Három ágú nagy tudású nyuszi vibrátor minden intim kielégüléshez

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Három ágú nagy tudású nyuszi vibrátor minden intim kielégüléshez

Három ágú nagy tudású nyuszi vibrátor minden intim kielégüléshez

A dupla ágú vibrátor dupla örömöt nyújt! Lágy, rugalmas, zselés anyagból készül, az egyik vége análvibrátorként, a másik vaginális vibrátorként funkcionál. 7 nagy teljesítményű funkciója mellet a nyuszis dual stimulátor a kedvedért teljesen vízálló, hogy a fürdőszobában is kielégíthesd vele szexuális vágyaid az intimcenter.com ajánlatában.
A formailag tökéletes végei miatt, mindegy, hogy melyik lyuk, vagy intim testrész a soros a kényeztetésben, hiszen mindegyik érzéki ponthoz van megfelelő izgató.

Dupla ágú anál vibrátor, vagina vibrátor és csiklóizgató! 7 gyöngyös vége például beléd merül análisan, a műpénisz közepe pedig a hüvely falát extrémen megrezegteti. A vibrátor szex és önkielégítés funkciókra is használható.

További különlegessége, hogy  tudod forgatni a tengelyt az egyik irányba. Gyöngyös izgatójával a mellbimbót simogathatod. Megrendelésével együtt biztosítsd, hogy legyen 3 darab AAA elem a lakásodban hozzá. Az elemek nem részei a csomagnak, de az Intimcenter.com szexshop webáruházunkból hozzárendelheted.

- A vibrátor anyaga TPE és ABS műanyag,
- magassága 22 cm,
- behelyezhető mélysége 11 cm,
- átmérője 3,5 cm.

Nézd meg és fogd saját kezedbe az Intim Center szexüzlet budapesti boltjában! Cím: 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Tel. +36 1 3170918

A vibrátorok használatánál mindig körültekintőnek kell lenni. Első és legfontosabb, hogy a segédeszköz mindig tiszta és steril legyen, ellenkező esetben kellemetlen fertőzéseket, betegségeket lehet összeszedni. Használat után alaposan tisztítsuk meg az előírt módon, és olyan helyen tároljuk, ahol nem éri kosz, szennyeződés. Szex közben a vibrátort csak akkor használjuk, ha partnerünk is vevő rá.

18.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,