Hálóing és tanga, Obsessive Bisquitta Chemise

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexi fehérneműk » Szexi ruhák » Hálóing és tanga, Obsessive Bisquitta Chemise

Hálóing és tanga, Obsessive Bisquitta Chemise

Csipkés nyakban megkötős fehér hálóing melyhez tanga is jár. A dögös szexi fehérnemű kínálatiunkból ez a darab S/M méretű! A szexi hálóingek szinte kötelező darabok, de a kényelemről sem kell lemondanod.
Hódítson szexi és kényelmes, minőségi anyagból készült fehérnreműinkben és hálóingünkben! Egy Obsessive ruha exkluzív és erotikus viselet az érzékiség és luxus minőség jegyében készült. A szexi fehérnemű garantált esztétikai élményt nyújt a viselőjének és kedvesüknek egyaránt. Az intim üzletben a minőség és jó ár együtt jár. Próbáld ki bátran! Éjszaka is csinosan, szexisen! A csábításhoz nyugodtan hagyj magadon más egyebet az Éva kosztümön kívül, hiszen a szürke hétköznapokban is adnia kell magára a nőnek. Ugyanakkor a szépség mellett fontos a kényelem is.

Ezért az sem mindegy, hogy milyen anyagú pizsamát, vagy hálóinget viselsz. Ha merészebb vagy és el szeretnéd bűvölni minden egyes este a szerelmedet, akkor ez remek választás!
Oldalt fálvágott, hogy még szexibb ruci legyen. Az angol neve Obsessive Bisquitta Chemise.

Ha a nőknek ajánlott erotikus áruféleségeinkből személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szex shop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

A szexi fehérneműk vagy szex jelmezek a férfiak szemével felérnek akár egy vágyfokozó tablettával is, egy érdekes cikket itt olvashatsz.

A férfi számára az érzéki fehérnemű olyan, mint a karácsonyi ajándék kicsomagolása. Arra számít, hogy amint meglátha egy szexi ruciban a nőt, forró gyönyörben lesz részük mindkettőjüknek. Melyik nő nem akarná, hogy a szeretett férfi mohó vágyának tárgya legyen? Melyik nő ne érezné magát különlegesnek, amikor meglátja a csillogást a férfi szemében, miközben az végighúzza ujjait a melltartó pántja alatt, vagy finoman megérinti az alig-takaró tanga finom csipkéjét? Melyik nő mondana le a férfi gyöngéd érintéséről, amint az lassú mozdulatokkal lefejti a finom harisnyát a gyönyörű lábakról? Ha a nő érzi, hogy csábító, és hatalma van a férfi fölött, saját szexuális élménye is erősebb.

Ha nem megrendelni, hanem személyesen szeretnéd ezt, vagy egy másik szexi rucit megvenni, akkor az Intim Center Budapest szexshopban megteheted, van raktáron. A címe 1052 Bp, V., kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Ezekben a szexshopokban is találsz szexi ruhaneműket: Diamondsexshop.hu, Erotikashow.hu, Szexshop.hu, Angelsexshop.hu, Szexáruház.hu, Szeresdmagad.hu, Budapestszexshop.hu, Exkluzivshop.hu, Vagyaim.hu.

9.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , ,