Vagina szívó, vákumos pumpa nőknek

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Segédeszközök » Vagina szívó, vákumos pumpa nőknek

Vagina szívó, vákumos pumpa nőknek

A szexuális vákuumpumpák nagyon kedvelt eszközök, mert általában gyors eredményt hoznak és könnyen kezelhetőek. Nőknél a szeméremajkak vérbőségének fokozásához ajánlottak. A pumpa gyorsítja a vér áramlását a hüvelyi területen. A vagina körüli érzéseket serkenti, így teljesen felizgatja a területet.
AIntimcenter.com szexshop árujának használata egyszerű. Helyezze a szeméremrészre ezt az anatómiailag formált harangot, úgy, hogy az légmentesen illeszkedjen a bőr felületéhez. Ha a harang teljesen zár (nem szökik meg sehol a levegő), kezdje el lassan a pumpálást, amíg feszülő érzést tapasztal. A vagina szívó, vákumos pumpa nőknek egyszerűen két újjal nyomogatható. A szívóhatásnak köszönhetően a szeméremajkak megduzzadnak, s érzékenyebbek lesznek.
Látszatra is nagyobbak, teltebbek.

Ha ez megvan, már minden könnyebb és érzékibb lesz! Fontos: ha fájdalmat tapasztal, csökkentse a szívóerőt, mert az erőltetett szívás nem gyorsítja az eredményt. Keresse meg azt a határt, amikor még nem fájdalmas, de kellő képen feszít. Így alakul ki az optimális vérbőség az adott területen. Amikor eléri, szüntesse meg a vákuumot. A vákuum egy gombnyomással gyorsan és egyszerűen oldható. A gumicső hossza 38 centiméter. A szívórész átmérője 8 cm.

A nők vágyaiért férfi kezébe is adható a kezelő része. Magával a levegőszívással orgazmust nem érhetünk el, csakis az előjátékhoz, érzések megtöbbszörözéséhez használható. Fontos: óvakodjon a túlzásoktól, a javasolt gyakoriságot ne lépje át! A szöveteknek hagyjon kellő pihenési időt. Fürdőkádban is, maszturbáláshoz és társas szexhez egyaránt praktikus, hiszen a nő számára fokozza a szexuális élményt. Különösen azoknak ajánljuk, akiknek problémáik vannak a klitorális és hüvelyi orgazmussal.
A budapesti szexbolt sex shop online webáruházában megrendelhető, vagy a budapesti Intim Center szexüzlet hatalmas kínálatából megvásárolható: 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

TPE8-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,