London Miami Tokyo feromon gél férfiaknak

Intim Center szexshop » Szexshop » Szexpatika » Parfümök » London Miami Tokyo feromon gél férfiaknak

London Miami Tokyo feromon gél férfiaknak

London Miami Tokyo feromon gél 15 ml férfiaknak az intimcenter.com adult shop szexpatikájából. Magas koncentrációjú, feromon tartalmú zselé, natúr, illatmentes változatban.
Valóban kiéhezett szexuális ragadozókká változtatják a nőket a feromontartalmú parfümök és zselék vagy szimpla marketingfogás az egész? A feromonbizniszben érdekelt gyártók és forgalmazók szerint természetesen igaz, de tesztek is bizonyítják, hogy jó a hatásuk! A feromont nem egyformán termeli a férfiak szervezete. Miért ne segítenél ezen a feromon gél használatával? Ha feromon van rajtad, akkor arra figyelhetsz fel , hogy egyre több nő flörtöl veled, mosolyog rád, ugyanis tudat alatt a feromon hatása alá kerülhetnek.
A feromon a szexuális kisugárzásodra, magabiztosságodra is jótékony hatással lehet. És a többi ezek után már csak rajtad múlik...
A fermonon gél 15 ml-es pumpás, kis üvegcsében. Tökéletes útitárs a csábításban, mely vonzza a nőket! Kiváló minőségű, vágyfokozó feromon tartalmú gél, mely magas koncetrációban tartalmaz feromont, teljesen natúr, illatmentes, így a kedvenc parfümmel együtt is használható. Rendeld meg itt, vagy vásárold meg a budapesti Intim Center szexshop üzletünkben, a Károly krt. 14. sz. alatt.

18.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Termék címkék: , , , , , , , ,