Robbie potencianövelővel szexel

Robbie Williams bevallotta, hogy szexuális teljesítménye nem a régi, sőt, szakemberek szerint libidója egy százéves emberének felel meg. A harminchét éves énekes ezért hetente kétszer jár hormoninjekciókra, melytől megnő a szexuális étvágya.
– Először növekedési hormont szedtem, mert azt mondták, fiatalabbnak fogok látszani. Ehhez képest csak rohadtul meghíztam, és depressziós lettem. Elmentem egy dokihoz, aki kiderítette, hogy alig van tesztoszteronom. Ez sok mindent megmagyaráz. Például hogy miért voltam szinte teljesen impotens – viccelődött Robbie a The Sunnak adott interjújában. Az énekes azt is bevallotta, hogy az injekciók hatására második fénykorát éli, és ennek neje, Ayda Field is roppantul örül. A Take That sztárja azonban állítja, akármennyire hajtja most a vére, hűséges marad Aidához. Forrás: Borsonline.hu


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!