Szeresd magad, szerezz örömet magadnak, játssz a testeddel

A gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. 4-5 éves gyerekek simogatják, tapogatják magukat, szemrevételezik nemi szervüket, így elég hamar rájönnek arra, hogy milyen jó érzést képesek kiváltani saját magukból.

Ez az örömszerzés ebben a korban még nem tudatos. Ha netán kisgyermekednél ilyesmit tapasztalsz, semmi esetre se csapj a kezére, mert csak a bűnt ülteted el benne, és lehet, hogy egész életében gátlásokat alakítasz ki benne. A régi időkben a szülők még nem tudták ezt, és kemény eszközökkel próbálták tiltani a kicsiknek az örömszerzést. Talán sokan ezért is kezelik tabutémaként a maszturbálást, ezért jönnek zavarba a témától, és ezért nem is szeretnek róla beszélni.

  • Mindegy, hogy nőről vagy férfiról van szó, többségük rendszeresen kényezteti saját magát. Van, aki csak a kezét használja, míg mások különböző eszközöket hívnak segítségül: vibrátort, csiklógyűrűt, netán a kispárna csücskével dörzsölik nemi szervüket. Te is csinálod?

Pedig ha maszturbálsz, akkor azt hiszem, elég egyértelműen ki tudod deríteni, mi az, ami lázba hoz, illetve mi az, ami elvezet a kéjhez, a mindent áttörő orgazmushoz. Természetesen ezek a tapasztalatok meghatározóak a szexuális kapcsolatodban is. Hiszen, ha kellőképpen meg tudod osztani partnereddel a megszerzett információkat, és rá tudod vezetni őt, hogy mi a legjobb neked, akkor szexuális életetek kiegyensúlyozott és boldog lesz.

Vibrátort is használj

Maszturbálni tehát jó, és ráadásul szükséges is, a fiatal fiúk és lányok libidója az egekben. Az azonban nem mindegy, hogyan juttatod el magad a csúcsra. Ha olyan eszközöket vetsz be az örömszerzés érdekében, amelyeket adaptálni lehet a szexuális együttlétek alatt, akkor nagy, sőt óriási orgazmussal fog végződni az együttlét.
De például, ha otthon, egy magadban úgy szoktad eljuttatni magad a csúcsra, hogy összeszorítod a combjaidat, és a szexuális aktus közben nem tudod majd megoldani ezt a fajta örömszerzést, akkor szex közben sajnos hiányérzeted lesz.

TPE40-000
Loading Kosár frissítése...
TPE0
Loading Kosár frissítése...

Ma már egyre több fajta vibrátor áll rendelkezésedre ahhoz, hogy tökéletesítsd a szexuális életedet. Ne feledkezz meg azonban a cikk elején leírtakról! Nem jó ugyanis, ha teljesen rákapsz, mert előfordulhat, hogy a végén már csak „vele” tudsz kielégülni, és pasival csak csalódás lesz az együttlét. Ezt ugye nem akarod? Na, azért néha-néha előveheted – itt van néhány jó tipp hozzá. Ha olyan vibrátorod van, amelyiken szabályozni lehet a sebességet, kísérletezd ki, melyik a számodra legkellemesebb fokozat. Óvatosan nyomd a nagyajkakhoz, mielőtt péniszként használnád, de izgathatod vele a csiklódat is… ahogy neked a legjobban esik.

Egy kis extra síkosító csodákra képes, csak ne feledd az aktus végén alaposan megtisztítani. Ha már eléggé fel vagy izgulva, hatolj magadba, és maradj mozdulatlan. Hagyd, hogy egy ideig csak a vibrátor dolgozzon, rezegjen benned. Amikor már úgy érzed, hogy majdnem a csúcson vagy, kapcsold ki a rezgést, vagy vedd finomabbra. A lényeg, hogy minél tovább tartsd magad az extázis csúcsán. Ha kicsit lecsillapodtál, jöhet a mozgás. Ne rezegjen még mindig a szerszám, most csak te mozogsz. Körözz úgy a csípőddel, hogy úgy érezd, egy pénisz van benned. Amikor megint majdnem a csúcsra érnél, állj meg. Jöhet megint a rezgés. A végső csúcsra érve rezeghet, mozoghatsz, sőt a kezeidet is használhatod. Ezen a ponton már úgyis érezni fogod, mi esik jól.

  • Szex önmagaddal. A legfontosabb az, hogy nyugodt légkört teremts hozzá. A gyönyör pillanatait ugyanis semmi perc alatt elronthatja, ha megcsörren a telefon, vagy ha a szomszéd éppen akkor csenget egy bögre cukorért. A megoldás tehát: zárd be az ajtót, kapcsold ki a telefont, és keress olyan helyet, ami csendes és nyugodt. Máris nyugodtabbnak fogod érezni magad. Hangulatossá is teheted a saját aktusodat. Gyújts gyertyát, tegyél be egy számodra kellemes zenét, stb. Mindegy, mivel teremtesz jó hangulatot, az a lényeg, hogy jól érezd magad. Csak a fantáziád szabhat határokat…