Vagina pumpa, punci szívó

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Segédeszközök » Vagina pumpa, punci szívó

Vagina pumpa, punci szívó

A vákuum jótékony hatását a hölgyek is élvezhetik ezzel a vagina szívó eszközzel, mellyel a vágy a mesteri szintig fokozható. Jól illeszkedik a hüvely fölött, és egy gyors levegő kieresztő szeleppel rendelkezik, mely túlpumpálás esetén megszünteti a fájdalmat. A finom szivattyúzásnak köszönhetően a hüvelyi terület megdagad és érzékenyebbé válik. Ez egy olyan egyedülálló és (higiénikus) játék, amely serkenti az izmokat is a hüvelyben. Mérete: 16 x 8 cm. Anyaga műanyag és gumi.

A vagina pumpát a pénisz pumpa mintájára készítették, és a csikló, illetve a szeméremajkak területén vérbőséget okozva serkenti a szexuális érzeteket. A pumpát nem szabad a hüvelybe felhelyezni. A vákuum hatására a készülék által körbeölelt terület megtelik vérrel, és megduzzad. Az idegszálak kifejezetten érzékenyek lesznek érintésre, melynek eredményeképpen hatékonyabb és hosszan tartóbb lesz a kielégülés.

Fontos megemlíteni, hogy a készülék használatánál célszerű a szeméremszőrzetet eltávolítani, mert különben csak nagy nehézségek árán képezhető vákuum.

Kérdésed van még a termékkel kapcsolatban? Kérdezd meg tőlünk személyesen a budapesti sexshop üzletünkben, Budapest, Károly krt. 14. félemelet), ahol egy bemutatót is láthatsz a vagina pumpa működését illetően. Barátságos eladóink megmutatják a pumpa erősségét, szívóhatását is. Ha nincs lehetőséged személyesen látogatni el hozzánk, az Intimcenter online szexshopban is szert tehetsz egy pussy pumpára.

7.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,