A vibrátor fogy legjobban a szex shop üzletekben, vegyél te is

A vibrátor a legkelendőbb szexuális segédeszköz. Az Intim Center szexshop az első az országban, több mint harminc év alatt több tízezer vibrit adtak el. Ma már szinte trend, hogy minden nőnek legyen vibrátora. A hálószobák fiókjaiban is sok lapul, házaspárok, élettársak is szeretik használni. Az Intim Center szex shop vibrátor kínálatát nézheted meg:

A vibrátorokat már több évtizede áruljuk az üzletünkben és webshopunkban. A vásárlói visszajelzések alapján lenyűgöző kínálatunk van a boltban és a neten is. A vibrátor fogy legjobban a szex shop üzletekben, vegyél te is ha még nincs. Vagy szerezz be egy modernebb női izgatót.
A vibrátorok között több száz, különféle tulajdonsággal bíró vibrátor közül választhatod ki a szimpatikus példányt, a legnagyobb vibrátor márkákat is megtalálod szexshopunkban.

A szexshopok kínálatában a vibrátorok a legkeresettebb termékek a szexuális segédeszközök piacán. Az Intim Center szexshop vibrátor kínálatából látszik, hogy sokféle különböző fajtája létezik. A legfontosabb amit tudni kell, hogy ezeknek a termékeknek nagy részét lehet szex közben is használni, a vibrikről a szexshop blogban sokat olvashatsz.

Igazából nem csak lehet, hanem nagyon is ajánlott, mivel ezek az eszközök nem véletlenül lettek a nemi szervek izgatására kitalálva, mert tudják, mi kell az orgazmushoz.

A márkás vibrátorok ára 7-8 ezer forinttól akár 80 ezer forintig is felkúszik. Általában az ár tükrözi is a termék tudását, minőségét, és ez valamilyen mértékben lefelé is igaz. A pár ezres kategóriában már több kompromisszum szükséges: zajosabb működés, kevésbé jó tapintású anyag, nehezebben záródó elemfedél stb.
Ezért itt is alapos megfontolást igényel a döntés, milyen típusú eszközt válasszunk, pl. ha biztosan tudjuk hogy egy vibrátor beválik, akkor érdemes a drágábbat választani. Vagy az első vibrátornak lehet nem a legbonyolultabb működésűt kell választani. Egyébként a vibrátor pont olyan mint bármi műszaki cikk, az azoknál szerzett ár-érték tapasztalat itt is segítséget tud nyújtani.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!