69 For Men potencianövelő, 2 db


69 For Men potencianövelő, 2 db

A 69 For Men potencia kapszula egy szuper étrend kiegészítő, mely gondosan kiválasztott és ellenőrzött körülmények között feldolgozott gyógynövények keveréke. Nem tartalmaz kemikáliát, így a 69 For Men maximálisan egészségre ártalmatlan vágyfokozó szer. 69 for men legyél bajnok az ágyban! Kiszerelése 2 db-os, amit akár most is megrendelhetsz az Intimcenter.com online szexshop természetes anyagokból készült, engedéllel rendelkező potencianövelő választékából.
A 69 for men egy olyan étrend-kiegészítő, mely gondosan kiválasztott és ellenőrzött körülmények között feldolgozott gyógynövények keveréke. Nem tartalmaz kemikáliát, így a 69 for men maximálisan egészségre ártalmatlan vágyfokozó szer. A nemi vágy és a teljesítmény mellett a hímvessző méretének és teljesítményének növekedését is érezheti. A 69 for men potencianövelő kapszula segítségével olyan fantasztikus szexuális élményben részesülhet, amit még soha nem tapasztalt. A potencianövelő termék akkreditált laborban bevizsgált, és regisztrációs számmal rendelkezik. OÉTI endedélyes.
A 69 for men potencianövelő kapszula hatása:
- A kapszula bevétele után számított 20-30 percen belül hat.
- Szexuális teljesítőképesség megnövekedése.
- Stabil, erőteljes erekció, szexuális inger hatására.
- A hímvessző méretének növekedése. Vastagabb, keményebb pénisz.
- Kiemelkedő, elnyújtott orgazmus.
A potencianövelő adagolása: Alkalmanként 1 kapszula orális bevétele ajánlott. Javasolt az aktus előtt 25-30 perccel bevenni a terméket. Maximum napi adag: 1 kapszula! A 69 For Men potencianövelő kapszulákat kimondottan az urak számára hozták létre, hogy a potencianövelésben nyújthasson segítséget. A 69ForMen potencianövelő kapszuláit minden esetben orálisan, azaz szájon át kell bevenni a kapszulákat tartalmazó dobozon olvasható leírás szerint. A legjobb eredmény elérése érdekében, vegyen be 1 potencianövelő kapszulát, lehetőség szerint éhgyomorra, 2 dl folyadékkal, 20-30 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt. A legjobb eredmény eléréséhez csak kevés alkoholt, mivel az alkohol akadályozhatja a vágyfokozó kapszulák hatékonyságot. Folyamatos alkalmazás esetén 2 naponta 1 kapszula bevétele javasolt. Kerülje a bevétel előtt és közvetlen utána a zsíros ételek fogyasztását, mert ez is nagyban befolyásolhatja a szexuális vágyfokozó hatást.
Figyelmeztetés! Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartsuk! Amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenved vagy magas a vérnyomása, feltétlenül konzultáljon orvosával a szer szedése előtt. Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!
Összetevők: Ginzeng (Panax Ginseng) 150 mg, Aranygyökér (Rhodiola Rosea) 150mg, Goji bogyó (Lycium Chinesis) 55,9 mg, Fahéj (Cinnamomum Cassia) 20 mg, a kapszula anyaga (zselatin) 99,98 mg, összesen 550 mg.

Figyelem: A termékről az oldalon található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesítik szakember véleményét! Kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, nem előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. A potencianövelő termékek, vágyfokozó hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékhez kapott, vagy internetes forrásból szerzett termékleírás csupán feltételezi, és nem kijelenti a potencianövelő, vágyfokozó hatást. Ha vásárlói véleményekre kíváncsi, fórumokban tájékozódhat.

2.900 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , ,