Szexi vitorlázó jelmez, matrózlány ruha

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Szexi fehérneműk » Szexi vitorlázó jelmez, matrózlány ruha

Szexi vitorlázó jelmez, matrózlány ruha

Fogj szelet a vitorládba ezen a nyáron! Ebben a fantasztikus 4 részes vitorlázó kosztümben szexis lehetsz. A top széles gallérját arany flitterrel varrták körbe, míg egy ravasz nyakkendő fedi fel a ruha hátát és a dekoltázst. A három fodorral, kis zsebekkel és flitterekkel kiegészített miniszoknya csak fokozza a tengerész feelinget. A meleg szellőt is érezheted benne.
A szetthez tanga és tengerész emblémával ellátott kapitánysapka is tartozik. Gyere el sex shop boltunkba (cím: Intim Center szex shop üzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet nyitva minden nap) és próbáld fel az Obsessive tengerészruha együttesét, vagy rendeld meg S/M méretben az Intimcenter.com sexshop online webáruház kínálatából.
A ruha anyagának összetétele: 90% nylon, 10% spandex. Fehér színével és női formáid kidomborításával biztos lehetsz benne, hogy a tengeren vagy tavon hajókázva, vagy akár egy berendezett szobában is nagy hatással leszel minden férfira, és több nőre is.
Ha nőknek ajánlott erotikus kellékeket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló erotikus ruha termékek, egyedi darabok vannak még bőven készleten!

14.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,