A maszturbátorok olyanok mint az igazi punci és végbélnyílás

Mi többet akarhatnál, mint egy punci és fenék maszturbátor? Nyisd fel a tetejét, és készülj fel a csapatásra ezekkel az univerzális maszturbátorral! A szuperpuha belső olyan érzést kelt, mint igazából, vagy csakis jobbat! Belül a hüvely vagy végbélnyílás lehet sima és fürtökkel, bordákkal, pattanásokkal, ami telítettebbé teszi a pénisz stimulálását, és lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt orgazmust tapasztaljon.

 

Az Intim Center online szexáruház játékokat kínál a női nemi szervek pontos utánzatával. A férfiaknak készült szexjátékok közül a mesterséges hüvelyek nagyon népszerűek a férfiak körében, mivel az ilyen szexuális eszközök képesek kielégíteni mind az intim igényeket, mind a fogyasztók esztétikai kívánságait. A gyártók fokozott figyelmet fordítanak nemcsak a játékok megjelenésére, hanem azok funkcionalitására is.

Mesterséges hüvelyek széles választéka
Szín, textúra, érzések – mindez a lehető legközelebb áll a valósághoz, ami lehetővé teszi az ember számára, hogy teljesen pihenjen és maximális élvezetet szerezzen a maszturbációból. Ezenkívül a hüvely formájú eszközök sokszínűségükben feltűnőek. A modellek különböző színekben, teljesen sima és mesterséges szőrszálakkal, fűtési funkcióval és akár hangsávval is kaphatók. És mindez annak érdekében, hogy a férfiakban való elmerülés érzését hozza létre egy igazi hüvelyben. Ezért az ilyen szexuális kütyük jelenleg az egyik legnépszerűbbek.

Az egyes maszturbátor modellek ára attól függően változik, hogy mennyire funkcionális a hüvely. Itt megfizethető áron vásárolhat rezgéssel, megkönnyebbüléssel és másokkal rendelkező játékot. Ha még nem foglalkozott ilyen kütyükkel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot menedzsereinkkel. Professzionális finomsággal elmagyarázzák, miben különbözik az egyik hüvely a másiktól, és segítenek kiválasztani a megfelelőt.
– Önkielégítésre vibrátor nélküli maszturbátorok
– Maszturbációhoz vibrátoros maszturbátorok

Az asszony nem engedi popsiba? Kit érdekel? Megközelítőleg 5.000,- forintért megvásárolható egy sokkal jobb segg! Ez bármikor előkapható, és használható, ráadásul igen ízlésesen van megtervezve. Unnak a haverjaid? Nem érzed magad szórakoztatónak a bulikban? Ez már a múlt! Kapj elő egy hordozható segget, és garantáltan a figyelem középpontjában leszel!

Maszturbátorok

A szexipar mai találmányai lehetővé teszik az ilyen vágyak teljesítését. Például vásárolhat egy mesterséges hüvelyt. Nem mindenki dönt erről, de ha még mindig megvásárolja ezt a szexuális játékot, akkor nem fogja megbánni a vásárlást. A lehető legbiztonságosabb, és sok új érzést nyújthat, amennyit csak akar. Üzletünkben sok ilyen áru neve van. Mellesleg, megvásárolhat egy ilyen terméket maszturbátorként anélkül, hogy elhagyná otthonát, weboldalunk segítségével megrendelést ad le, és az árut házhoz szállítják.

Minden ember, még ha nem is beszél róla hangosan, mindig valami újat akar felfedezni a szexben, a hüvelyben, a maszturbátorban és más termékeink mindezt biztosíthatják. Teljesen biztonságosak és nem veszélyeztetik az egészségét. Mind az első, mind a második szexuális játéknak, amelyet fentebb adtunk, előnyei vannak. Ha a férfiak maszturbátorai egyetlen szerepet töltenek be, akkor a mesterséges hüvely nemcsak enyhíti a szexuális feszültséget, hanem számos olyan érzést is nyújt, amelyeket nem minden nőnél tapasztalhat meg.

Gyakorlati tippek a maszturbátor kiválasztásához

Bármely érett ember rendszeresen érzi a vonzerő rohanását. A libidó bizonyos fiziológiai és pszichológiai vágyak kielégítését igényli. Ha figyelmen kívül hagyja ezt az impulzust, akkor teljesen megérdemelheti a potenciával, az urogenitális rendszerrel és a pszichével kapcsolatos problémákat. Természetesen az ideális megoldás egy rendszeres szexuális partner, de mi van, ha egy férfi egyedülálló? Vagy például nem vonzódik a lányok megváltoztatásához? Cikkek a témában:

– Realisztikus maszturbátor használata, tanácsok férfiaknak
– Mindig kéznél vannak a maszturbátorok fáradhatatlan férfi kielégítők
– Egy torzóban popsi, végbélnyílás, anál maszturbátorok férfiaknak

A legegyszerűbb kiút a maszturbátor. Ez a modul utánozza a női nemi szerveket, a hüvelyt és a külső ajkakat. A maszturbátor lehetővé teszi a feszültség enyhítését, miközben a normálnál sokkal jobban kielégíti a kézi maszturbációt.

Fajták és változatok
Először is meg kell jegyezni, hogy a maszturbátorok nagyon különbözőek. Némelyikük nem messze van a tapintási érzések valódiaktól, lenyűgözően utánozva a női fiziológia páratartalmát, hőmérsékletét és kanyarjait. Mások, megfizethetőbbek, bár nem különböznek a hüvely pontos példányában, de mégis lehetővé teszik, hogy megkapja az öröm “adagját”.

A maszturbátor kiválasztása

Anyag. Széles körben úgy vélik, hogy a mesterséges hüvely véletlenül gumiból készül. A maszturbátorok különleges összetételből készülnek, amely úgy érzi, mint az emberi bőr. Szilikon is lehet, különböző szennyeződésekkel a rugalmasság vagy a gél érdekében.
Funkció A maszturbátor lehet hüvely, végbélnyílás, női törzs, fenék, száj. Még a híres csillagok nemi szerveinek öntvényeire öntött modulok is vannak. Elkezdődik, nem?
További funkciók. Egyes maszturbátorok különféle “chipekkel” vannak felszerelve, például stimulációs vibrátorral vagy hidratálóval, amely a hüvelyi mikroflóra szimulálásához szükséges.

Az INTIM CENTER szexbolt a maszturbátorok lehető legnagyobb választékát kínálja minden formában és méretben. Ügyeljen a beépített rezgő tojással rendelkező modulokra, egy ilyen dolog egyszerűen elengedhetetlen, ha nincs szeretett ember a közelben.

Hogyan válasszuk ki, amire szüksége van?
Annak érdekében, hogy pontosan meghatározzuk, milyen modulra van szüksége, érdemes válaszolni néhány egyszerű kérdésre:
– Mennyi a költségvetése a maszturbátor vásárlására?
– Milyen funkciókat szeretne kapni?
– Melyik formát részesíti előnyben?
– Szeretné a nemi szervek teljes utánzatát?
– További funkciókra van szüksége?
Ha költségvetése korlátozott, figyeljen a vibrátor nélküli modellekre. Lehetőségek vannak bordákkal, antennákkal, hajlításokkal a további stimulációhoz. Korlátlan költségvetéssel vásárolhat hüvelyi és végbélnyílású maszturbátort, szilikonból vagy kiberbőrből készült fenékutánzatot.

Ugyanakkor bármilyen kategóriájú kütyüt meg kell mosni, közösülés előtt és után is. Hasznos lesz speciális, antibakteriális összetételű és hidratáló kenőanyagokat használni.