Erotikus bíbor színű fűző és tanga szett, Rubines corset

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Erotikus bíbor színű fűző és tanga szett, Rubines corset

Erotikus bíbor színű fűző és tanga szett, Rubines corset

Édes és gusztusos bíbor színű fűző tangával. Ez az ami igazán szexissé varázsol! A fűzőt hátul látványos zsinórozással látták el, erotikusan végigvezet a háton, amellyel a kreáció tökéletesen testhez igazítható. Az elején elhelyezett, masnival pedig a szexi Obsessive összeállítás rendkívül érzéki gondolatokat ébreszt. Lila színű szálai elég feltűnést keltenek, de egy-egy elegánsabb összejövetel alkalmával is hordhatod.
A termék a Rubines Corset nevet viseli, így is találod meg nálunk az Intim Center szexsop üzletben. A szenvedély kedvéért próbáld fel a ruhát, és mond el véleményedet nekünk. A szett S/M méretű, az Intimcenter.com online szex shop webáruházból is rendelhető. Anyaga 87% polyamid, 13% elasztán. Stílusa Lace Up. Egy exkluzív üveg dildóval a kezedben ellenállhatatlan csábító hatásra tehetsz szert vele, amikor először felveszed.
Személyesen itt vásárolhatod meg: Szexbolt Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

20.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,