Masszírozó vibrátor, szilikonfejes tölthető Adam and Eve

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Masszírozó vibrátor, szilikonfejes tölthető Adam and Eve

Masszírozó vibrátor, szilikonfejes tölthető Adam and Eve

Adam & Eva magic massenger. Adam & Eve Rechargeable Magic Massager Rose Gold. A fényes és stílusos, újratölthető pálca hangjával, súlyával, jobb, hosszabb, mint valaha! A széles és szuper-sima szilikonfej 10 izgalmas rezgési funkciót kínál Önnek, ahol csak szeretné őket. Mindegyik funkció 5 állítható szinttel rendelkezik, így élvezheti az alacsony beállítást vagy a vad vibrálást! Bármikor és bármikor újratölthető a csodálatos szexjáték.

A luxus, teljes méretű, újratölthető rúd lehetővé teszi, hogy elhagyja a kábelt, de megtartja az összes energiát! 10 funkció 5 fokozatú állítható szilárdsági beállítással csodálatos érzést biztosít! A Luxus rózsa arany kiadású újratölthető szexkütyü masszírozó tulajdonságai:
- Hossz: 33 cm
- Anyag: szilikon, ABS (műanyag)
- Áramforrás: újratölthető
- Szélesség: 5,7 cm
- 10 rezgésfunkció magában foglalja a sebességet, a pulzálást és a mintákat
- Az egyes funkciók erősségét 5 intenzitásszinttel állítsa be
- Érezd mindazt, amit a masszírozó 2,25 ”széles fejében koncentrál
- A szuper-sima szilikonfej úgy érzi, olyan jó a bőr ellen
- A nyak finoman hajlik a kényelemért minden helyzetben
- Könnyen használható háromgombos kezelőpanel
- Stílusos rózsa arany díszítéssel
- Kompatibilis a szabványos pálcás mellékletekkel
- Újratölthető, USB töltőkábelt tartalmaz
- Kb. 2 óra használati idő; töltse fel 3 óra múlva

Semmi nem ad önnek hatalmat, mint egy teljes méretű rúd vibrátor - és most van egy zseniálisan rúd, amely megadja az összes hatalmat és nagy beállításokat és csodálatos stílust: Adam & Eve újratölthető Magic Massager - Rose Gold Edition. Ha már kedveled bármelyik szexrudat akkor újra szerelmes leszel az újratölthető csodálatos csodálatos testreszabható rezgésekkel.

Ez a szuper-erős és szuper-stílusos pálca masszírozó 10 rezgés, pulzálás és mintázat funkcióval rendelkezik. Lehetővé teszi az egyes beállítások intenzitásának beállítását is. Tehát, hogy szereted a lassú bemelegítést, vagy ki akarsz ugorni a nagy teljesítményű robbanásig, ez a szexkütyü készen áll arra, hogy bárhová eljuttasson.

A be- vagy kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 2 másodpercig. Az összes 10 funkció elforgatásához nyomja meg a bekapcsológombot. A plusz és mínusz gombok segítségével az egyes funkciók erejét 5-ös intenzitásszintre állíthatja be. Játssz pontosan a kívánt szinten, legyen az alacsony, magas, vagy valahol a másik között.

Használat után mossa le az újratölthető Magic Massager fejét szappannal és vízzel, ügyelve arra, hogy ne kerüljön nedvesség a játékba. Száraz, szöszmentes ruhával törölje. Szárazon dugja a mellékelt kábelt a masszírozó aljába, hogy feltöltse a pálca vibrátort, így készen áll a következő körre.

Ha az Intimcenter szexbolt és online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A feladó a cég, semmi sem utal a tartalomra. Ha nőknek és férfiaknak ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE20-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Termék címkék: , , , , , , ,