Puncinyalás helyett a léghullámos csiklóizgatók tökéletesen megfelelnek

A vákuumvibrátor elve nagyon érdekes, mert nincs rezgés benne, a rezgés utánzatát egy beépített membrán éri el, amely gyorsan mozog oda-vissza, reprodukálja a levegő hullámait, amelyek a legkisebbtől simogatják a csiklót, és a legnagyobb, legintenzívebb sebességgel pedig bármikor képesek pontot tenni a maszturbációban.

A puncinyalás helyett szex és önkielégítés, maszturbálás közben a legjobb a léghullámos csiklóizgató használata. A legismertebb a drágább Womanizer és az ugyanolyan minőségű, de olcsóbb Satisfyer.

A Satisfyer és a Womanizer készülékekekt Németországban fejlesztették ki. Az egyiket ott a másikat Kínában gyártják. Mivel a praktikum azt mutatja, hogy nincs különbség, ahol a vákuum-hullám stimuláló a csiklónál keletkezik. Ezért nem fogunk választani ebből a paraméterből, mindkét léghullámos vibrátor minőségileg jó, drága anyagokból készül.

A szexshop üzletünkben és webshopban is vásárolhat erotikus termékeket, weboldalunk online kínálatában is kiválaszthatja a megfelelő csiklóizgató vibrátor terméket. Néhány ember számára a második lehetőség kényelmesebb, mivel szexjátékokat kényelmesen választhat, ha otthon ül a számítógép előtt vagy táblagéppel a kezében. Ezenkívül sokan egyszerűen zavarban vannak, ha valódi szexboltba megy. Pedig a legjobb szexshopok diszkrét eladói tapintatosan mutatják be a termékeket.

  • Melyik márkát vegyem? Kevés alapvető különbség van a két gyártó között. Ha átlagos költségvetéssel rendelkező lány vagy, felejthetetlen és élénk orgazmusra vágysz, akkor nyugodtan veheted a Satisfyert, Semmivel sem más technikailag, mint elődje Németországból. Ha a luxus fontos számodra, akkor a játékokat nem csak vélemények, hanem életérzés szimbólum alapján is választod, akkor inkább a Womanizer. 

A félénkebbeknek, akik nem tartják kockázatosnak nevüket, telefonszámukat, email címüket kiadni, az online szexáruházunkban történő vásárlás a legjobb alternatíva. Intim játékainkat egész Magyarországon szállítjuk.

Bármely napszakban vagy éjszaka felfedezheti választékunkat, kiválaszthatja a megfelelő szexjátékot, majd megrendelheti és a szállítási mód kiválasztásával. Ugyanakkor garantáljuk a tranzakció teljes titkosságát és a szállítás névtelenségét.