Szexbaba, Bridget guminő 3 testnyílással kényeztet

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexbabák » Szexbaba, Bridget guminő 3 testnyílással kényeztet

Szexbaba, Bridget guminő 3 testnyílással kényeztet

Kaliforniai strandbébi 3 kéjnyílással. Találkozz a felfújható Bridgettel, a szexy strandnőcivel. Bridget kacér, rózsaszín bikinit szeret hordani. Arca tökéletesen arányosított. Arany színű hajjal és csábító ajkakkal, felhúzott lábakkal - három édeskés kéjlyukkal, és hatalmas melleivel - biztos örömöt fog okozni. Úgy tűnik, hogy Bridgett a szemtől szemben ülő pózt is végre tudja hajtani. Ültesd az öledbe. A baba lábai ilyenkor a csípőnél, lábaid felett átlógnak a másik oldalra. Bridget testsúlyára biztos nem lesz panaszod.

A szexbaba használata mindig síkosító krémmel ajánlott! Az Intimcenter.com online szexshop webáruházunkból való rendelésnél el ne felejtsd! A szexbaba termékből sok különböző van a szexshop üzletünkben, válaszd hát ki a kedvedre valót.

Pikáns ajándék ötlet lehet azoknak a férfiaknak is, akik a szőke ciklonokért, nőkért vannak odáig. Gyere és nézd meg a szexbaba kínálatunkat az Intim Center szex üzletében. Cím: Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva!

A gumibabák szubkultúrája internetalapú. A tendencia az egyre realisztikusabb hatás elérése, persze ezaz árat is hatványozottabban emeli. A szakpszichológusok nem tekintik betegesnek a babákkal való erotikus fantáziálást vagy alkalmankénti szexuális kapcsolatot, hozzá szokták tenni, hogy egy babaháremmel rendelkező férfit valószínűsíthetően domináló nők vettek körben gyerekkorában, ami őt nagyon érzékenyen érintette. A babákhoz való túl erős kötődés pedig legalábbis némi szociális beilleszkedési problémára utalhat.

A szexológusok szerint az is magyarázatra szorul, hogy valaki a teljes passzivitást és alárendeltséget tekinti az ideális női szerepnek, szóval a helyzet nem abnormális, vegyél szexbabát bátran!

15.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,