Kicsi vibrátor, 10 funciós Rocks Off vibri RO 90 mm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Rúdvibrátorok » Kicsi vibrátor, 10 funciós Rocks Off vibri RO 90 mm

Kicsi vibrátor, 10 funciós Rocks Off vibri RO 90 mm

10 funciós RO 90 mm Shoot to Thrill, jelenleg csodaszép dobozban, nem műanyag csomagolással! Hagyd, hogy a Rocks Off RO-90 mm 10-Speed Bullet vibrátor a legemlékezetesebb orgazmusokat nyújtsa nappal és éjjel. A RO-90 mm egy AAA akkumulátort vesz fel, amely egyszerűen megtalálható és olcsó. A nyomógombbal és a gumitömítéssel kiemelt, valóban kiváló minőségű vibrátor. Az elülső részen a Rocks-Off logó és az "RO 90 mm" felirat látható. Nagyon szép, hogy nézd meg. A csomagolás egyszerű és stílusos.

A vibriben könnyen cserélhető a telep. Mindössze annyit kell tenned, hogy elkezded lecsavarni a tetejét, vedd le a kis lapot, amely megakadályozta az akkumulátor lemerülését a szállítás során, és csavard vissza a fedőt.
- Fém bevonatú ABS műanyagból készült
- 90 mm hosszú, lehetővé tesi, hogy sok forró pontot érj el
- Három sebesség és 7 rezgés-beállítás
- Kúpos csúcs pontossági stimulációhoz
- 100 % vízálló
- 1 db x AAA elem mellékelve
- Angol neve RO 90 mm 10 Speed Bullet Rose Gold

Győződj meg róla, hogy szorosan becsavard és megfelelő tömítéssel zárja le a gumit, mert ez a vibri teljesen vízálló, ha megfelelően becsukódik. Jó ha minden játékod vízálló, nem csak azért, mert jó használni őket a zuhany alatt, hanem azért, mert sokkal könnyebb alaposan tisztítamo őket, ha vízállóak. Az RO-90 mm ABS műanyagból készül, amely higiénikus, bőrvédett és tökéletes a rezgéseknek a csiklóhoz vagy más testrészekhez való továbbításához.
A Ro-90mm golyós rezgő nagyon egyszerűen működik. Mindössze annyit kell tenned, hogy nyomd meg a vibrin lévő gombot, és az feléled. A kikapcsoláshoz egyszerűen csak néhány másodpercig tartsd lenyomva ugyanazt a gombot. A rezgések kedvesek és mélyek, nem túl buzgóak, ami fantasztikus egy ilyen megfizethető golyó számára.

Az RO-90mm-nek összesen 10 beállítása van, és a beállítás megváltoztatásához csak annyit kell tenned, hogy újra kattints a gombra. Az első három állandó rezgés, amely egyre intenzívebb lesz minden gombnyomással. A négy beállítás hosszú, lassú impulzus, az öt beállítás gyorsabb impulzus, és a hat ismét gyorsabb impulzus. A hét beállítása olyan, hogy nagyon gyors impulzusok jelei, majd egy kissé hosszabb impulzus, a nyolc beállítás hasonló, de egy kicsit olyan, mint egy gyors vágta (ha ismered a ló mozgását), kilenc és tíz hasonló stílusban enyhe variációval.

Nincsenek oszcilláló módok, amelyek a legtöbb vibrátorban meglehetősen szabványosak lettek. A használatban az RO-90 mm vibrator elképesztő. Az intenzív, mély rezgések, amelyeket pontosan a helyes ponton alkalmazod, minimális erőfeszítéssel eredményezet az orgazmust.
Annyit tehetsz, hogy kis mennyiségű vízalapú kenőcsöt alkalmazol a vibrátor hegyére, bekapcsolod a közepes állandó sebességre, és körkörösen mozgatod, amíg meg nem találod a megfelelő helyet, hogy eljussak a kéjig.

A vibrációk nagyon diszkrétek. A csendes és az intenzívebb módokon is. Senki nem hallja, ha egy zárt ajtó mögött használod. Használhatod az RO-90 mm-es vibrátort maszti és szex előjáték közben a partnerrel. Serkenti a mellbimbókat, az erogén zónákat, hogy kellemesnek érezd magad.
Vásárló írta: Összességében nagyon lenyűgözött ez a vibrátor. Megteszti, hogy mit akar tenni, és ez jól megy! Megfizethető, könnyen megtalálhatók az elemek. Ráadásul gyönyörű, diszkrét, és 10 funkcióval játszhatsz vele.
Ha szeretné megvásárolni a saját RO-90 mm-es golyóstoll vibrátorát, megtalálhatja a rúd vibrátorok között itt.

5.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , ,