Légpárnás mechanizmusú férfi maszturbátor, Tenga Air Cushion Cup

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Maszturbátorok vaginák » Légpárnás mechanizmusú férfi maszturbátor, Tenga Air Cushion Cup

Légpárnás mechanizmusú férfi maszturbátor, Tenga Air Cushion Cup

A világ első számú örömszerzője, maszturbátoros újdonsága most a a Tenga Air Cushion Cup.  A légpárnás mechanizmusával, képes olyan hatást elérni, mintha a szabadon változó légnyomást egy kamra segítségével állítanák. 24 darab levegő kamrával rendelkezik, mellyel az egyik legnagyobb átélt orgazmus garantált! A pohár kinézetű örömszerző szivaccsal, uretán anyagokkal bélelt.

A férfi maszturbátorok közül, ezt lágyabb, szelídebb markolat jellemzi. Vele pihentető élményben lesz része. Talál rajta egy levegő nyílást is, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a nyomás szintjét, és hogy elérje a kívánt szívóhatást. Ezt ujjaival, a lyuk lefogásával változtathatja.
Egyszer használható termék.

A japánból eredő férfi játékszert az Intim Center szexshop üzletben a 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemeleti címen is megtalálod.
- A belső csatorna átmérője 0,5 cm,
- hossza 5 cm,
- a poháré 15 x 6 cm.
- Súlya kicsi, 0,17 kg-os.

Minden Tenga Cup-ban benne van már a síkosító is. A Tenga termékcsaládjának további darabjait megtalálja a sexshop webáruház kínálatában az Intimcenter.hu webcímen. Próbálja ki mindegyiket, és élvezze a minőségi maszturbálást.

5.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,