Maszturbátor, dobozolt Loveclone vulkán műpunci

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Maszturbátor, dobozolt Loveclone vulkán műpunci

Maszturbátor, dobozolt Loveclone vulkán műpunci

A reális Vulcan maszturbátorban (műpunci, műpina, mű vagina) úgy érezheted majd magad, mint egy szűk női hüvelyben. A testszövethez hasonló anyag igazi önkontrollfejlesztő önkielégítő eszköz. Ne felejtsd el, hogy síkosítóval kend be előbb a péniszed, és csak utána told be a texturált belső alagútba. Használd kézi rángatós módszerrel akár a zuhany alatt. A kompakt kialakításnak köszönhetően egyszerűen tárolhatod szinte bármelyik fiókban.
- Hossza 16 cm,
- átmérője 7 cm.
- Anyaga igazi loveclone
Piruló rózsaszín punci formájú, mely a bejárattól kezdve érzéki csatornán keresztül elégít ki. Az egész tartály természetesen könnyen tisztítható, úgy tervezték, hogy többször használatos legyen. Élettartamának meghosszabbítása érdekében a termék használata, tisztítása után teljesen szárítsd ki.

A zsebméretű szexjátékot, edzőtársat, stressz levezetőt az Intim Center szexshop üzletében Budapest 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap - és online sexshop webáruházában is kedvező áron szerezheted be. Érdemes! Önkielégítéshez, szexjátékokhoz alkalmas!

TPE9-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,