Prosztata masszírozó, Ebony 19 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Prosztata masszírozó, Ebony 19 cm

Prosztata masszírozó, Ebony 19 cm

A prosztata masszirozása, izgatása a férfiak egyik rejtett szexi vágya. Hölgyek, ha még nincs uruknak, férjüknek, barátuknak hasonló eszköze, ismerjék meg a fantáziájuk ezen oldalát, a szexi megnyilvánulást, amikor élvezik a prosztata masszírozó egyedi vágykeltését, hatását. Sexshop online non-stop megrendeléssel, akár most azonnal.
Az élmény, melyet az Ebony prosztata massengere kivált, felér egy igazi férfias, szexel! Az anális, és vaginális behatolásokra is alkalmas eszköz vízálló, egyszerűen egy kézzel irányítható.

A prosztata vibrátor férfiaknak készült prosztataizgató szexeszköz testében elhelyezett vibráló motor 10 ritmusú. Fogása, vastagsága (1,5 – 2,5 cm) ideális. Hossza: 19 cm, színe ekte fekete. Egyenes részénél a kiálló tüskék erotikusan masszírozó hatásúak, a V-alakú kialakítás, a formatervezés a férfiak maximális erotikus kielégüléséhez tervezett. Megrendelésénél figyelni kell rá, hogy a jobb csúszási élvezetekhez síkosítót is rendeljenek a termék mellé. Nem szégyen, ha még egy szűz kéz fogja a a prosztataizgatót, használatába, sőt mi több, élvezésébe egyszerűen csak beleszeretnek.

Az Ebony masszőrét a szexshop center üzletünkben saját kezeddel is megnézheted, megmutatjuk működését, válaszolunk az esetleg még felmerült kérdéseidre.

Az üzlet nyitva van minden nap. Hétköznap 9-20 óráig, szombaton és vasárnap 9-18 óráig. Cím: Budapest, 5. kerület, Károly krt. 14. (félemelet).

TPE9-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,