Férfi feromon parfüm, P6 Klassiker 25 ml

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Szexpatika » Parfümök » Férfi feromon parfüm, P6 Klassiker 25 ml

Férfi feromon parfüm, P6 Klassiker 25 ml

A P6 immáron 25 ml-es klasszikus kiszerelésben is kapható az Intim Center budapesti szexüzletében. Tehát személyes vásárlás itt: Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
Lehet, hogy minden nő erre az illatra, hatásra vágyik? Az biztos, hogy a férfiak számára kifejlesztett egyedi feromonos koncentrációjának köszönhetően a parfüm hatással van a nőkre, méghozzá pozitívan. Vele lehet a lábak is jobban megnyílnak előtted.
A szexparfüm szexi csalogató illata megnöveli a társasági életed női szereplőit, az önbizalmad. Célszerű összejövetelekre egy-két fújást megejteni. Illata jó. A kutatások bizonyítják, hogy a szexuális vonzódás együtt jár a feromon hatással, a verejtékezéssel, amelyet egy férfi bevethet. Keresd te is, rendeld meg a szexshop webáruház termékeiből, akár ajándékba!
A szexblogban feremonos parfüm cikkek itt találhatók. Ugye milyen hihetetlenül izgató, amikor egy nő hirtelen vonzódni kezd hozzád? Közel akar kerülni hozzád, odahúzódik, megérint, flörtölni kezd veled... és te tudod, hogy ez hamarosan valami még izgatóbbhoz vezet el. Ha a génjeidben van ez a szexuális adottság, hogy tapadnak rád a nők, mindened megvan, amire csak szükséged lehet.
Használható nyakra, vagy egyszerűen csak a fül mögé fújva. Minden csepp igazi szexuális illatanyag, ami a nőket bevadítja! Ez a kulturált, tollnak álcázott, egyszeres pheromon-koncentrátum a férfiak vonzó izzadságszagát zárja magába. A szexológusok szerint ez a legjobb afrodiziákum. 6 ml-es, pumpás kiszerelésben rendelhető. A szexparfüm termék allergénoktól és káros, valamint tiltólistán lévő összetevőktől mentes.
Észrevetted már, hogy vannak bizonyos férfiak, akik csettintenek egyet és az összes nő a lábuk előtt hever? Észrevetted már, hogy bizonyos férfiak a nők középpontjában vannak? Előfordult már, hogy nem viseltél semmilyen parfümöt és a nők mégis azt mondták, hogy jó az illatod? Tudtad, hogy azok a nők, akik egy irodában dolgoznak, a menstruációs ciklusuk az esetek többségében összehangolódik? Valami van a levegőben, mert mindegyik helyzetben valami közös! Valami az orrunknál fogva vezet minket! Ez a valami kimondatlan és erős vegyi nyelven kommunikál felénk, az ember szinte észre sem veszi és mégis ösztönösen hat a viselkedésére. Ez a nyelv a Feromon!
A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer alapjai, amiről nem beszélünk, de mégis köztünk van! A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek hétköznapi viselkedésekre ösztönöznek bennünket, mint például a félelem, a féltékenység, a vágy és nem utolsó sorban a szexuális vonzódás. Nem látod őket, nincs szaguk vagy ízük! A feromonokat nem a szemünkkel, nem a nyelvünkkel és nem is az orrunkkal érzékeljük.
Nekünk is vannak saját feromonjaink, de ezek az evolúció, az öltözködés és tisztálkodás során már-már alig érzékelhetőek. De hát, hogyan is lennének érzékelhetőek, ha testünk 80%-át ruha fedi és mindenféle szappannal és samponnal elnyomjuk ezeket a természetes vegyi anyagokat. Ez most nem azt jelenti, hogy ezek után ne tisztálkodjuk, vagy netán járjunk meztelenül. Nem. Ahogy a világ fejlődik, úgy a csábítás tudománya is egyre fejlettebbé válik!
(Összetevők: Paraffinum liquidum, Caprylic Capric triglyceride, Coco-Caprylate Caprate, Simmondsia chinensis, Parfum, Androsthenone).

9.500 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,