A zenész pornóba kezd


A Skid Row egykori dobosa, Phil Varone zenész és médiasztár sajna jó ideje szexfüggőséggel küzd. Most pénzre váltja szenvedélyét: pornókarrierbe kezd.
Háromezernél is több nőt juttatott a csúcsra a csóka az elmúlt években, s sajnos orvosi papírja van arról, hogy szexfüggő: egyetlen problémamegoldási módszere stressz esetén az, ha gerincre vág egy – vagy több – csajt.
Most egy különleges DVD jelenik meg Phil szex-tapasztalatairól, ahol elég sok mindent elmesél, néhány dolgot pedig, meg is mutat. A 18 éven felülieknek szóló, nyomokban pornót tartalmazó erotikus felvétel címe “Phil Varone’s Secret Sex Stash” lesz… Ez annyira disznó dolog, hogy meg kell nézni.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!