Bilincs, arany Fetish Fantasy kötözős és szerepjáték szexhez

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » S/M termékek » Bilincsek » Bilincs, arany Fetish Fantasy kötözős és szerepjáték szexhez

Bilincs, arany Fetish Fantasy kötözős és szerepjáték szexhez

A fetis szadsómazó termék párok számára, akik a legjobb termékekeket igénylik. A fantázia valósággá válik ezekkel a fényűző arany bilincsekkel. Ezek az eloxált fém mandzsetták tökéletesek a kezdőknek, mégis elég erősek ahhoz, hogy kielégítsék még a legfejlettebb fetish rajongókat is. A zár rendelkezik egy gyorskioldó gombbal, ha elveszíti a kulcsokat nem lesz gond. Az erős formatervezésel keményen játsszhatod a szexet, és biztosítja, hogy szeretőd ne meneküljön el azonnal. A szex változatos és izgalmas lesz ezzel a bilincs eszközzel, de ha nem tetszik a teljes bilincs választékot itt nézheted meg.

Ezek a mandzsetták tökéletesek ahhoz, hogy aranyat hozzáfűzzön kemény szexpartikhoz. A legvadabb fantáziák valósággá válásával ez az egy méret minden kézhez vagy lábhoz illik.
Nem számít, ha a hálószobában kezdők vagy tapasztalt profik vagyunk, értékelni tudjuk a bilincsek játékos és elegáns stílusát. Használd őket más szexkellékekkel A kényelem és a megközelíthetőség szem előtt tartásával ezek az arany eloxált fém mandzsetták rendkívül felhasználóbarátak és praktikus gyorsbillentyűvel rendelkeznek, ha a kulcsokat helyteleníti. Robusztus fémszerkezettel rendelkeznek, így úgy érzed, és úgy viselkednek, mint az igazi.

Imádni fogod, hogy érzed magadon a fémet a bőrödön, és megtapasztalod az új szintet a kötészeti játékban. Erős fém lánc összeköti a mandzsettákat, és csak a megfelelő mennyiségű lazaságot biztosítja. Kapsz két kulcsot, így mind a partnered, mind te biztonságban tarthatod. A szexshop blogban bilinics témában itt olvashatsz bejegyzéseket.
A szexshop bilinicsek közül ennek a fém bilincsnek az angol neve: Fetish fantasy gold metal cuffs Pipedream.

Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szadómazó BDSM szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE4-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,