Potencianövelő Exxtreme power kapszula férfiaknak, 2 vagy 5 db

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Potencianövelő szerek » Potencianövelő Exxtreme power kapszula férfiaknak, 2 vagy 5 db

Potencianövelő Exxtreme power kapszula férfiaknak, 2 vagy 5 db

Potencianövelő kapszula Exxtreme power kapszula férfiaknak, 2 vagy 5 db-os dobozban. Az Exxtreme power a potencianövelő választékunkban egy növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, mely extrém férfiasságot ad neked, akár rövid időn belül! A készítmény fokozza a teljesítőképességet és javítja a vitalitást. A különleges összetevők, mint a guarana, avena sativa és kardamon kimerültség csökkentők és serkentő hatásuknak köszönhetően teljessé tehetik a szexuális életedet.

Javítja a vérkeringést, növeli a szexuális teljesítő képességet, ezáltal erősebb és hosszabb erekciót add. Kapható Intimcenter.com online szexshop webáruházunkban, és sexshop üzletünkben is. Cím: Szexüzlet Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

Összetétevők: kardamon, zab, zselatin, cellulóz, guarana, kálcium-karbonát, B6-, B12-vitamin.
kapszula. Nettó tömeg: 1,16 g / 2 kapszula.
Ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula (0,58 g). Ezt a napi mennyiséget nem szabad túllépni! A kapszulát szétrágás nélkül bő folyadékkal kell lenyelni az alkalom előtt 30 perccel. A viagra, kamagra, levitra, vagy más potencianövelők drasztikus hatóanyaga növeli a vérnyomást és látászavarok keletkezhetnek.

Figyelem: A termékről az oldalon található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesítik szakember véleményét! Kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, nem előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. A potencianövelő termékek, vágyfokozó hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékhez kapott, vagy internetes forrásból szerzett termékleírás csupán feltételezi, és nem kijelenti a potencianövelő, vágyfokozó hatást. Ha vásárlói véleményekre kíváncsi, fórumokban tájékozódhat.

  • POTENCIANÖVELŐ RENDELÉS: az INTIM CENTER webáruház potencianövelői közül itt.
  • POTENCIANÖVELŐ SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS: Potencianövelő bolt Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
Termék opciók

Már TPE4-500 -tól!

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , ,