Mini vibrátor ékkővel, tölthető Callie Jopen

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Csiklóizgatók » Mini vibrátor ékkővel, tölthető Callie Jopen

Mini vibrátor ékkővel, tölthető Callie Jopen

Az Intim Center online szexshop kínálatából egy finom darab: Vibráló izgató, USB csatlakozásról újratölthető mini vibrátor. 7 funkciós rezgésmód és lüktetés, valamint eszkaláció. A kis méretű vibri diszkrét, sima felületű, minden erogén zóna srtimulálható vele, de a csiklóizgatásra a legjobb.
A luxus segédeszköz szex közben is hasznos, és maszti céljára pedig kis kedvenc lehet. Ajándéknak jó választás, szép dobozban kapható.

Egyszerű kezelés egy gombnyomással. A dizájner egy luxus drágakőnek álmodta meg, amivel díszítette is a végét. Anyaga szilikon 7,5 cm-es, és 2,5 cm átmérőjű.

Ha az intimcenter.com online szexshop webáruház csiklóizgató vibrátor kínálatából megrendeled a Callie Jopen raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha a nőknek ajánlott vibrátor szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE17-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , ,