Realisztikus vibrátor, vízálló 18 cm új csomagolásban

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Realisztikus vibrátorok » Realisztikus vibrátor, vízálló 18 cm új csomagolásban

Realisztikus vibrátor, vízálló 18 cm új csomagolásban

Realiszikus vibrátor, 18 cm hosszú, 4 cm átmérőjű. A vibri multisebességes és vízálló, TPE bársonyos anyagból. Olyan a tapintása mint az igazi pénisznek. Az ára rendkívül kedvező. Egyszerű dobozban adjuk, csomagolva ajándéknak is kitűnő választás, rendeld meg az Intimcenter.com online szexshopban.

Ha a nőknek ajánlott vibrátor szexkelléket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
Szex segédeszközeként, de masztizásra is top terméknek hatásai vannak. Stresszoldó hatású. A vibrátor nemcsak a szexuális feszültséget csökkenti, hanem az élet más területein is hasznos, sőt, kifejezetten eredményes módszer hírében áll.

Szexuálisan is karban tartja a testet. Két partner között - szakítástól az új kapcsolatig - gyakran hosszabb idő is eltelik, a kielégületlenség pedig a testre is hatással van. A maszturbáció rugalmasan és egészségesen tartja a szöveteket, serkenti a vérkeringést, és az agynak is szüksége van az izgalmi állapot fenntartására. A szex persze erre tökéletesen alkalmas, de ha éppen nincs, a dolog egyedül is megoldható.
Az orvos is határozottan ajánlja minden nőnek a vibrátor beszerzését, mert jelentősen növeli a maszturbáció élvezeti értékét.

Új lendületet adhat egy kapcsolatnak. A párkapcsolatokban biológiai szempontból nem mindig működik ugyanolyan belső órával a fiú és a lány, bármennyire szeretik is egymást. Ez feszültséget teremt a párok tagjai között, és talán szerencsésebb, ha ezt maszturbációval vezetjük le, mint ha keresünk egy titkos partnert hozzá.

6.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , ,