Léghullámos csiklóizgató, szívó Satisfyer High Fashion Luxury

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Csiklóizgatók » Léghullámos csiklóizgató, szívó Satisfyer High Fashion Luxury

Léghullámos csiklóizgató, szívó Satisfyer High Fashion Luxury

A minőség és a csillogás jegyében született, prémium minőségű Satisfyer termékek közül ez a Luxury High - vízálló, akkus csiklóizgató, különleges kialakítással, mely apró szívó impulzusokkal ingerli, bombázza a csiklót! A léghullámok megremegtetik a csiklót és végigsöpörnek rajta akár a hurrikán, orgazmust hagyva maguk után.
Könnyű kivitelezésű kényeztető, kézbe simuló kialakítással, bőrbarát szilikon szívóharanggal a végén, melyet egyszerűen a csiklóhoz kell szorítani és máris indítható a léghullám a vezérlő gomb segítségével.

A szívó impulzusok 11 különböző módban vezérelhetőek. A fej levehető, így egyszerűen tisztán tartható. A beépített akkumulátornak és a mellékelt mágneses USB-kábelnek köszönhetően az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodni. A csomag a töltéshez szükséges, mágneses USB-kábelt tartalmazza. Szex és mszturbálás közben is szuper darab, ettől a nő visítva fog élvezni a párnájába. Tulajdonságok:
- beépített Lítium-Ionos akkumulátor
- bőrbarát, levehető szívóharang
- 11 szívó impulzus mód
- vízálló, kádban is használható
- egyszerűen tisztítható
- prémium anyagokból
- csillogó ezüst színű részletekkel
- méret 17 cm hosszú, átmérők 4,3 és 6 cm
- fej méret 6x1,2x3 cm
- ezüst színben
- anyaga ABS és szilikon, az EU-rendeletnek megfelelő, pthatlát-mentes
- Cikkszám EAN 4049369016549
- Angol neve Satisfyer High Fashion Luxury

Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A feladó a cég, semmi sem utal a tartalomra.
Ha nőknek ajánlott csiklóizgató szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Itt a Satisfyer terméke a Satisfyer High Fashion. A műszaki tartalom tekintetében ugyan nem történt túl nagy változás, egy kicsit erősebb és csendesebb az új készülékek mint a régebbi modellek, viszont külcsinyben annál inkább. A készülék szálcsiszolt alumínium burkolatot kapott ami elegáns megjelenést ad számára. Változás még hogy a szívónyíláson lévő szilikon harang kissé puháb, ugynevezett "liquid silicone"-ból készült.

A kényezető nem csak a léghullámokkal dolgozik, a tervezők egy vibrációs motort is elrejtettek a légnyílás közelében, ami nagyon jól jöhet a léghullámos használat során, vagy fordítva. Jól kiegészíthetik egymást, mivel alig kell elmozdítani a holmit ahhoz, hogy a másik stimulációs módra váltsunk át. A két dolog egymástól teljesen függetlenül ki-be kapcsolaható, és természetesen több féle program is rendelkezésünkre áll.
A megszokottakhoz híven a termék teljes mértékben vízálló, tehát akár meríthető is, valamint akkumulátorral van felszerelve, ami egy mágneses csatlakoztatású USB-s töltőkábellel kapcsolódik hozzá.

Vezérlése egyszerű: a kerek gomb lenyomva tartásával aktiválhatjuk a vibrációt, újbóli lenyomásával léptethetjük a rezgésprogramot, ha pedig működés közben ismét lenyomva tartjuk, kikpacsoljuk a vibrációt.
A hosszúkás kettős gomb a léghullámok vezérléséért felel, a "+" jel lenyomása aktiválja a funkciót, ezután a "+" és "-" jelezésű gombokkal szabályozhatjuk a léghullámok intenzitását, ha pedig lenyomva tartjuk a "+" gombot, akkor kikapcsol a funkció.
Nagyon elegáns és jól funkcionáló termék, melynek minősége ár-érték arányban kiváló, és a csomagolása sem hagy kívánnivalót maga után, ajándéknak is ideális választás lehet.

45.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , ,