8 szexuális játékszer, amelyet minden nőnek életében legalább egyszer meg kell próbálnia

Az ismert szexológus megosztotta, hogy melyik szexuális játék legyen az első a gyűjteményben, milyen intim eszközzel kell rendelkeznie minden nőnek és lánynak, és mi segít a legfényesebb orgazmus elérésében.

Milyen szexuális játékot kell kipróbálnia egy kezdőnek? Mit tegyenek azok a lányok, akiknek már elegük van a nyúlvibrátorból, és új, élénk érzésekre vágynak? A női szexshop blog szexológusa beszélt azokról a szexszerkentyükről, amelyeket minden nőnek az éjjeliszekrényében kell tartania.

Vákuum csikló stimulátor
A csikló vákuum stimulátora bizonyos pozíciókban segít a legfényesebb orgazmus elérésében. Egy ilyen játékot egyedül és partnerrel való szex közben is használhat. A nők a legtöbb esetben klitorális orgazmust kapnak, ezért fontos ismerni ezt a fajta szexjátékot. Például a „Penguin” szexuális játék bizonyos pozíciókban segít elérni a legfényesebb orgazmust. Ez egy miniatűr eszköz, amely egyesíti a vákuumstimulációt és a hullámpulzálást, amely csak a csiklót simogatja.

Nyúl vibrátor
A nyúl vibrátor a világ vezetője a szexuális játékok piacán. Kétségtelen előnye a G-pontra és a csiklóra gyakorolt egyidejű hatás. A nyúl a szexuális játékok világpiaci vezetője. Ennek előnye, hogy a játék során egyszerre hat a csiklóra és a G-pontra. Emlékszik arra, hogy a „Szex és New York” hősnője, Charlotte bemutatott egy nyúlvibrátort?

Hármas stimulációs vibrátor
A hármas stimulációval ellátott szexuális játék alkalmas a nyúlvibrátor szerelmeseinek, akik szeretnék kipróbálni a stimulációt is. A hármas stimulációs vibrátor funkcionálisan majdnem ugyanaz, mint egy nyúl. Egy ilyen szexuális játék lehet vákuum és hullám stimulációval is, a további stimuláció különbsége az, hogy egy ilyen vibrátornak három folyamata van.

Rezgő péniszgyűrű
Rezgőgyűrű használatakor mind a nő, mind a férfi kellemes érzéseket kap. A vibrációs gyűrűt közvetlenül a partner péniszére helyezik, ami erőteljes stimulációt hoz létre, és mind a nők, mind a férfiak kellemes érzéseket kapnak. Itt figyelni kell a méretre – gondosan ki kell választania a gyűrűt, bár redkívül flexibilis.

Mellbimbó tartozékok
A mellbimbó tartozékai rezeghetnek vagy vákuumozhatnak. Alkalmasak mind a lányok, mind a srácok számára, különösen azoknak, akiknél  erős erogén zóna a mellbimbó. A rezgő kütyük közül a szexológus is javasolta a mellbimbó-tartozékok kipróbálását. Ezek nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak. Választhat egyszerűbb, vákuumfúvókákat is – méretükben is különböznek.

Vibrációs bugyi
Néhány vibrációs bugyi, nem a legolcsóbbak, lehetőséget adnak a felhasználónak arra, hogy okostelefonról irányítsa a modult, vagyis a szexuális játékok akkor is kezelhetők, szabályozhatók, ha a partner messze van.
Páros játékhoz használhat például vibrációs bugyit. „Már egy ilyen eszköz akár okostelefonról is vezérelhető, és csodálatos dolgokat tehet  [a partnerrel] távolról. Attól a gondolattól, hogy az orgazmust valaki más irányítja, hihetetlenül izgatott lehet” – mondta Miller.

Rezgő golyó
A vibrációs golyó lehet az első szexuális játék a gyűjteményben. Egy ilyen eszköz kényelmes a tömörsége szempontjából – bárhová magával viheti. Ha nem tudja, melyik vibrátort válassza a kollekció elindításához, kezdje egy vibrációs golyóval. Magával viheti – még a legkisebb kézitáskába is belefér. Fontos megjegyezni: a vibrációs golyót nem szabad a test belsejébe helyezni, mivel nincs korlátozója.

Tapadókorongos
A letapaszható eszközök ma már olyan anyagokból készülnek, amelyek szinte megkülönböztethetetlenek az emberi bőrtől. Ne felejtsük el a tapadókorongok szabványát, amelyek most kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tapintásúak gyakorlatilag nem különböznek a valódi bőrtől. Még a pénisz vénáinak kidolgozása is életszerű – minden ízléshez és kívánsághoz találni lehetőségeket.

Hüvelyi golyók
A hüvelyi golyók kiképezhetik a hüvely izmait – a folyamat nemcsak kellemes, hanem egészséges is. A hüvelyi edzők nem csak szexuális játékszerek, hanem egészség fejlesztő eszközök is. Ha edzőterembe megy, és szivattyúzza az összes külső izmot, ne feledkezzen meg más izmokról sem, amelyek fontosak az Ön és partnere számára. Hetente legalább két-három alkalommal időt kell fordítani az intim izmok edzésére is, különösen vonatkozik ez a szülni készülő nőkre. A golyók mérete és súlya változó, akárcsak az edzőteremben. Már sok nőgyógyász tanít, akinek a segítségével, rövid idő alatt jó eredményeket érhet el.