Szexbaba 3D arcú, távirányítós tojás vibrátorral Pamela Pink Power guminő

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexbabák » Szexbaba 3D arcú, távirányítós tojás vibrátorral Pamela Pink Power guminő

Szexbaba 3D arcú, távirányítós tojás vibrátorral Pamela Pink Power guminő

A szexi szépség láttára csak merevnek kell lenned. Reméljük, hogy próbálkozol is, vele nem lehet egyszerűen elfordítani tekintetünket a nagy mellétől, kemény mellbimbókkal a vágyfokozás nyilvánvaló.

A Pink Power Pamela a saját személyes pornó királynő, megtapasztalhatod a szűk szerelmi szeretetüket análisa, orálisan, vaginálisan. A három nyílással garantálható, hogy az örömeid teljesen új dimenzióiba lendülnek. Ahogy egy kéjóvár szépséghez illik, Pamela a nagyobb péniszt is teljesen gond nélkül tartja magában: hüvelyi, anális és szopatásnál is!

A gumibaba dolls hátulján van egy nyílás, amelybe a mellékelt rezgő tojást be lehet dugni. Az így előállított rezgések tetszés szerint szabályozhatóak és extra érzést nyújtanak a Pink Power Pamela rendkívül kellemes használatánál. Tedd a rezgő tojás vibrátort a nyílásába és dugd meg. Élvezd őt jobban sikosító használatával, és ha végeztél vele ne feledkez meg a tisztításról. Információ a termékről:
- Méret: életszerű.
- Ftalátoktól mentes az EU REACH rendelet szerint
- Élvezeti lyukak: 3.
- Szín: Természetes.
- Anyag: PVC.
- Főbb jellemzők: Női felfújható szerelmi baba, 3 nyílással.
- Rezgés: Igen, 2 × A elemmel ami nincs benne
- Gyártó: NMC.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő Szexbaba 3D arcú, távirányítós tojás vibrátorral Pamela Pink Power guminő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha a férfiaknak ajánlott szexbaba szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A szexboltok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

11.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , ,