Nyúl vibrátor csiklóizgató karral, erős rezgésű kétmotoros Vibe Therapy Angora

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Nyúl vibrátor csiklóizgató karral, erős rezgésű kétmotoros Vibe Therapy Angora

Nyúl vibrátor csiklóizgató karral, erős rezgésű kétmotoros Vibe Therapy Angora

Az Angora névre hallgató szexeszköz, nem egy közönséges vibrátor, minden erotikus pontot rendkívüli hatással izgat. Ultra nagy teljesítményű, 7 funkcióval rendelkező, kettős stimuláló a Vibe Therapy-tól, a vibrátor klitoriszkarral a webshopan. A sima vonalú kis kedvenc szilikonból készült, vízálló, és előírja, hogy mindössze 2 x AAA elem kelljen működéséhez. Az elemeket a csomag nem tartalmazza, így ha ajándékba szánod, érdemes a vibrátor mellé az elemekről is gondoskodni. Természetesen az Intim Center szeshop üzletében 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Vagy az Intimcenter.com online sex shop webáruházában is lehetőséged van plusz elemeket venni.
A minőségi kettős hangulatkeltő kezdők számára ugyanolyan erotikus élményeket nyújt, mint a tapasztaltabb felhasználók számára. Rezgései erősek, mintáit a vezérlőn egy egyszerű érintéssel változtathatod. Hogy az orgazmusod után leállítsd, tartsd nyomva ugyanazt a vezérlő gombot 3 másodpercig.
- A termék teljes hossza 15,2 cm,
- Behelyezhető hossz 7,8 cm.
- Átmérője 2,8 cm. Megjegyzés: A játékhoz csak víz alapú síkosító használható!
A nyuszis vibrátor az egyik legnépszerűbb termék a piacon, mert az egyik leghatékonyabb masztira. Segít a nőknek könnyen elérni az orgazmust. Ahhoz azonban, hogy megtanuld, hogy hogyan is kell helyesen használni ezt a fajta vibrátort, néhány dolgot szem előtt kell tartani. Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a nyúl vibrátorból, ismerni kell, olvasd el a nyúl vibrátor használati tanácsokat itt.

9.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,