Le Réve vibrátor, izgalmas vonalvezetésű uniszex, szilikon 14 cm

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Le Réve vibrátor, izgalmas vonalvezetésű uniszex, szilikon 14 cm

Le Réve vibrátor, izgalmas vonalvezetésű uniszex, szilikon 14 cm

Az ügyesen kialakított, sokoldalú, nagy hangulatot keltő Le Réve gyűjteményének ez a fehér szilikon vibrátor a következő darabja, amit most bemutatunk. Formájából adódóan tökéletesen izgatja a G-pontod, vagy a férfiak esetén egyedien irányítja a prosztata stimulálását. A vékony, diszkrét mérete hihetetlenül könnyen manőverezhető, extra könnyű és kényelmes a kezedben. Egyéni és páros játékot is végezhettek vele, több órán keresztül is.
- Hossza 14 cm
- Átmérője 2,8 cm.
Ezt egyszerűen imádni fogod! Az izgalmas vonalvezetésű feje sima, sokszöget mintázó lekerekített, míg a bordázott középső rész izgatás közben hajlik. Négy sebesség közül lehet választani. Orvosi minőségű szilikonból készült, teljesen biztonságos még az érzékeny bőrűek számára is. Megfelelő karbantartásához minden használat után mosd le, és a síkosításához csak jó víz alapú síkosítót használj! Vigyázz, a szilikon kenőanyag rongálja a vibrátort. Fürdőszobai darab is lehet belőle, ugyanis vízálló a kicsike.
Ha nem csak álmodozol egy ilyen kényeztetőről, akkor szerezd be most tőlünk! A férfiak prosztata masszírozásra, izgatásra is használják, mer a hajlított végével könnyen elérik.
Megvásásrolhatod az Astoriánál lávő Intimcenter szexshop üzletben személyesen Budapesten (Károly krt. 14, az Astoria és Deák Ferenc Tér között), vagy megrendelheted az Intimcenter.com online szexshop webáruházból és rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.

9.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,