London óvszer


London óvszer

Az INTIM CENTER szexshop óvszer kínálatából egy jó sikosítású semleges bőrbarát kenőanyagú gumi. Az óvszer víz alapú, aromamentes, átlátszó. Vaginális és anális szexhez, és szexjátékokhoz is alkalmas. Latex anyagú.
• Áttetsző, kiváló minőségű kondom
• Síkosított, ondótartállyal
• Egyenként csomagolt
• Durex gyártmány

A témában óvszer cikkek itt olvashatók. Hogyan kell felhúzni?
A felhúzást általában megnehezíti a tény, hogy már a célegyenesben vagytok, így előfordulhat az ügyetlenkedés. Pedig az óvszer felhelyezése nem ördöngösség, nyilvánvalóan a feltalálónak is a lehető leggyorsabb megoldás járt az eszében, egy kis gyakorlattal hamar bele lehet jönni. A csomagot a két ujjad között tartva könnyen ki tudod szakítani, ehhez ne használj ollót vagy a fogadat, mert a gumi is megsérülhet. Kicsomagolás után a pénisz tetejére kell helyezni a kondomot, majd az összetekert gumit görgetve egészen le kell húzni a hímvessző aljáig.

Az alábbiakban összeállítottuk az alapokat, hogyan kell az óvszert biztonságosan felhelyezni. A négy lépés:
1) Óvatosan nyissuk ki az óvszeres csomagot az egyik oldalán, hogy még csak véletlenül se szakítsuk el az óvszert.
2) Ellenőrizzük, hogy az óvszert a helyes irányba akarjuk-e felhelyezni (a görbe szélének kell felfelé néznie, de mindig tekerjük le, hogy megbizonyosodjunk erről a tényről).
3) Amikor felhelyezzük a péniszre, egyik kezünkkel nyomjuk ki a levegőt a végén található kis sapkából, és a másik kezünkkel görgessük lefelé a gumit a pénisz tövéhez. A körmeinket tartsuk olyan távol az óvszertől, amennyire csak lehetséges. Íme, biztonságosan felhelyeztük a gumióvszert.
4) Amint vége az aktusnak, fogjuk meg az óvszert a pénisz tövénél miközben óvatosan kihúzzuk, húzzuk le és kössünk rá csomót, mielőtt a kukába dobnánk.

Az óvszeres csomagok mindig el vannak látva használati utasítással, ami segíthet tisztázni a felmerülő kérdéseket. Azonban mindannyian tudjuk, hogy az óvszer felhelyezése nem mindig megy olyan könnyedén, ezért itt van néhány gyakorta feltett kérdés és a kérdésekre adott válaszok, amiről azt gondoljuk, fontos lehet, hogy tudjunk róla.
- Mi történik, ha elszakad az óvszer?
Ha az óvszer szakadt, nem szabad használni. Az óvszert arra tervezték, hogy megvédjen minket, és ha bármely ponton elszakad, a továbbiakban már nem biztonságos a használata. Ha úgy érezzük szex közben, hogy az óvszer megadta magát, ellenőrizzük, hogy nem szakadt-e el, és tegyünk fel helyette egy újat. Ha kétségeink vannak, keressük fel nőgyógyászunkat sürgősségi fogamzásgátlóért, és látogassunk el egy szűrő klinikára, ha új partnerünk van.
- Vissza lehet tenni az óvszert?
Soha ne használjuk többször ugyanazt az óvszert.

Ha az INTIM CENTER online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A cím Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Szexshop Magyarország területén sok taláható, de a legjobb az INTIM CENTER, szexkütyü beszerzésre a legjobb szexshop az Intim Center, de más budapesti szexshopok közül is választhatsz akár szexboltot akár online áruházat keresel, szexshop tippek itt.

Termék opciók

0 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , ,