Szilikon luxusvibrátor Vibe Therapy kollekció 13 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Exkluzív vibrátorok » Szilikon luxusvibrátor Vibe Therapy kollekció 13 cm

Szilikon luxusvibrátor Vibe Therapy kollekció 13 cm

Ez a Vibe Therapy vibrátor praktikus, kell minden női kézitáskába! Lepd meg vele párod, barátnőd! Az exkluzív vibrátor lila színben kapható az Intim Center szexüzlet kínálatában, Szexshop Budapest, Károly krt. 14. szám alatt.
Gyere be hozzánk bármelyik nap és nézz körül. Érdemes! A Microscope Mini Deco Vibe Therpahy mellett több terméket is megnézhetsz. Ha pedig már eldöntötted, hogy ez a nagyszerű 7 különböző rezgést tudó luxusvibrátor lesz a következő, nyugodtan az online szexshop webáruházából is megrendelheted.

A könnyen leérhető vezérelő gombok segítségével elegánsan kényeztetheted magad, leszbikus szeretőd, párod. A termékhez szükséges 1 darab AA elem nem tartozék. Hossza 13 cm, átmérője 2,8 cm. Formája kellemes, erotikus alul függőlegesen bordázott.

Ha az intimcenter online szexshop webáruházból megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha a nőknek ajánlott szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A szexbolt nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

5.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,