Nyúl vibrátor csiklóizgató karral, erős rezgésű Smile G-bunny

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Nyúl vibrátor csiklóizgató karral, erős rezgésű Smile G-bunny

Nyúl vibrátor csiklóizgató karral, erős rezgésű Smile G-bunny

Smile G-bunny nyuszis vibrátor. Anyaga szilikon, EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes. A termék 2db mikroelemmel 2 x AAA működik, amit kérünk külön rendelj meg. A Smile G-bunny névre hallgató szexeszköz, nem egy közönséges vibrátor, minden erotikus pontot rendkívüli hatással izgat.
Ultra nagy teljesítményű,

7 funkcióval rendelkező, kettős stimuláló vibrátor klitoriszkarral készült. A sima vonalú kis kedvenc szilikonból készült, vízálló, és előírja, hogy mindössze 2 x AAA elem kelljen működéséhez. Tulajdonságok:
- teljes hossz: 15,5 cm
- behelyezhető hossz: 8,5 cm
- átmérő: 2,5 cm
- 7 rezgésmód
- enyhén hajlított fej
- csiklóizgató kar
- redős kialakítású felszín
- egy gombos vezérlés
- G-pont izgatásra alkalmas
- rózsaszín

Az elemeket a csomag nem tartalmazza, így ha ajándékba szánod, érdemes a vibrátor mellé az elemekről is gondoskodni. Természetesen az Intim Center szeshop üzletében 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Vagy az Intimcenter.com online sex shop webáruházában is lehetőséged van plusz elemeket venni.

A minőségi kettős hangulatkeltő kezdők számára ugyanolyan erotikus élményeket nyújt, mint a tapasztaltabb felhasználók számára. Rezgései erősek, mintáit a vezérlőn egy egyszerű érintéssel változtathatod. Hogy az orgazmusod után leállítsd, tartsd nyomva ugyanazt a vezérlő gombot 3 másodpercig.

A nyuszis vibrátor az egyik legnépszerűbb termék a piacon, mert az egyik leghatékonyabb masztira. Segít a nőknek könnyen elérni az orgazmust. Ahhoz azonban, hogy megtanuld, hogy hogyan is kell helyesen használni ezt a fajta vibrátort, néhány dolgot szem előtt kell tartani. Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a nyúl vibrátorból, ismerni kell, olvasd el a nyúl vibrátor használati tanácsokat itt.

TPE11-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,