Megverte a szexbolt eladóját, mert rossz volt a pornófilm

Megverte a szexbolt eladóját egy német férfi, mert nem tetszett neki a meleg pornófilm, amit kikölcsönzött. A feldühödött vevő egy korábban kikölcsönzött meleg pornófilmmel tért vissza a boltba, és mérgesen azt követelte az eladótól, hogy fizesse vissza a pénzét, mert az egész DVD borzalmas. Amikor a tulajdonos ezt visszautasította, kiment a boltból, majd percekkel később visszament és nekiesett az eladónak. A verekedés után az elégedetlen vevő ellopott 420 eurót (120 ezer forintot) a pénztárgépből, majd a pénzzel együtt távozott. A rendőrség most a biztonsági kamera felvételei alapján próbálja azonosítani.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!