Luxus üvegdildó 18 cm Icicles No 7 uniszex

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Dildók » Luxus üvegdildó 18 cm Icicles No 7 uniszex

Luxus üvegdildó 18 cm Icicles No 7 uniszex

Bővíteni szeretnéd a szexuális ismereteid? Tegyél kísérletet az érzéki, tiszta üveg dildó finom és erotikus érintésével. Az erotikus dong aprólékosan faragott, rendkívül ellenálló, nem porózus, gyönyörű üvegből készült, amely hipoallergén és higiénikus.

Kényeztesse a legvadabb fantáziával kedvesének erogén zónáit. Akár tegye a mélyhűtőbe néhány percre, hogy a hidegrázás átjárja és izgalomba hozza a forró testet. Vagy tegye meleg folyó víz alá, és tapasztalják meg a szexuális skála másik forró érintését. A Toy Joy Glass Worxx erotikus dildója perem nélküli, igazi szexuális csúszós érzést kínál. A rózsaszín rögök, kavicsok izgatóbbá teszik a kézzel faragott játékot.

A dildó műpénisz pontos hossza 17,5 cm, melyből akár 14,5 cm behelyezhető a vaginába. Átmérője 3 cm. Egy igazi műalkotásnak számít. Egyaránt alkalmas anális és vaginális használatra, és akár mosogatógépbe is tisztítható! Megrendelhető az Intimcenter szexüzletben, sex shop 1052 Budapest, Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva. Vagy a Intimcenter.com online sexshop webáruházon keresztül is. Legyen hát a gyűjteményed része ez az exkluzív dildó.

TPE11-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,