termékek alkalmasak azok számára, akik könnyedén és humorral kezelik a szexet.

A nevetés és a szex nagyon hasznos tevékenység minden ember számára, meghosszabbítva életét. Elégedett és jó hangulatban az emberek mindig nagyon pozitívak, könnyen megbirkózhatnak a különböző életproblémákkal. A hangulatot azonban nemcsak a környező emberek vagy helyzetek, hanem a különböző hűvös ajándéktárgyak is növelhetik. Az ilyen tárgyak közül különösen népszerűek a szexuális kontextusú ajándékok. Ha még soha nem találkozott vagy adott ilyen dolgokat senkinek, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a szexbolt katalógusával. Ezeket az ajándékokat olyan szeretteinek vagy barátainak lehet adni, akiknek jó humorérzékük van.

Nevetés és bűn egyaránt
Bármilyen eseményre, legyen az születésnap vagy az első randevú dátuma, készíthet valami eredetit és vicceset. A szappankészletek vagy a dezodorok csomagolása túl gyakori, ezért érdemes érdekesebb és emlékezetesebb ajándékokat készíteni. Vicces csecsebecsék adhatók egy csokor virág vagy egy üveg drága bor kiegészítéseként.

Egy felszabadult barát vagy kolléga például egy tejes szex készletet kaphat, amely magában foglalja: egy kényelmes tollat a felvételhez, egy stílusos kulcstartót, valamint egy csodálatos öngyújtót. És adhat egy szélcsendes sétáló hüvelyt vagy egy sapkát vicces felirattal. Az ilyen ajándékok minden nap felvidítanak.

Hangulat ajándéktárgyak minden ízléshez
Az online áruházunk részében csodálatos választék található a népszerű erotikus ajándékokról és ajándéktárgyakról, amelyeket bármilyen hangulatra és humorérzékre terveztek. Például meglepheti vendégeit finom süteményekkel pénisz formájában, vagy megnevettetheti őket puha otthoni papucsával, férfi méltóságával vagy puha játékokkal.