Luxusvibrátor keskenyedő modern Frenzy

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Luxusvibrátor keskenyedő modern Frenzy

Luxusvibrátor keskenyedő modern Frenzy

Egy elegáns, vízálló, személyes, exkluzív vibrátor lehet most a tied, az Intim Center budapesti szexshop üzletének széles választékából: szexbolt 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A minőségi Vibe Theraphy Frenzy rezgő vibrátora megteremti a szexi hangulatodat, használata pedig élvezetes, és stresszlevezető. Anál vibrátor célra is jó. A vibrátor szex közben és masztizásnál is a  Luxus kategóriát testesít meg. Úgy tervezték, hogy golyó  alakú vége legyen és tengelyén egy csipetnyi barázdált textúra változtassa élvezhetővé a vele játszott órákat. Számos vibráló és lüktető funkciója van, amelyből válogathatsz.
Anyaga 100% orvosi minőségű szilikon, teljesen testbarát és higiénikus. Sima felületű, és gyorsan felmelegszik a tested hőmérsékletére, ezzel valósághű szex érzetét kelti. Ergonómiailag tökéletesen illik a kézbe, így valóban nagy és könnyed élmény jelent vele játszani szinte bárhol! Csöndes, de erőteljes motor és érintőgombos vezérlés jellemzi.
Kék vagy fekete színben rendelhető meg az Intimcenter.com szexshop webáruház választékából. Hossza kb. 17 cm, ebből behelyezhető hossz 12 cm. Átmérője 3,3 cm. Használatához 2 db AAA (mini) ceruzaelem kell, melyet a csomag nem tartalmaz. Jó választás akár ajándéknak is a hölgyek részére, ugyanis a vibrátor a következő generációs személyes masszírozók minőségi és gyönyörű darabja.

Termék opciók

12.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,